Aktimetre
Fitoterapi
Fonksiyonel Hemisferektomi
Homeopati
Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
MRI Değerlendirme
Nöralterapi
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Poligrafi
ze...p
Mütevazi yaklaşımı,kolaylıkla hissedeceğiniz derin mesleki bilgisinden etkilenecek ve derdinize deva bulacaksınız.
he...i
Ben 10 yıllık MS hastasıyım.MS'le yaşamayı ve hayatla mücadele etmemi ve tekrar eski sağlığıma geri dönmemi sağlayan Ayşe hocama binlerce kez teşekkür ediyor ve kendisine de sevdikleriyle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.
es...n
Ben hastalığımı yeni öğrendim. Fakat doktorum o kadar güzel ve net anlattı ki,bunun yanı sıra kendisinin ve ekibindeki doktorlarının videolarını izledim hakikaten korkulacak pek bir durum yok. Doktorumun benimle irtibat halinde olması çok hoşuma gitti. Ve her doktor gibi zayıf,metanetsiz, kendini hasta eden hastalara hiiiçç tahammülü yok...
ka...t
Doktorumuz kendi dalında gercekten çok iyi. Hastası ile yakından ilgilenmesi ve rahatlıkla istediğiniz soruları sorabilmeniz en büyük avantajınız. Mesleğini seven bir doktor olarak gördüm. Basvuranlarin memnun kalacağını zannediyorum çünkü ben çok memnun kaldım.
Ayşe Altıntaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Altıntaş, Nöroloji. Size Ayşe Altıntaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: MRI Değerlendirme, Epilepsi Tedavisi, Derin Beyin Stimülasyonu, Fitoterapi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Ekstratemporal Kortikal Rezeksiyon, Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi), Baklofen Pompası Tedavisi, Nöralterapi, Epilepsi Testi.
Ayşe Altıntaş adresi nerede?Ayşe Altıntaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Altıntaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Altıntaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Altıntaş hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Altıntaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Altıntaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Altıntaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Altıntaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Altıntaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ayşe Altıntaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.