Psk. Ayşe Ergül Temese, 2016 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji bölümünü tamamlayarak Psikolog unvanı almıştır. 2016 - 2018 yılları arasında özel bir rehabilitasyon merkezinde Özgül Öğrenme Güçlüğü olan çocukların sosyal, psikolojik ve akademik süreçlerinin takibi ve koordinasyonunu sağlamak üzerine çalışmıştır.

2021 yılında SWPS University of Social Sciences and Humanities’de Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimi “Genç Yetişkinlerde
Öz Şefkat Etkinliklerinin Beslenme Bozukluğu Davranışı ve Utanç- Suçluluk Duyguları Üzerindeki Etkisi (The Effect of Self- Compassion Training on Disordered Eating Behavior, Shame and Guilt Feelings Among Young Adults)” başlıklı tezimle tamamlamıştır.

Psk. Ayşe Ergül Temese, lisans ve yüksek lisans eğitimim boyunca Öğrenme Psikolojisi (Bogazici Universitesi Ogrenme Psikolojisi Lab.), Sosyal Psikoloji(Seferihisar Belediyesi), Endüstriyel Psikoloji( Mahle-Insan Kaynaklari), Klinik Psikoloji( Sofist Aile Danismanlik Merkezi) ve Otizm(AFIRM) gibi farklı alanlarda staj yapma olanağı bulmuştur.

Bir yılı aşkın suredir online danışmanlık hizmeti vermekte olan Psk. Ayşe Ergül Temese, danışanlarıyla depresyon, OKB, Panik Bozukluk, Yaygın Anksiyete, Özgül Fobiler, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Motivasyon Kaybı, Sınav Kaygısı, Zaman Yönetimi, Kariyer Meslek Danışmanlığı, Stres ile Başa Çıkma alanlarında çalışmaktadır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 13 yaşındaki çocuklar

Psikoloji Randevusu +22 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Öncelikle Ayşe Hanım’ın beni dikkatle dinlemesi, sorunları irdeleyerek çözmeye çalışması, gerektiği zaman sorgulayıcı davranması ve beni de bu sorgulamaya davet etmesi, çözümcül yaklaşması zamanla benim de bu beceriyi geliştirebilmeme yardımcı oldu. Terapi süreci sonlandığında kendi başımayken de bunu başarabildiğimi gördüğümde gerçirdiğimiz sürecin etkisini somut bir şekilde görebildim ve gerçekten buna değdiğini hissettim. Ayrıca motivasyonumu tekrardan kazanmama yardımcı oldu ve sürecimin sonunda kendimi başlangıçtaki durumumla kıyaslayınca çok daha iyi hissettim. Ayşe Hanım terapi seanslarımızda her zaman dakikti ve herhangi bir erteleme durumu söz konusu olduğunda hep önceden bilgilendirmesini yaptı, sürecin devamlılığını da titizlikle sağladı. Genç ve dinamik biri olduğunu düşünüyorum ve bu sayede seanslarımız boyunca çok iyi iletişim kurabildik, karşılıklı dialog dengemiz olması gerektiği gibiydi. Ayşe Hanım’la olan terapi sürecim genel olarak benim için oldukça iyiydi.