Uzm. Fzt.
Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 274/5 F Blok Kat:1 NO:5 (Mahall Ankara), Ankara
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Sporcu Rehabilitasyonu
Terapötik Egzersizler
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
tu...n
Muazzam memnun kaldığım bir seans oldu. Hayatımda ilk kez hacamat yaptırdım. Bahar hocamın hijyen konusunda hassasiyeti, profesyonelliği ve detaylı açıklamaları ile sorunsuz tamamladık
me...ı
Ankara'da Kayropraktik tedavi araştırmalarım sonucu Bahar Hanımı buldum ve iyi ki de karşıma çıkmış :) Senelerdir bilgisayar başında çalışmaya bağlı duruş bozukluğum ve sırt ağrılarım vardı. 2.seansımızı tamamladık, çok hızlı bir düzelme olduğunu görebiliyorum. Bahar hanımın ilgisi, işine olan saygısı, işinin ehli olması ve işini severek yapması benim açımdan çok önemli. Ankara'da olması çok büyük avantaj, kesinlikle tavsiye ediyorum.
hi....
Bahar Hanıma kas spazmlarım ve boyunda düzleşme için gittim. Kayropraktik ve kuru iğne tedavisi aldım. Bütüncül tedavi ettiği için kalıcı iyileşme oldu. Yıllardır çektiğim agrılarımdan kurtulduğum için çok mutluyum. Bahar Hanımın neşesi, enerjisi ve iletişimi çok güzel, seanslar çok keyifli geçiyor
Yaklaşık 15 senedir süren şiddetli boyun ve sırt ağrıları için Ayşe Hoca’ya geldim. Özellikle sırtımın ortasında sütyen hizasında olan bir ağrı bloğu senelerdir hayat kalitemi çok kısıtlıyordu. Ayşe Hoca ağrıların sebebini, nasıl bir tedavi izleyeceğimizi, tedavi sonrasında ne kadar sürede bir yeniden tamirata (:)) gelmem gerektiğini bana ilk seanstan detaylı bir şekilde anlattı. İnternetten gördüğüm videolar sebebiyle kayropraktik uygulamalardan korkarak ilk seansa gelmiştim. Ağrılarımın hafifleyebileceğine asla inanmıyordum. İlk olarak haftada bir seanslara başladık. Yaklaşık iki aydır tedaviye geliyorum. Hiç geçmeyecek sandığım ağrılarımın bir kısmı ilk seanstan itibaren neredeyse yok oldu. Şu an seans aralarını daha uzattık. Ağrılarım çok hafifledi, hareket kabiliyetim arttı. Ayşe hocanın güleryüzü ve mesleki birikimi sayesinde bu konuyu öncelik haline getirdim ve iyileşmeye devam ediyorum. Etrafımdaki herkese omurga sağlığı için Ayşe Hoca’ya danışmayı tavsiye ediyorum.
k....
Hocam'dan ilk randevu aldığımda sol kulağımda çınlama vardı. Sırt ve boyun ağrılarım olduğu için beyin ve omurilik emarlarımdan sonra beyin cerrahisinin tedavi şekli önermesi ile tedavi sürecimizi kendisi ile başlattık. Devam eden seanslar sonrasında önce boyun ağrılarımdan kurtuldum. 6 aydan uzun süredir devam eden kulak çınlamam 4 haftadır kalmadı. Çok büyük psikolojik sorun yaratıyordu bana. Azaldı bile denmez. İş sebebiyle bazı zamanlar hilti ile çalışılan ortamda oluyorum. Çınlama hiç duymuyorum. Sırt ve boyun ağrılarım çok büyük ölçüde azaldı. Seanslarıma devam ediyorum. Hayat kalitem oldukça yükseldi.
Bahar Hanım’a donuk omuz şikayetlerim sebebiyle gittim. Öncesinde 20 seans fizik tedavi almama rağmen şikayetlerim geçmemişti. Bahar Hanım genel bir muayene yaptıktan sonra karyoprakti uygulamalarını ayağımdan boynuma kadar yaptı. Çok rahatlattı genel olarak. Omuzum için manuel terapiye başladık sonrasında. Omuz ve kol bağlantılı kasları kanlandırma çalışmaları yaptı. Kuru iğneleme özellikle çok iyi geldi. 3 seans sonrasında çok daha iyi hissediyordum. Bugün 5, seansımızı tamamladık ve neredeyse hiç bir şikayetim kalmadı. Herkese tavsiye ediyorum. Omuz tedavim bitikten sonra da kendisine belli aralıklarla gidip karyopraktiye devam edeceğim. Bence herkesin mutlaka bir karyoprakti uzmanı olmalı hayatında. Ben bu nedenle doğru karyoprakti uzmanını bulduğum için çok mutluyum.
u.....
Ayse hanımın sıcak yaklaşımı anlatımı ve tedavi sürecini doğru yönlendirmesi çok iyiydi.. dış sıkmam için gittim ve beni tedavisi memnun etti evde de verdiği yönlendirmeler ile kalıcı çözüm olacağına inaniyorum
i̇...h
Yıllardır yaşadığım duruş bozukluğum ve omuz ağrım Bahar hanımla yaptığımız tek seans sonrası gözle görülür şekilde düzeldi, ayrıca yıllardır çare bulamadığım diş sıkmaktan kaynaklı çene ağrılarım da yine tek seansta inanılmaz bir şekilde rahatladı keşke onun da fotoğrafını çekebilsem keşke çok daha önce gelseydim... Şu anda ikinci seans sonrası yazıyorum ve çenemdeki hafifliği rahatlığı anlatacak kelime bulamıyorum, omuzlarım boynum yine aynı şekilde... Hayat kalitem arttı diyebilirim
i̇...z
Uzun süre eklem ağrıları ve baş ağrısıyla birlikte kulak çınlaması yaşayan biriydim. Kayropraktik tedavisine çok ön yargılıydım ta ki artık ağrılarım dayanılmaz hale gelene kadar. Bu dönemde, konusunda uzman ve bilgili Bahar hocam karşıma çıktı.
İlk görüşmemize çok tedirgin gitmiştim, etrafım bu işlemi yaptırma diyenlerle doluydu ama Bahar hocamın yaklaşımı ve güven veren davranışlarıyla rahatladım. İşlem sonrasında ‘Allah’ım yeniden doğdum.’ diyerek çıktım. Yaklaşık dört aydır baş ağrım yok, eklemlerim ağrımıyor. Daha önce gitmediğime çok pişmanım.
d....ö
Dişlerimi sıkmaktan dolayı yaşadığım yoğun ağrılarımın (çene boyun ve sırt) yok denecek kadar azalması.kol ve ellerimdeki uyuşmaların geçmesi nedeniyle kaliteli bir yaşam sürmeye başladım.D.Öznur
Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Manipülasyon, Manuel Terapi, Kuru İğneleme, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Bel - Boyun Fıtığı, Ortopedik Rehabilitasyon, Fizik Tedavi, Boyun Fıtığı.
Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen adresi nerede?Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 274/5 F Blok Kat:1 NO:5 (Mahall Ankara) Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 60 hasta / danışan, Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Bahar Kızılhisar Dilmen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler