Prof. Dr.
Ayşe Berna Anıl
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları,
Çocuk Yoğun Bakımı
İzmir 1 adres
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Aşı takvimi
Bebek Masajı Eğitimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Prof.Dr.Ayşe Berna Anıl
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
Prof.Dr.Ayşe Berna Anıl
Pratisyen hekim olarak Kastamonu ve İstanbul’da çalıştı. 2002 yılında İstanbul SSK Bakırköy Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu.
2002 yılında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak çalışmaya başladı.
2004-2005 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Acil Servisi ve Yoğun Bakım Ünitesi’nde Gözlemci Doktor olarak çalıştı. 2007 yılında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Çocuk Yoğun Bakım Ünitesini kurdu.
2011 yılında Çocuk Yoğun Bakım Yandal Uzmanı ünvanını aldı.
2012 yılında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doçenti ünvanını aldı.
2014 yılında İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Yoğun Bakım Bilim Dalı Başkanı olarak göreve başladı.
2016 yılında Harvard Tıp Fakültesi, Boston Çocuk Hastanesi’nde Gözlemci Doktor olarak çalıştı.
2017 yılında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Profesörü ünvanını aldı.
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Eğitici Geliştirme Birimi Başkanlığı ve Tıp Fakültesi Mesleki Beceriler Komisyonu Başkanlığı yaptı.
2023 yılında İzmir Şehir Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Kliniği Eğitim Sorumlusu olarak çalışmaya başladı.
2024 yılı Mart ayında özel muayenehanesinde çalışmaya başladı.
Prof. Dr. Ayşe Berna Anıl, evli ve bir çocuk annesidir.
BİLİMSEL FALİYETLER
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında 156 bilimsel makalesi, 7 kitap editörlüğü, 19 kitapta bölüm yazarlığı vardır. Bilimsel makaleleri şu ana kadar 1362 atıf almış olup h-endeksi: 18’dir.
ÜYE OLDUĞU MESLEKİ KURULUŞLAR
Türk Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Derneği Yönetim Kurulu Üyesi
Türk Pediatri Kurumu Üyesi
Türkiye Milli Pediatri Derneği Üyesi
Pediatri Uzmanlık Akademisi Derneği (PUADER) Üyesi
Türk Tabipler Birliği – İzmir Tabip Odası Üyesi
ç....b
Merhaba dr ayşe hanımla kızımın şiddetli parmak ağrısı sebebiyle tanıştım 1aylık süreçte gitmediğim doktor kalmamıştı ve hiç bir sonuş alamamıştık ayşe berne hocamın muayene sonucun B12eksikliğinden ağrısı olduğunu söyledi kısa bir süre sonra tedaviden sonuş aldık çok şükür iyiyiz iyi ki ayşe berna hocam onunla tanıştığımız için memnunuz
o...
Doktorumuza İzmir ili Balçova ilçesindeki doktorları araştırırken internet üzerinden bulup ulaştık.
Prof. Dr. Ayşe Berna Anıl Hocam'ız her zaman güler yüzü ile bizi karşılıyor, tüm sorunlarımızı büyük bir ilgi ile dinliyor. Çocuğumun rutin takibi yapmakta ve soğuk algınlığı gibi yaygın çocuk hastalıklarını tedavi etmektedir.
Çocuğumuzu detaylı bir şekilde muayene ediyor. Soruları ile kök nedene iniyor. Olabildiğince az sayıda ve doğal ilaç ve yöntemlerle hastalıkları iyileştirmeye çalışıyor. Muayene sonrasında da büyük bir hassasiyetle takibini yapıyor. Hem kendisi arıyor, soruyor hem de biz aradığımızda hemen dönüş yapıyor. Yazarak ifade edemeyeceğim kadar ilgili, sevgi dolu doktorumuzu tavsiye ederiz.
ö...
Ayşe Hoca'ya bebeğimizin rutin kontrolleri için ayrıca soğuk algınlığı, viral enfeksiyon gibi durumlarda gidiyoruz. Her konuda her zaman ulaşabildiğimiz, çok bilgili bir doktor. Kendisi her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlatarak bizi bilgilendiriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
e...
Ayşe Hocam ile tavsiye üzerine yollarımız kesişti. Özel gereksinimli oğluma her zaman sabırla ve sevgi ile yaklaşıyor. Bilgisi ve tecrübesi ile yaptığı yönlendirmeler sayesinde bu senemizi çok daha rahat geçirdik. Ne zaman ihtiyacımız olsa hızla bize dönüş yapıyor ve detaylı bir şekilde bilgilendiriyor. İyi ki yollarımız kendisi ile kesişmiş!
c....ç
Bebeğimiz Alp'i doğduğundan bu yana Ayşe hocamıza götürüyoruz. Şu anda 4 aylık. Ve asla bırakmayı düşünmüyoruz. Bilgisi, deneyimi, yaklaşımı,muayenesi olması gerekenden çok daha iyi. İyi ki hocamızla tanıştık ve süreci devam ettiriyoruz. Eksik olmayın Ayşe hocam sevgiler..
a....h
27 hft , 940 gr doğan prematüre bebek annesiyim.İzmirde bir çok çocuk doktoru ile tanışma imkanım oldu.Kızım için en doğru seçim Ayşe hocamız.6 aydır takipli hastasıyız.Aklımızda soru işareti kalmaması için her muayenemizde detaylı olarak bilgi alıyoruz.Yeri geliyor zaman saat kısıtı olmadan bir bakmışsınız size dönüş yapıyor.Kendisine gitmeye başladığımızdan beri kızımın toparlanma süreci daha da hızlandı.Yapmış olduğu tetkikler nokta atışı ,bebeğe zarar vermemek adına asla gerekmeyen tahlil vs yaptırmıyor. Arkadaşım vasıtası ile gitmeye başladığımda öve öve bitiremediği doktorumuz gerçekten mesleğini layıkıyla yapmakta olduğunu gördüm. Ne mutlu bana ki evladımı sadece mesleği için değil,bütünü ile benimsemiş bir doktor.Nerde olursa olsun konu çocuksa Ayşe hocam hep bir tlf kadar yakın,hep bir alternatifi var.2 kıymetlimi gözüm kapalı teslim ettiğim tek Doktor.Tanıma imkanınız olduğunda bir doktordan daha fazlası olduğunu göreceksiniz.
Çocuklarımın okul öncesi kontrolü için Ayşe Hocama gittik. Muayenehanesi ve çocuklara yaklaşımı çok güzeldi. Değerlendirmelerini tüm detayı ile aktardı. İlgisi, bilgi ve tecrübesine hayran kaldım.
b....ç
Yakında doğum yapıcam. Bebeğimin takiplerini Ayşe hocanın yapmasını istediğim için tanışmak, neler yapmam gerektiğini öğrenmek için gittik. Ayşe hocam, çok bilgili, çok tecrübeli, çok rahatlatıcı bir hoca.
Kafamdaki bütün endişeleri giderdi. Doğum öncesi ve sonrası neler yapmalıyız, tek tek anlattı. Bebeğimin takiplerini kesinlikle Ayşe hocaya yaptıricam. Ayşe hocayı herkese kesinlikle tavsiye ederim.
ca...n
Ayse hocaya oğlumun ergenlik dönemi yıllık kontrolü için gittik. Oğlumun muayenesi ve kontrolleri yapıldı. Ayşe hoca oğlumu bebekliginden beri takip eder. Kendisine çok güvenirim. Herkese Ayşe hocayı tavsiye ederim.
d.....
Sevgili Ayşe Hocamızın çocuk ve hasta yakınına olan sıcak ve pozitif tavrına bayılıyorum.Kızımın kontol ve tahlil takiplerinde senelerdir nokta atışı teşhis ve tedavileri sayesinde alerjik bünyesinden kaynaklı bir çok sıkıntımız geçmiş ve bazıları çok hafiflemiştir . Bilgisi , tecrübesi ve insani tarafına güvendiğim bir doktordur . Tavsiye ederim.
Ayşe Berna Anıl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Berna Anıl, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Yoğun Bakımı. Size Ayşe Berna Anıl tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, X-Ray, Enjeksiyon Iv, Çocuk Gelişim Testi.
Ayşe Berna Anıl adresi nerede?Ayşe Berna Anıl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Korutürk Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:235 K:1 D:1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Berna Anıl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Berna Anıl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Berna Anıl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Berna Anıl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşe Berna Anıl hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Berna Anıl ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Berna Anıl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Berna Anıl tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Berna Anıl hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Ayşe Berna Anıl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Berna Anıl hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Berna Anıl, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ayşe Berna Anıl ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla