2019 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur derecesiyle mezun oldum ve 2023'te Klinik Psikoloji alanında yüksek lisansımı tamamladım. Çeşitli hastaneler ve projelerde gönüllü olarak çalışarak deneyim kazandım. Türk Psikologlar Derneği üyesiyim. 2019'dan bu yana danışanlarıma, onların ihtiyaçlarını anlayarak, içsel güçlerini keşfetmelerine yardımcı oluyorum. Etik kurallara bağlı kalarak, her danışanımın gizliliğini ve saygısını ön planda tutuyorum. Destek arıyorsanız, size yardımcı olabileceğime inanıyorum. Lütfen iletişime geçmekten çekinmeyin.
Kocaeli
Travma Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Şema Terapi
f....y
Kendimi tanıma ve davranışlarımın altında yatan nedenleri bulma konusunda sabırla beni destekliyor.Yolumuzun kesişmesinden çok memnunum,her hafta aynı saatte beni dinleyip anlayan birinin varlığı bana güç veriyor.
Ayşe Hanım ile tavsiye üzerine iletişime geçtim. Kızımın okulda uyum problemleri vardı. Çocuğuma oyun terapisi uyguladı. Çocuklarla iletişimi çok iyi kızım her hafta severek ve isteyerek gidiyordu. Bana ve eşime de bu süreçte kızımızla ilgili önemli ve güzel yönlendirmeler yaptı. Elhamdulillah kızımın okuldaki uyum sorunu çözüldü. Bununla berbaer evde yaşadığımız problemlerde yönlendirmeleri sayesinde çözüldü. Ben ve eşim Ayşe Hanımdan memnun kaldık. Çocuğu olanlara da tavsiye ederiz.
Beyza Hanım'la sürecimiz birkaç aydır devam ediyor. Kendisi EMDR uygulayan bir terapist. Seanslarımız çok güzel ilerliyor, her hafta kendimi biraz daha hafiflemiş hissediyorum. Eskiden yoğun kaygı yaşıyordum, şimdi ise çok daha huzurluyum.
Ayşe Beyza Hanım ile tavsiye üzerine terapi sürecine başladık. Çalıştığı terapi yöntemlerinin çeşitli olması yaşadığım probleme çözüm bulmada çok önemli bir etken oldu. Terapi sırasındaki samimi ve kabullenici yaklaşımı kendimi daha iyi ifade edebilmeme olanak sağladı. Yüz yüze başladığımız sürece şehir değişikliğim sebebiyle online bir şekilde devam ettik. İki farklı seçeneğimin olması sürecin sağlıklı ilerlemesine imkan sağladı. Terapiye başlamak isteyen kişilere tavsiye ederim.
Beyza Hanıma tavsiye ile ulaştım. Terapiye başlama sebebim kalp atışlarımın yükselmesi ve kalp krizi geçirecek gibi hissettiğim için her gece acile gidiyordum. Kalp doktorum terapiye başlamamı tavsiye etti. Kendisi ile yaklaşık 6 ay terapi yaptık. Terapi biteli 1,5 yıl oldu. Artık kaygılandığımda bunu yönetebiliyorum. Beyza hanım çok anlayışlı ve işinde uzman biri, kendisinden çok memnun kaldım. Herkese öneririm.
Ayşe Beyza Hanım'ın hesabını sosyal medyadan gördüm. Oradan iletişime geçtim. Uzun süredir depresyonda olduğumu hissediyordum, aşırı isteksizlik ve sürekli kötü ruh haline sahiptim. Kimseyle konuşmak istemiyordum ve internete çok vakit harcıyordum. Hesabını görünce yazmak istedim. Kendisi gerçekten çok tatlı ve samimi biri. İçtenlikle yaklaşması bana kendimi başta çok iyi hissettirdi. Birlikte isteksizliğimin asıl sebeplerini bulduk. Yani "canım istemiyor" diye kestirip attığım, yapmadığım şeylerin aslında arkasında başka nedenler olduğunu fark ettim. Kendimin bile farkına varamadığım yönlerimi ortaya çıkardı ve kendimin değerinin farkına vardım. Yani aslında kendimi başarısız biri olarak görüyordum, ama onun verdiği ödevler sayesinde haftadan haftaya kendi gelişimimi de görerek kendime olan inancım güvenim arttı. Hayatımı başkasına anlatma fikri başta çok zor gelse de onunla konuşmak, anlaşmak aldığım en iyi karardı. İşinde gerçekten iyi, bilgili ve profesyonelce yaklaşıyor. Ben kendi terapi sürecimden gayet memnun kaldım ve kesinlikle Ayşe Hanım'ı tavsiye ederim.
İşine ve danışanlarına saygılı ve özverili birini bulmak çok zor. Beyza hanımla tavsiye üzenine yolumuz kesişti. Biz çok memnun olduk. Kendisine rahat bir şekilde ulaşabildik. Aklımızdaki tüm sorunlara yardımcı oldu. Çocuğum için gitmiştik. Oyun terapisiyle davranışlarında büyük bir gelişme yaşadık. Kesinlikle işinin hakkını veriyor. Anne baba olarak bize de yol gösterici oldu. Güzel bir işbirliği yakaladık.
Uzmanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Kendim için bir şeyler yapmam gerektiğini, psikolojik olarak destek almam gerektiğinin farkına vardım. Ayşe Beyza Hanım’la sürecimiz çok yorulmadan ve kendimi tanımamı sağlayarak adım adım ilerledi. Çözüm odaklı ve çözümü danışana buldurup sonuca varma hedefli çalıştık. Kendimi bulmama yardımcı oldu. Ayşe Beyza Hanım’ı kesinlikle çevremdeki herkese tavsiye ederim.
ş.....
Uzmana sosyal medya üzerinden rastladım ve oradan ulaşım sağladım. Kendi hayatımda başımdan geçen olayları, anıları güvenebileceğim, iletişimi iyi olan bir uzmana anlatmam gerektiğini hissettim ve bu yüzden kendisine ulaştım. Bu süreçte kendimin birçok yönünü keşfettim, kendimi iyi ifade edebildiğimi, iyi ya da kötü yaşadığım şeylere olan duygularımı özgürce yaşamayı ve ardımda bırakmayı öğrendim. Uzmanın benimle olan iletişimi gerçekten çok güven ve huzur verici. Çevremdeki herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Açıkçası kendimi üzgün hissetmeme sebep olan bazı durumlar vardı. Birisiyle paylaşmanın iyi geleceğini düşünerek destek almak istedim. Sıcakkanlı yaklaşımı, benimle birlikte olduğunu hissettiren tavrı sayesinde iyi bir süreç geçiriyoruz. Birisine bir psikolog önermem gerekirse Ayşe Beyza Hanım'ı kesinlikle öneririm. Kendisini de sosyal medya üzerinden buldum.
Ayşe Beyza Arık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Beyza Arık, Psikoloji. Size Ayşe Beyza Arık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, EMDR Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Randevu, Online Terapi.
Ayşe Beyza Arık adresi nerede?Ayşe Beyza Arık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya
- Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Beyza Arık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşe Beyza Arık uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşe Beyza Arık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Beyza Arık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşe Beyza Arık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Beyza Arık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Beyza Arık hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Ayşe Beyza Arık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Beyza Arık hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Beyza Arık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.