Dr. Merter, Çukurova Üniversitesindeki hekimlik eğitiminin ardından, 2.5 yıl Karaman, Ermenek Ana Çocuk Sağlığı Merkezinde mecburi hizmetini tamamlamıştır. Uzmanlığını, Akdeniz Üniversitesi Genel Cerrahi Ana bilim dalından 2001 yılında almıştır. 2002 yılından itibaren Antalya Devlet Hastanesinde (sonradan Eğitim Araştırma Hastanesi) 20 yıldan fazla uzman cerrah olarak çalışmıştır. 2022 yılından itibaren Özel Rich hastanesinde hastalarını kabul etmektedir.

Kızıltoprak Mh. 921. Sk. No:27, Muratpaşa, Antalya

Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi

Anorektal Bölge Cerrahisi

Genel Cerrahi Randevusu

Röportaj

Mide ağrım ve bulantım vardı. Kolonoskopi ve endoskopi olmam gerekiyordu. Bu sebeple kendisine başvurdum. Endoskopi ve kolonoskopi oldum. Çok tatlı bir doktor. Çok yardımcı oluyor. Kolonoskopi temiz çıktı. Endoskopi sonucumda bakteri ve gastrit çıktı. Tekrar gideceğim tedavi için. Memnunum kendisinden. Her zaman kendisini arayabiliyorum. Hiç aceleci davranmadı.

Kolonoskopi için başvurdum. Olumsuz bir şey çıkmadı. 12 yıldır doktorum. Rutin kontroller için gidiyorum. Ayşe Hanım'dan memnunuz. Aile doktorumuz. Hiçbir sorun yaşamadık.

Z

7 yıldır hastasıyım. İlgili alakalı bir doktor. Çok güler yüzlü birisi. Çok memnunum kendisinden. Farklı bir hastanedeydi. Oradan ayrıldı, gittiği yere gitmeye başladık. İşinde başarılı bir doktor. İyi ki kendisi ile birlikteyim. Mükemmel bir doktor. Göğsümde kist vardı ve kitleye döndü. Takipli hastasıyım. Ufak operasyonlara girip çıkıyorum. Allah razı olsun. Çevremdeki hastaları da kendisine götürüyorum.

P

Birkaç cerrahi operasyona girdim. Operasyonlarım çok iyi geçti. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kontrollere gidip gelmeye devam ediyorum. Memeden kitle, ben ve beze alındı. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamalarını yapıyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Çok memnunum kendisinden.

Ben daha önce kendisine guatır ameliyatı oldum, aynı zamanda annem de kendisine fıtık ve apandisit ameliyatı oldu. Doktorum çok iyidir, kendisini insan olarak da çok severim, tedavi sürecim içerisinde her yönden kendisinden çok memnun kaldım.

Ben kendisine ilk defa gittim ve çok memnun kaldım, basur diye kendisine gitmiştim fakat yapılan incelemeler sonucunda rektumdan polip alındı, çok başarılı bir şekilde teşhisim koyuldu ve müdahale edildi, sonrasında da hemen sonuçlarım çıktı ve doktorum gerekli aydınlatmaları yaptı. Kendisi insan olarak da gerçekten çok iyi biri, hatta bir arkadaşımı daha kendisine yönlendirdim.

Ş

Ben meme kanseri rahatsızlığım üzerine kendisiyle bir tedavi süreci geçirdim, ameliyat oldum. Kendisinin hastalarına karşı çok ilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum, aynı zamanda hastalarını çok iyi karşılıyor, şu anda özel hastanede olduğu olduğu için artık kendisine gidemiyorum ama geçirdiğim süreçten çok memnun kaldım.

Konum: Özel Rich Hospital Meme Cerrahisi

Ayşe hocam granülöz mastit rahatsızlığımı ameliyat ile tedavi etti kendisi çok ilgili titiz ve hastalarına anne şevkati ile yaklaşan bir hekim gitmek isteyen herkese gözü kapalı tavsiye ederim bu rahatsızlığım sebebiyle Antalya da gitmediğim genel cerrah kalmadı neredeyse çözümü Ayşe hocam buldu kendisine çok teşekkür ediyorum

Bir dönem hastasıydı babam hala da dönem dönem ziyaret ediyor gerek hekimliği gerek hekimliği ilgi alakası son derece mükemmel herkese tavsiye ederim başka bir hastaneden kendisine gittik uzun süreç geçirdik hem manevi destek verdi hem de uyguladığı tedavi babama iyi geldi.İnsanı olarak çok mükemmel bir hekim ,hekim olarak da işin de mesleğin de çok iyi.

Meme kanseriydim onun için gittim. Işın tedavisi uygulandı ameliyat oldum. Ameliyat sonucundan memnun kaldım çok memnunum. Kontrole gidicem. Allah razı olsun.