ha....
kendisine buradan tavsiye uzerine dış dolgusu yaptirdim ve ozenle dikkat etmeme ragmen 3 ayda hava almaya başladı. simdi tekrardan dolgu yaptirmak mecburiyetinde kaldim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ka...2
Ayşe Banu Yücesoy Hocam ile karşılaşmam internette kendinden övgüyle bahsedilen yorumlarla başladı ve bir gün alıp kendisine muayneye gittim. Bir dişin dolgusu için gittiğim muayne beni biraz ürkütüyordu.Sonuçta Diş deyince insan çekimser kalıyor. Ama daha ilk anda Tatlı dili, hastasıyla ilgilenişi özellikle an ve an bilgi veriri o kadar güzeldiki insan kendisini dişçide değilde sanki bambaşka bi yerde hissediyor. Her yönüyle kendini geliştirmiş ve ileitşimi mükemmel bir Doktor. Bizim Böyle doktorlara ihtiyacımız var. O kadar güzel kaplamalar yaptıkı. Boşluklar giderildi.Teknisyenleri ve asistanları ile olan iletişimide süper. Tam bir ekipler. Bu sebeple çevremdeki herkesi Ayşe hanıma yönlendiriyorum.. Hiç düşünmeden gidebileceğiniz ve bu meslekteki nadide çınar diyebileceğimiz doktorlarımızdan Hocama saygılarımla...
nu...n
Ayşe hanıma yaklaşık 2 haftadır gidiyorum tedavi görüyorum çok memnunum.hastasını güler yüzle karşılayan, ilgilenip bilgilendiren,insana cesaret veren, rahatlatan , sıcakkanlı ,işinin uzmanı bir doktor.herkese tavsiye ederim.
m_...s
18-05-2015 de Ayşe Banu Yücesoydan randevu almıştım.Dolgu yapılacak dişe bu diş çekilecek ama ben çekemem cerrahilik durum var dedi.Cerrahilik bir iş olmadığını düşünüyordum.Birde diş cerrahinden randevu almak çok zor.Maltepe camisinin altındaki polikliniğe gittim.Buradaki diş doktorundan Allah razı olsun,çekilecek denilen dişe kanal tedavisi yapıp dolgu yaptı.Bizim verdiğimiz vergilerimizden alıyorlar maaşlarını.Dolguyu orada yapsaydı para vermeyecektik,şimdi cebimizden para gitti.Bu nasıl adalet size soruyorum.Oradaki doktorlar yorulmayım diye hemen çene cerrahına yolluyorlar.İlgilenmiyorlar hastalarla odaya girmemle çıkmam bir oldu.Dolgu yapmamak için dişi çektir çene cerrahından diyen doktordan hiç memnun kalmadım.
he...i
dişciden korktugum kadar hayatımda hiç bi şey den korkmuyordum,daha önce defalarca dişçiye kadar gidip kapısından geri dönmüşlüğüm bile vardır.bir gün bi arkadasımın baskısıyla artık dişçiye gitmeye karar verdim ve aldıgım randevu karşısında Ayşe Hanım'a denk geldim ama kendisinden o kadar cok memnun kaldım ki gerek elinin hafifligi gerekse bana karsı güler yüzlü sempatik karşılaması neden daha önce gelmemişim acaba dedim...kesinlikle Ayşe Hanım bitane...
bu...u
hayatımda dişçiden korktugum kadar hiç bir sey den korkmuyordum...ama Ayşe hanımın sıcak yaklasımı ve elinin hafifligi pozitif enerjisi beni o kadar cok memnun ettiki kendisine cook tesekkür ederim..keske daha önceden gitseymişim...
ke...n
ÖNCELİKLE HOCAMI SAYGIYLA SELAMLIYORUM.GERÇEKTEN KELİMELERLE ANLATILAMAYACAK KADAR İŞİNİN UZMANI VE MUAYENE ETTİĞİ İNSANLARA VERDİĞİ DEĞER HOŞGÖRÜ EN ÖNEMLİSİ GÜLER YÜZLÜLÜĞÜ GERÇEKTEN TAKTİR EDİLEÇEK BİR HEKİMİMİZ.BEN BURADAN KENDİSİNE EN BÜYÜK ŞÜKRANLARIMI SUNARIM.BU GÜLER YÜZLÜLÜK KARŞISINDA BİZLERDE HEKİMİMİZE SAYGILI VE Bİ OKADARDA İŞİNİN YOGUNLUĞUNDAN DOLAYI HER ZAMAN ANLAYIŞLA KARŞILAMALIYIZ.
mu...a
güler yüzlü hastalarına gayet ılımlı davranıyor yatdığı tedavi anlatıyor ben çok memnunum
bü...̇
Ben yaklaşık 1 yıl önce sayın Ayşe hanıma dişlerimdeki ciddi rahatsızlıktan ötürü gittim.Tespitleri sonucunda 17 adet dişimin çürük olduğu tespit edildi daha önceki kaplamaların içleri iyice çürümüş idi Allah 1000 kere razı olsun Ayşe hanımın sayesinde 17 dişim sanki kendi dişim gibi şuan ağzımda ayrıca diğerlerinden renk farkı olmaksızın kaplamalarımı dışardan bakanlar hangisinin kaplanmış olduğunu farkedemiyor. Kişilik olarakta güler yüzlü ve cana yakın sanki öz ablam gibi görüyorum kendisini.Allahta onun istediklerini versin kendisine. Sonuç olarak bana dişçi diyene direk Ayşe hanıma gönderiyorum
Ayşe Banu Yücesoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Banu Yücesoy, Diş Hekimi.
Ayşe Banu Yücesoy adresi nerede?Ayşe Banu Yücesoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi Fesleğen Sokak No:6 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Banu Yücesoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Banu Yücesoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Banu Yücesoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Banu Yücesoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Banu Yücesoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Banu Yücesoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ayşe Banu Yücesoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri