Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Yas Terapisi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Psk. Ayşe Albayrak
KGTÜ / Psikoloji Bölümünden Yüksek Onur Belgesi ile mezun olmuştur.Daha önce okumuş olduğu Biyoloji bölümü ile İnsan fizyolojisi ve psikolojisi üzerine bilgilerini derinleştirmiştir.
Psikoonkoloji Derneğinde Staj ve Süpervizyon sürecini tamamlamıştır.
Selçuk Ünv. Fen ve Matematik Orta öğretim alanında Yüksek Lisans yapmıştır.
Klinik Psikoloji Yüksek Lisansı devam etmektedir.
Evli , 2 çocuk annesi olup Konya da yaşamaktadır.
Eğitimler:
İleri Düzey Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini tamamlamıştır. DATEM-Prof .Dr.Ebru ŞALCIOĞLU )
Kabul ve Kararlılık Eğitimi .Boğaziçi Enstitüsü (Devam etmektedir.)
Aile Danışmanlığı Eğitimi
Palyatif Bakım Yönetimi Eğitimi .Rumeli Ünv
Psikoonkoloji Derneği -Staj ve Süpervizyon
Zorlu bir süreçten geçiyordum, desteğe ihtiyacım vardı ve Ayşe hanımla tanıştım. İyi ki de tanışmışım. Kendisiyle sadece birkaç seans yapmış olmamıza rağmen bana çok şey kattı. Olaylara bakış açım değişti ve bu süreci daha kolay atlatmamı sağladı.
zb...t
Ayşe hanıma sürekli depresyonda olduğum için gittim .İlk 2 seans güven verdi sonrasında ise düşüncelerimle ilgili çalışmaya başladık her seanstan çıkarken sürecin iyi geldiğini görüyorum .Dağıldığım seanslar da bile bitişlerde ayrı bir motivasyonla bitiriyor.Kendimi
Ve süreci daha iyi anladım.iyi ki
Ayşe Hocamın iletişim yeteneği çok güçlü.Her şeyi çok rahat konuşabiliyorum bence bu çok önemli .Teorik bilgi ve kültürümüzü çok iyi özdeşleştiriyor.Hiç öyle üstten konuşmuyor.Kaygı sorunum vardı çok kısa bir sürede öyle güzel ilerledik ki .Kendisini internetten buldum.İhtiyacı olana hocamızı tavsiye ediyrum
f.....
Ayşe hocama çift terapisi için başvurduk.Kendisi tavsiye edilmisti bize .Sürecimiz çok olumlu ilerliyor.Kendisi güven veren cok donanımlı birisi .Problemlerimizi sağlıklı çözer durumdayız.5.seansimizi yaptık .şuan bile iyi ki iliskimize bu fırsatı tanimisiz diyoruz.Gonulden tavsiye ederiz
Ayşe hocama son noktadayım dediğim yerde başvurdum artık başağrısı titreme eklenmişti.Hem bilgi birikimi muazzam hemde o kadar herşeye açık bir insan ki.Duruşu bakışı olaylara yaklaşma şekli inanılmaz bir psikolog.bir soru soruyor şimdiye kadar düşünmediğim şeyler netleşiyor.İyi ki gitmişim dedim hala devam ediyoruz 7.seansımız.
b....k
Çok memnunum kendisinden. Tavsiye üzerine ailesel sorunlarım için başvurdum. 2-3 seans aldım. Kendime göre bir yol belirledim. Farkındalığım oluştu. Ayşe Hanım gerçekten işini bilen ve karşı tarafı anlayan bir uzman. Net bir şekilde her şeyi söylüyor ve yol gösteriyor. Bu özelliği benim hoşuma gitti. İhtiyaçlarımı karşıladı ve birçok şeyi görmemi sağladı.
b....a
OKB rahatsızlığım için başvurdum. 3 seans oldu gideli. Kendimi daha iyi hissediyorum. Farkındalığım oluştu. Çok memnunum. Devam etmeyi de düşünüyorum. Kendimi tanımaya başladım. Ayşe Hanım sayesinde bazı takıntılıklarımdan sıyrıldım. Gün içerisinde aklıma gelmiyor. Yaklaşımı ve diyalog kurması başarılı. Kendisi güven veriyor. Randevu konularında da sıkıntı olmadı.
z....k
Takıntılıklarım için tavsiye üzerine başvurdum. Konuşmak bana çok daha iyi geldi. 3. seansıma gittim. Ayşe Hanım'ın danışanına yön verme çabası yok. Danışanının kendisi tanımasını sağlıyor. Genel olarak memnunum.
h....z
Depresyon için gittim. İnanarak gittiğim için başarı sağladım. Ayşe Hanım'ın bilgisine güvendiğim için tercih ettim. Kendimi rahat ve mutlu hissediyorum. 3 seans oldu. Ayşe Hanım'ın geleceği parlak. Köşe yazarlığı sayesinde daha iyi bir kitlesi olacak. Her yaş grubuna hitap edebilecek bir yeteneği var. Yaşlı ile genç, genç ile yaşlı oluyor. Herkese tavsiye ederim. Gece gündüz ulaşabiliyorum. Çok sıcak kanlı ve pozitif birisi. Ayşe Hanım'ın seansına girince doğru yerdeyim hissi veriyor.
s....s
Ayşe Hanım çok anlayışlı bir uzman. İstemediğim konulara girmeden yumuşak bir şekilde tavsiyelerde bulunuyor. İnsan kendisini yanında rahat hissediyor. Çok güven veriyor. Uzmanla değil de eski bir dost ile muhabbet ediyormuşum gibi hissediyorum. Kaygı bozukluğu için gittim. Bana kendisi tavsiye edildi. 1.5 ay oldu. Kendimi rahatlamış ve huzurlu hissediyorum. Sürecim devam ediyor. Herkesin gözü kapalı güvenebileceği bir insan.
Ayşe Albayrak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Albayrak, Psikoloji. Size Ayşe Albayrak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikoonkoloji, Kanserde Psikolojik Destek.
Ayşe Albayrak adresi nerede?Ayşe Albayrak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Albayrak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşe Albayrak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşe Albayrak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Albayrak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşe Albayrak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Albayrak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Albayrak hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Ayşe Albayrak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Albayrak hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Albayrak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar