Ağız Koruyucusu
Diş Dolgusu
Diş Çekimi
Lokal Anestezi
ed...s
Merhaba Ben Eda ZENGİ ARAS. Temmuz ayında Oğlum düştü ve dişi kırıldı. Çok meşhur bir pedodontiste götürdük. Hem çok bekledik. Hem 'bir hafta sonra gelin diş kendine gelsin' , 'çocuğu iyi tutarsanız sinirleri alırım. tutamazsanız dişi çekeriz'gibi ifadelerle karşılaştık. Dişçiye tedavi olmamaya karar verdik ancak 150 tl film ve muayene parası ödeyerek çıktık. Sonra Medical Park a gittik. Ve karşımıza Ayşe ceren altun çıktı. Erken gelmeniz çok iyi olmuş dedi ve hiç tereddütsüz siz tutacaksınız ben de kanal yapacağım dedi. Bize çok güven verdi. Oraya ağlaya ağlaya gitmiştim ümitsizlikten. Ama sorunumuzu çözdü. Şu an hiç problem yaşamıyoruz. Ön dişimiz dolgu ancak simit bile yiyebiliyoruz,kopara kopara. Tatlı dilli doktorumuza çok teşekkür ediyoruz.
ed...s
Bizim bebeğimiz 3 yaşında. Temmuz ayında düştü,dişi kırıldı. Önce çok meşhur bir pedodontiste götürdük. Bize 'bir hafta sonra gelin diş kendine gelsin' , ' Çocuğu tutabilirseniz kanal yaparım ama kanala başladığımızda tutamazsanız çekmek zorunda kalırım'gibi ifadeler kullandı. Müdahale ettirmedik ama gene film ve muayene için 150 tl mizi aldı sağolsun. Sonra biz Medikalpark'a gittik. Ne kadar şanslıyız ki Ayse Ceren Altun'la tanıştık. Bize 'iyi ki erken geldiniz,siz tutacaksınız ben de kanal yapacağım 'dedi. Bize çok güven verdi. Çocuğumuzun ön dişi dolgulu ve hiç sorun yaşamıyoruz. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Ve pedodontiste ihtiyaç duyarsanız O'na gidin diyorum Sevgiler. Eda ZENGİ ARAS. Mert ARAS'ın annesi.
Ayşe Ceren Altun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Ceren Altun, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi. Size Ayşe Ceren Altun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Dolgusu, Diş Bakımı, Diş Çekimi, Lokal Anestezi, Ağız Koruyucusu, Randevu.
Ayşe Ceren Altun adresi nerede?Ayşe Ceren Altun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener Mah. Tekelioğlu Cad. Seda apt.11/5 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Ceren Altun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Ceren Altun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Ceren Altun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Ceren Altun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşe Ceren Altun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Ceren Altun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Ceren Altun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Ceren Altun hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ayşe Ceren Altun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.