Alanımdaki bilimsel yayınları en güncel halleriyle yakından takip etmekteyim. Beslenme, sağlık ve psikoloji alanlarında pek çok seminer, kongre ve eğitimlere aktif şekilde katılmakta ve literatürü yakından takip etmekteyim. Mesleğimin bilimsel ve sağlık yönlerinin yanı sıra işin mutfağını da öğrenmek ve sağlıklı besinleri diyete nasıl entegre edebileceğimi kavrayabilmek adına 'Milli Eğitim Bakanlığı' sertfikası ile Türk Mutfağı alanında şeflik eğitimi aldım.
Diyet sürecinde danışanlarımla daha etkin iletişim kurabilmek ve onları her anlamda anlayabilmek, çözüm odaklı ilerleyerek etkin ve doğru sonuçlar alabilmek için uluslararası geçerli 'Yaşam Koçluğu' eğitimi aldım.
7 farklı kurumda staj yaptım ;
Ankara Liv Hospital,
Sincan Sağlıklı Hayat Merkezi,
Kültür ve Turizm Bakanlığı ,
Liv Hospital Kurum Beslenmesi,
Ankara Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Hastalıkları,
Ankara Şehir Hastanesi Nöroloji ve Ortopedi ,
29 Mayıs Devlet hastanesi,
ve hem devlet hastanesi hem de özel hastanede çalışarak farklı bakış açıları ile tecrübeler edindim. 2 sene web üzerinden yayınlanan Press-W dergisinde sağlık bölümü yazarlığı yaptım. Psikolog iş birliği ile atölyeler düzenleyerek eğitimler vermekteyim.
Kliniğimde online/yüz yüze beslenme ve diyet danışmanlığı vererek birçok hayata dokunmaya devam ediyorum.
Online Diyet
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
e ...
Ayşe hanımla tanışana kadar asla kilo vereceğimi düşünmüyordum ama kendisiyle tanıştıktan sonra çok rahat bir şekilde kilo vermeye başladım. Kendisi oldukça ilgilendi ve gerçekten işinde çok iyi birisi verdiği tarifler ve anlatımları çok güzel ve başarılıydı
Ayşe hanımın kliniǧine kilo vermek amacıyla başvurdum. Çok memnun kaldım. Gayet ilgili ve güler yüzlü. Ayrıca pandemi sürecine uygun, ferah ve hijyen kurallarına uygun bir kliniǧi vardır. Arapça ve inglizçe tercümanı olduǧundan yabancı arkadaşlarımı da yönlendirdim.
ha...r
Diyetisyene bölgesel kilo problemi şikayetiyle gittim. Kilom fazla olmamasına rağmen kas/yağ dağılımımın sağlıklı olmadığını öğrendim ve bunun üzerine detaylı bir plan oluşturduk. En sevdiğim kısım diyet oluşturulurken benim sevdiğim yiyeceklere yönelik yani tamamen bana özel bir plan olmasıydı. Diyetiysen hanım oldukça ilgi gösterdi ve yanındaki hanım da çok ilgiliydi. Teşekkür ederim.
g....b
Sizinle tanışmak hayatımın dönüm noktalarından biri oldu. Bana sadece bir ayda 6 kilo verdirdi, işinde oldukça başarılı. Yalnıca bir diyetisyen değil ,her süreçte destek veren bir arkadaş. Diyetisyen ve psikolog hizmetini aynı anda almak istiyorsanız düşünmeden randevu almalısınız.
m....h
Ben yurt dışından aldım online diyet. Süreç gercekten harikaydi. Genç oldugu için dinamikti ve herşeyimle özel olarak ilgilendi güler yüzü ile. 10-15 kg verdim ve hiç skılmadan bunalmadan diyette oldugumu hissetmeden keyifle verdim. Geri kalan hayatımda hep güzelliklerle anacağım sizleri Ayşe hanım Danke schön
z.....
Çölyak tanısı aldıktan sonra Ayşe hanıma başvurdum. Ciddi beslenme değişikliği gerektiren bu hastalıkta Ayşe hanım diyet sürecimi çok ideal bir şekilde yönetti. Yönlendirmeleriyle , benim için hazırlandığı çölyak ile uyumlu alternatif tarifleriyle, motivasyonuyla, her anlamda desteğiyle bu sürece geçiş ve bu hastalıkla yaşamayı onun sayesinde başardım, her anlamda minnettarım.
m....k
Pandemi surecinde hem beden hem ruhsal sagligimda cok yardimci oldu. Guler yuzunuz ve tum saglikli bilgileriniz icin ayrica tesekkurler. Sayenizde istedigim kiloya saglikli sekilde ulastim. Saglikli kilo vermek isteyenler hic tereddüt etmesin.sevgiler.
d.....
Sağlıklı bir şekilde kilo vermek için Ayşe hocama başvurdum. Kendisi çok samimi, anlayışlı, olumlu bir şekilde benimle iletişime geçti ve süreç boyunca hep böyle ilerledi. Hazırladığı diyet listeleri çok dolu, tok tutan, bütün besinlerden, vitaminlerden almamı sağlayan listelerdi. Öğünlere koyduğu birçok alternarif ile hiç sıkılmadan diyetimi sürdürebildim. Ayşe hocam her zaman destekleyen konuşmalar, motive eden seanslar yaparak sürekli beni de zinde tuttu. Sağlıklı beslenme konusunda da beni çok bilgilendirdi. Çok keyifli ve başarılı bir süreç geçirdim. Doya doya ve çok sağlıklı bir diyetle, rahat bir şekilde kilo verdim. Çok keyifli bir süreç geçirdik.
r.....
Vitamin değerlerimin düştüğü ve hızlı kilo kaybı yaşadığım dönemde Dyt. Ayşe Hanımla karşılaştım. Bu süreçte hem moral ve motivasyonuyla hem de yazmış olduğu kilo alma diyetiyle yaşam kalitemi güçlendirdiği için teşekkür ederim.
a....k
Gebelik sürecim zorlu geçtiği için Ayşe hanımdan yardım almaya karar verdim. Bu süreci sayesinde bedenen çok sağlıklı olarak tamamlıyorum. Hazırladığı listelerin yanı sıra verdiği tarifler sayesinde ekstra ağır takviyelere ihtiyaç duymadım. Seanslar çok özenliydi. Kendisine teşekkür ederim..
Ayşe Akman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Akman, Diyetisyen. Size Ayşe Akman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Kilo Problemi, Bariatri Diyetisyenliği.
Ayşe Akman adresi nerede?Ayşe Akman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikmen Cd. Karapınar Mh. No:408/14 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Akman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Akman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Akman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Akman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşe Akman hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Akman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Akman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Akman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Akman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Akman hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Ayşe Akman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Akman hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Akman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler