Prof. Dr.
Karaciğer Kan Testleri
Metabolizma Hastalıkları
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
Ayşe Ayşin Öğe Muayenehanesi
Prof. Dr. Ayşe Ayşin Öge, mesleki çalışmalarına şu an İzmir'de bulunan özel muayenehanesinde devam etmektedir.
Hasta
Yorumları okuyup randevu talebinde bulundum. Tüm randevuları dolu olmasına rağmen şehir dışından geleceğimi ve bir an önce ilaç tedavisine başlamam gerektiğini söylediğim için çok yardımcı oldular. Ayşin Hanım yorumlarda da yazıldığı gibi gerçekten çok sıcakkanlı, güler yüzlü bir doktor. İnsana güven veren bir tarzı var ve bu, biz hastalar için çook önemli. Bana zehirli guatr teşhisi koyuldu, eminim ki en kısa sürede tedavim başarıyla sonuçlanacak. Ayrıca sadece doktor hanım değil, çalışanlar da çok tatlıydı. Herkese teşekkür ederim.
Yıllık Check-Up yaptırmam sonucunda kan değerlerimin kötü çıkması ve aşırı kilolu olmam sebebiyle Ayşin Hoca'ya başvurdum. 6 aylık bir tedavi ve diyet sonrasında 25 kg verdim ve tüm kan değerlerim normale döndü. Yaşam kalitem yükseldi. Kendisine çok teşekkür ederim
Kilo problemi sorunu nedeniyle başvurduğum Ayşin hanım, insülin direncimi kontrol altına aldı. Yönlendirmesiyle yaklaşık 4 aylık süreçte 13-14 kilo zayıfladım. Sayın Öge ve ekibi çok güler yüzlü ve yakından ilgi gösteriyor.
er...r
Bursa yaşayan biri olarak ayşin hanımı tanıdığıma çok memun oldum şeker hastalığım için tedavi aldım çok iyi takip ettiler tedavim sürecinde ilgileri çok iyidi vermiş olduğu yeni nesil ilaçlarda da çok başarılı kendisini sürekli geliştiren bir hekim almış olduğum randevulerımda hiç beklemedim kendisi ve tüm çalışanlar çok iyi konusunda çok başarılı be iyi eğtimli tasviye ederim çok iyi bir hekim
Hasta
Cocukluğumdan beri hashimato tiroidi hastasıyım. Bu konuda son 3 yıldır tedavimi Ayşin Hanım gerçekleştiriyor. Kilo verme konusunda diyetisyen desteği ile çözüm odaklı yaklaşımı ve bu süreçte yaşadığım bazı diğer komplikasyonlara karşı çözümleri oldukça etkili oldu. Yurtdışına taşınmama rağmen tedavime Ayşin Hanım ile devam ediyoruz, ilgisi ve klinik ile sürekli mesaj ve telefon sayesinde tedavi sürecim sorunsuz devam ediyor.
i̇....
Ayşin Hanım’a yaklaşık 10 sene önce çok mutsuz bir şekilde yoğun saç dökülmesi şikayetiyle gittim. Güler yüzü ve sıcak tavrıyla beni sakinleştirmesini ve moral vermesini hala unutamam. İstediği tahliller sonucu tiroid ve kansızlığımın olduğu ortaya çıktı. Uyguladığı yoğun ve uygun tedavi sayesinde kısa sürede şikayetlerim oldukça azaldı. O günden beri kendisiyle sürekli iletişim halindeyim. Başka şehre taşınmama rağmen Ayşin Hanım’a kolayca ulaşabiliyorum, acil durumlarda telefon ya da maille bilgi alabiliyorum ve her şikayetimle ilgili beni detaylıca bilgilendiriyor. Hem kendisinin hem de çalışma arkadaşlarının sıcak tavrından çok memnunum. Sizinle yakından ilgilenen, şikayetlerinizle ilgili detaylıca bilgilendiren, güler yüzü ve çok pozitif bir hekim. Kendisiyle yolum kesiştiği için çok mutluyum.
e ...y
Ayşin hanım üç senedir insülin direnci iştah kontorlü ve kilo verme konusunda bana yardımcı oluyor.senelerdir vermediğim kilolarımı ekibi ve Ayşin hanım sayesinde istiklarlı bir şekilde vermeye devam ediyorum. Emekleri için çok teşekkür ederim.
Ben 2009 yılında tiroidim alındıktan sonra bir endokrin uzmanına ihtiyacım oldu.İlk gittiğim birkaç doktor maalesef ki aşırı yoğundu.Bana ve anlattıklarıma konsantre olarak dinleyemiyorladı. Akabinde Ayşin Hanım'ı buldum.İyi ki de bulmuşum.Yakın takibi, şikayetlerime olan sonsuz ilgisi ve başarılı çözümleri sadece benim için değil ailem için çözüm noktası oldu birçok konuda.Son dönemde aldığım kiloları vermemde de ekibindeki diyetisyenin katkısı büyük.Sporcu kızım için ayrıca detaylı bilgilendirme ve destek aldığımı belirtmek isterim.Yaklaşık 13 yıldır güleryüzünden, ilgisinden çok memnun kaldığım doktorum Ayşin Hanım'a tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
ö.....
Ben tiroid ca hastasıyım, düzenli kontrollerim var.Her kontrolümde kendisine geliyorum.Nükleer tıp sürecimde benim düzenli endokrinolojik kontrollerimi yapıyor.Hem muayenehanesindeki ekibi hem kendisi son derece arkadaş canlısı, sıcakkanlı.Süreçleri çok açıklayıcı şekilde anlatır.Hastalığın neyi tetiklediği, hangi değerlerin düştüğü, kullandığım ilaçları neden kullandığımla ilgili bilinçlendiriyor.
mi...k
Uzun zamandir doktorum olan Aysin hna hasimato hastaligim nedeniyle gitmistim ilk kez. O zamana kadar (2-3 yil) gittigim drlar bana sorunu sahiplenme aciklama samimiyet konusunda bekledigim yaniti pek vermemislerdi. Aysin hnla iletisim kurmamla birlikte iste bu dedim. Sizinle ayni dertleri paylasma, ele alma, sorunu cözmeye yönelik tedavileri aciklama ve uygulama konusunda benzersiz ve cok iyi. Aysin hnla bilirsiniz ki yalniz degilsiniz ve sorununuzu önemseyen ve cözümü icin caba harcayan bir hekiminiz var. Bu sürecte insulin direnci rahatsizligimin da oldugu belirlendi kilo verememe sorunumun üstesinden geldim yardimlari sayesinde. Ayrica esim ve oglum da hastalarinin arasina katilarak ailecek kendisinin bilgi ve tedavilerinden yararlandik. Sorununuzun ne oldugu ve nasil bir tedavi uygulanmasi konusunda her zamanki gülen yüzü, engin bilgisi ve anlasilir/samimi üslubuyla bize yol göstermektedir. Kendisine sonsuz tesekkür eder iyilikler dileriz.
Ayşe Ayşin Öge isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Ayşin Öge, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları. Size Ayşe Ayşin Öge tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Büyüme Hormonu Testi, Adrenalektomi, Abdominal Ultrasonografi, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Esd (Sedimantasyon), Hipofiz hastalıkları (prolaktin yüksekliği, büyüme hormonu ve kortizol hormon bozuklukları..), Karaciğer Kan Testleri, Guatr ve diğer tiroid hastalıkları (hipotiroidi, hipertiroidi , gebelikte guatr ve diğer tiroid hastalıkları), Paratiroid hastalıkları (hipoparatiroidi, hiperparatiroidi, kalsiyum ve D vitamini bozuklukları), Metabolizma Hastalıkları.
Ayşe Ayşin Öge adresi nerede?Ayşe Ayşin Öge şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak Mah. Cumhuriyet Bulvarı. Arpacıoğlu İş Merkezi N: 139, K: 5 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Ayşin Öge isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Ayşin Öge online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Ayşin Öge isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Ayşin Öge, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşe Ayşin Öge isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Ayşin Öge tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Ayşin Öge hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Ayşe Ayşin Öge hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Ayşin Öge hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Ayşin Öge tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla