Lotus Omurga Sağlığı Fizyoterapi Merkezi
Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 274/5 F Blok Kat:1 NO:5 (Mahall Ankara), Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Access Bars +33 daha fazla

Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 274/5 F Blok Kat:1 NO:5 (Mahall Ankara), Ankara

Lotus Omurga Sağlığı Fizyoterapi Merkezi

Uzm. Fzt. Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen,İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünü ingilizce bölüm 3. sü olarak yüksek onur belgesi ile tamamlamıştır.İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde ‘KAYROPRAKTİK’ Tezli Yüksek Lisansını tamamlayıp Kayropraktik Uzmanlığını almıştır.Şuan da hastalarına Lotus Omurga Sağlığı Fizyoterapi Merkezinde hizmet vermektedir.

Röportaj

T
Konum: Lotus Omurga Sağlığı Fizyoterapi Merkezi Randevu

Muazzam memnun kaldığım bir seans oldu. Hayatımda ilk kez hacamat yaptırdım. Bahar hocamın hijyen konusunda hassasiyeti, profesyonelliği ve detaylı açıklamaları ile sorunsuz tamamladık

Konum: Lotus Omurga Sağlığı Fizyoterapi Merkezi Randevu

Ankara'da Kayropraktik tedavi araştırmalarım sonucu Bahar Hanımı buldum ve iyi ki de karşıma çıkmış :) Senelerdir bilgisayar başında çalışmaya bağlı duruş bozukluğum ve sırt ağrılarım vardı. 2.seansımızı tamamladık, çok hızlı bir düzelme olduğunu görebiliyorum. Bahar hanımın ilgisi, işine olan saygısı, işinin ehli olması ve işini severek yapması benim açımdan çok önemli. Ankara'da olması çok büyük avantaj, kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Lotus Omurga Sağlığı Fizyoterapi Merkezi Randevu

Bahar Hanıma kas spazmlarım ve boyunda düzleşme için gittim. Kayropraktik ve kuru iğne tedavisi aldım. Bütüncül tedavi ettiği için kalıcı iyileşme oldu. Yıllardır çektiğim agrılarımdan kurtulduğum için çok mutluyum. Bahar Hanımın neşesi, enerjisi ve iletişimi çok güzel, seanslar çok keyifli geçiyor

Konum: Lotus Omurga Sağlığı Fizyoterapi Merkezi Randevu

Yaklaşık 15 senedir süren şiddetli boyun ve sırt ağrıları için Ayşe Hoca’ya geldim. Özellikle sırtımın ortasında sütyen hizasında olan bir ağrı bloğu senelerdir hayat kalitemi çok kısıtlıyordu. Ayşe Hoca ağrıların sebebini, nasıl bir tedavi izleyeceğimizi, tedavi sonrasında ne kadar sürede bir yeniden tamirata (:)) gelmem gerektiğini bana ilk seanstan detaylı bir şekilde anlattı. İnternetten gördüğüm videolar sebebiyle kayropraktik uygulamalardan korkarak ilk seansa gelmiştim. Ağrılarımın hafifleyebileceğine asla inanmıyordum. İlk olarak haftada bir seanslara başladık. Yaklaşık iki aydır tedaviye geliyorum. Hiç geçmeyecek sandığım ağrılarımın bir kısmı ilk seanstan itibaren neredeyse yok oldu. Şu an seans aralarını daha uzattık. Ağrılarım çok hafifledi, hareket kabiliyetim arttı. Ayşe hocanın güleryüzü ve mesleki birikimi sayesinde bu konuyu öncelik haline getirdim ve iyileşmeye devam ediyorum. Etrafımdaki herkese omurga sağlığı için Ayşe Hoca’ya danışmayı tavsiye ediyorum.

K
Konum: Lotus Omurga Sağlığı Fizyoterapi Merkezi Diğer

Hocam'dan ilk randevu aldığımda sol kulağımda çınlama vardı. Sırt ve boyun ağrılarım olduğu için beyin ve omurilik emarlarımdan sonra beyin cerrahisinin tedavi şekli önermesi ile tedavi sürecimizi kendisi ile başlattık. Devam eden seanslar sonrasında önce boyun ağrılarımdan kurtuldum. 6 aydan uzun süredir devam eden kulak çınlamam 4 haftadır kalmadı. Çok büyük psikolojik sorun yaratıyordu bana. Azaldı bile denmez. İş sebebiyle bazı zamanlar hilti ile çalışılan ortamda oluyorum. Çınlama hiç duymuyorum. Sırt ve boyun ağrılarım çok büyük ölçüde azaldı. Seanslarıma devam ediyorum. Hayat kalitem oldukça yükseldi.

Konum: Lotus Omurga Sağlığı Fizyoterapi Merkezi Randevu

Bahar Hanım’a donuk omuz şikayetlerim sebebiyle gittim. Öncesinde 20 seans fizik tedavi almama rağmen şikayetlerim geçmemişti. Bahar Hanım genel bir muayene yaptıktan sonra karyoprakti uygulamalarını ayağımdan boynuma kadar yaptı. Çok rahatlattı genel olarak. Omuzum için manuel terapiye başladık sonrasında. Omuz ve kol bağlantılı kasları kanlandırma çalışmaları yaptı. Kuru iğneleme özellikle çok iyi geldi. 3 seans sonrasında çok daha iyi hissediyordum. Bugün 5, seansımızı tamamladık ve neredeyse hiç bir şikayetim kalmadı. Herkese tavsiye ediyorum. Omuz tedavim bitikten sonra da kendisine belli aralıklarla gidip karyopraktiye devam edeceğim. Bence herkesin mutlaka bir karyoprakti uzmanı olmalı hayatında. Ben bu nedenle doğru karyoprakti uzmanını bulduğum için çok mutluyum.

U
Konum: Lotus Omurga Sağlığı Fizyoterapi Merkezi Randevu

Ayse hanımın sıcak yaklaşımı anlatımı ve tedavi sürecini doğru yönlendirmesi çok iyiydi.. dış sıkmam için gittim ve beni tedavisi memnun etti evde de verdiği yönlendirmeler ile kalıcı çözüm olacağına inaniyorum

I
Konum: Lotus Omurga Sağlığı Fizyoterapi Merkezi Randevu

Yıllardır yaşadığım duruş bozukluğum ve omuz ağrım Bahar hanımla yaptığımız tek seans sonrası gözle görülür şekilde düzeldi, ayrıca yıllardır çare bulamadığım diş sıkmaktan kaynaklı çene ağrılarım da yine tek seansta inanılmaz bir şekilde rahatladı keşke onun da fotoğrafını çekebilsem keşke çok daha önce gelseydim... Şu anda ikinci seans sonrası yazıyorum ve çenemdeki hafifliği rahatlığı anlatacak kelime bulamıyorum, omuzlarım boynum yine aynı şekilde... Hayat kalitem arttı diyebilirim

I
Konum: Lotus Omurga Sağlığı Fizyoterapi Merkezi Randevu

Uzun süre eklem ağrıları ve baş ağrısıyla birlikte kulak çınlaması yaşayan biriydim. Kayropraktik tedavisine çok ön yargılıydım ta ki artık ağrılarım dayanılmaz hale gelene kadar. Bu dönemde, konusunda uzman ve bilgili Bahar hocam karşıma çıktı.
İlk görüşmemize çok tedirgin gitmiştim, etrafım bu işlemi yaptırma diyenlerle doluydu ama Bahar hocamın yaklaşımı ve güven veren davranışlarıyla rahatladım. İşlem sonrasında ‘Allah’ım yeniden doğdum.’ diyerek çıktım. Yaklaşık dört aydır baş ağrım yok, eklemlerim ağrımıyor. Daha önce gitmediğime çok pişmanım.

Konum: Lotus Omurga Sağlığı Fizyoterapi Merkezi Randevu

Dişlerimi sıkmaktan dolayı yaşadığım yoğun ağrılarımın (çene boyun ve sırt) yok denecek kadar azalması.kol ve ellerimdeki uyuşmaların geçmesi nedeniyle kaliteli bir yaşam sürmeye başladım.D.Öznur