zi...u
Hastaneye girerken oldukça kötü hissediyordum. sayın hocamın hastaya yaklaşımı gayet rahatlacı idi.. Muayene sonrasında yazacağı ilaçları nasıl kullanacağımı, antibiyatiği bitene kadar kullanmamı söylemesi,şikayetin devamı halinde ne yapacağımı ifade etmesi.. Oysa sık sık kuvvetle öksürmekte, ağzım hastalıktan dolayı kokmakta idi.. Ve ben dahi rahatsız olurken ağız kokumdan, doktor hanımın rahatsız olmaması mümkün değildi.. fakat ne ses tonunda ne de tavırlarında bir rahatsızlık- bu durumdan şikayet hissetmedim.. Bütün bunlar hasta olarak önemsendiğimi hissettirdi.. Kendisine teşekkürü bir borç bildim..
Ayşe Demirel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Demirel, Pratisyen.
Ayşe Demirel adresi nerede?Ayşe Demirel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Cd. Çevre Yolu Üzeri Gemlik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Demirel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Demirel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Demirel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Demirel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Demirel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Demirel hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayşe Demirel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.