Ayşe Hanıma teşekkürlerimi sunmak ve belki okur düşüncesiyle görüşlerimi paylaşmak istedim. Hayatımda karşılaştığım en tatlı, en ilgili, en kibar doktor diyebilirim. Gülüşü o kadar içten ki, hastalığınızı anlatırken sanki dertleşiyorsunuz. Tecrübesini, bilgi birikimini anlatmaya gerek duymuyorum. Giden her hastası teşekkür ederek odadan ayrılıyor. Bence bir doktor için bu çok güzel bir detay. Astım hastalığı teşhisi koyarken bile o kadar tatlı gülüyor ki hastalık önemsiz kalıyor. İlk ve son görüş bildiriyor olacağım. Teşekkürler Ayşe Hocam Tıp dünyası iyi ki sizi kazanmış.
nu...i
İyi günler. Babam 81 yaşında. Koah hastalığı vardı. Nefes almakta zorlanıyordu. Ayda bir, on beş günde bir acile gidiyorduk. Bu sıklık artmaya başladı haftada bir, derken her gün acildeydik.Didem Hanım’ı bir akrabam önerdi. Tüm tetkik ve incelemeleri sonunda bizi kbb ye yönlendirdi.Nefes alamamasının koah hastalığı ile ilgili olmadığını sorunun boğazında olduğunu söyledi. Kbb muayenesinde gırtlağında, ses telleri üzerinde kitle olduğunu öğrendik. Yarın biyopsi yapılacak ve sonucunda tedaviye başlanacak. Problemi anlamadan çözüm bulunmuyor. Bizim problemimizi de Didem Hanım çözdü. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Benim mesleğim de sınıf öğretmenliğidir. Doktorumuzu onurlandırmak, herkesin gitmesini sağlamak ve hastalarımıza yol göstermek için yorum yapmak istedim. Göğüs Hastalıkları konusunda mükemmel bir hekim. Hastalarına karşı güler yüzlü ve ilgili. Sivas’ta Göğüs hastalıklarında gideceğiniz tek isim AYŞE DİDEM COŞAR TEZCAN diyorum. Saygılar... N. EVCİ
ha...u
Yorumlarda geçen övgülerin tamamını gerçekten fazlasıyla hak ediyor. Hastasına karşı gerçekten çok ilgili. Kidaca mükemmel bir insan
ay...ş
hem ilgili, hem teşhis ve tedavisi iyi hem güler yüzlü, öğlen yemek saatinde bile hastası ile igilenen özverili bir insan. Allah razı olsun ve Allah böyle doktorların sayısını artısın. Ayla Aktaş
ay...ş
ra...i
Didem Hanımın güler yüzünden,derdimi dinlemesinden,cana yakınlığından çok ama çok memnun kaldım.Allah razı olsun diyor ve başarılarının devamlı kalmasını diliyorum...
se...k
sevgili hocam,önce mükemmel bir insnsınız sonrada mükemmel bir hekimsiniz...allah yardımcınız olsun inşallah...uzun yıllar sıvasa hizmet etmenizi dilerim...
fü...ı
Tedavisinden ve bana hasta olarak yaklaşımından çok memnun kaldım.Çok ilgili ve alakalıydı.Bana hastalığımla ilgili bigi ve tedavime yönelik açıklamada bulundu.Güleryüzlü ve hoş görülüydü.
he...i
çok iyi, bilgili ve işinde başarılı biri.anneme gösterdiği ilgiye çok teşekür ederim.onu iyileştirdi.
Ayşe Didem Coşar Tezcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Didem Coşar Tezcan, Göğüs Hastalıkları.
Ayşe Didem Coşar Tezcan adresi nerede?Ayşe Didem Coşar Tezcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sivas Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Didem Coşar Tezcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Didem Coşar Tezcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Didem Coşar Tezcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Didem Coşar Tezcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Didem Coşar Tezcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Didem Coşar Tezcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ayşe Didem Coşar Tezcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları