Deneyimsel Oyun Terapisi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Moreno Psikolojik Danışmanlık
Ben kendisinden çok memnunum, sıkıntılarımın büyük çoğunluğunu aşabildim sayesinde. Yatalak bir hastam var ona bakıyorum, Büyükşehir Belediyesi evde bakım hastasıyız zaten bu doğrultuda yardıma ihtiyacım olduğunu ilettiğimde kendisi yönlendirdiler bana. 1 senedir destek alıyorum Ayşe Hanım'dan ve kendi desteğiyle toparlandım.Çok teşekkür ediyorum ona buradan. Çok memnunum, çok da iyi geldi bana; hem canayakın hem de beni çözmüş olması bana büyük bir avantaj sağladı.
Hemen hemen 1 sene olacak Ayşe Hanım'dan destek alalı. Çok memnunum, kendisini kızım gibi görüyorum. 6 senelik yatalak eşim,aynı zamanda da boğaz kanseri. Tek başıma savaşıyorum, yardım istedim çünkü evden çıkamıyorum, kendisini gönderdiler. Eve gelerek destek oluyor bana Ayşe Hanıım, O gelmeyince hasta oluyorum diyebilirim. Kızımdan çok memnunum gerçekten. Rahatlatıyor beni, öyle gidiyor Allah razı olsun. Bırakmadı beni, bir şey olsa da bırakmaz zaten.Çok güzel yaklaşıyor,bir psikolog gibi değil kızım gibi görüyorum kendisini. Güleryüzlü bir kadın, ben çok memnunum ondan.
o.....
Ben Besti Yılmaz 1,5 yıl önce eşimi kaybettim Eşimi çok özleyen biri olarak çok zor günler geçirdim biraz daha iyim Ayşe Hn ile her ay görüştük onunla sohbet etmek bana iyi geliyor .görüşmeler sonrasında daha huzurlu hissettim hayatın gerçeklerine karşı daha güçlü olmayı öğretiyor bana kendisine çok teşekkür ederim seni çok seviyorum Ayşe hn
Ayşe Attaroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Attaroğlu, Psikoloji. Size Ayşe Attaroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Oyun Terapisi, Deneyimsel Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Aile İçi İletişim Sorunları, Randevu, Normal Randevu.
Ayşe Attaroğlu adresi nerede?Ayşe Attaroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziya Gökalp Bulvarı No:15 Mor Menekşe Apt. K:1 D:2, Konak, Izmir İzmir
- Yalı Mahallesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Attaroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Attaroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Attaroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Attaroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşe Attaroğlu hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Attaroğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Attaroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Attaroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Attaroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Attaroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ayşe Attaroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar