Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Gebelikte Genetik Tarama
Jinekolojik Laparoskopi
Laparoskopi
Ayşe Erol Muayenehanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Myomektomi
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
İnfertilite ve Tüp Bebek
ş.....
Bir hafta önce doğum yapmış taze bir anne olarak, sevgili anne adaylarına yazıyorum. Şuan burada bu yazıyı okuyorsanız doğru yerde, doğru doktorla olduğunuzdan hiç şüphe duymayın. Herkesin doğum hikayesi kendine has elbette ama bu yolda iyi bir yoldaşa ihtiyacınız olduğu gerçeğini atlamamak gerek. Ayşe hocam harika bir yol arkadaşı, harika bir hekim. Bilgisiyle ve kendine olan güveniyle sizi asla tedirgin hissettirmeyecek ki bence hamilelikte insanın kendini güvende hissetmesi çok önemli. Her konuda güvenebileceğiniz, işinin ehli bir insan. Kontrollerden doğum anına kadar tüm süreci profesyonellikle yürüten mükemmel bir doktor. Ben ona yapılan yorumlarla kendisini buldum. Umuyorum sizlerde bu hikayeye onunla ve ekibiyle devam etme kararı alırsınız çünkü bu hayatınızın en önemli kararlarından biri olacak. İyi ki siz, iyi ki.
e ...a
Gebelik sürecimde ve doğumda Ayşe hanım ın doktorum olması en büyük şansımdı. İleri düzey Anksiyete ve obsesyonları olan biri olarak tüm samimiyetiyle sıkılmadan bıkmadan sorulan her soruya cevap vermesi anlaşılır açıklamalarıyla birlikte tüm takip süreçlerim güvenle huzurla geçti. Sağlığımla ilgili Yolunda gitmeyen durumlar olduğunda yaptığı müdahaleleri doğum planım çerçevesine göre insiyatif alarak gecesi gündüzü farketmeksizin gayret göstererek takip etti ve güzel sonuç aldık. Ayşe hocamın tecrübesi bilgisi beni hem psikolojik olarak çok iyi anlayıp yönlendirmesi hastanede doğum anında da ekiple beraber sanki ailemden birileri benimle ilgileniyormuş gibi rahat ettirmeleri uğraşmaları kimseden yardım alamayan biri olarak benim için çok önemliydi. Herşeyiyle heyecanlı olduğu kadar zor da olan süreci normal doğumla gerçekleştirdim.. Ayşe hocama çok güvendim ve sayesinde Canım evladıma normal doğumla kavuştum.
b....m
Ayşe Hanım bu meslekte karşılaşılabilecek çok nadir ilinin ehli doktor. Kendisinden 2 doğumumda çok memnun kaldım gerek benimle gerek çocuklarla ilgili söylediği, paylaştığı deneyimler bana çok şey kattı. İlgisi, alakası, güler yüzü, detaylı bilgilendirmesi ve en önemlisi ne kadar zaman geçerse geçsin hastasını unutmaması bence bir doktor da aranan en büyük özelliklerden biri. İyi ki varsın Ayşe Erol:)
si...m
Merhaba
Ayşe hanımla bugün randevum vardı . İlk gebeliğim . İnternetten gördüğüm olumlu yorumlardan sonra bu güzel sürece Ayşe hanımla başlama kararı aldım ve bugün ilk randevumuzu gerçekleştirdik. İnanın ne söylesem az . Randevuya giderken o kadar heyecanlıydım ki . Kendisinin sakın tavrı , guleryuzu gerçekten çok güven vericiydi . Ben daha sormadan herşeyi çok detaylı bir şekilde izah etti . Nazik güler yüzlü harika bir insan . Nasipse doğuma kadar olan tüm sürecimi Ayşe hanım ile yürütmek istiyorum . Kendisini şiddetle öneriyorum
Hasta
2019da ilk kızımın 2022de ikinci kızımın doğumunu Ayşe hanım yaptı kendisinden çok memnun kaldım hem cana yakın içten konuşması detaylı bir şekilde açıklaması içtenliği samimiliği herşeyiyle çok farklı ve iyi bir doktor kendisini herkese tavsiye ediyorum ve ikinci kızıma ismini verdim
ne...s
Benim canım doktorum! mükemmel bir normal doğum yaptım Ayşe hanım sayesinde , böyle bir uzman bulmak nerdeyse imkansız. Çok dikkatli, güler yüzlü mesleğini seven birisi. Kafanızda hiç soru işareti kalmayacak bundan emin olabilirsiniz
Masal gibi bir doğum yaptım sevinçten her gördüğüm hamileleri elinden tutup Ayşe hanıma yönlendirmek istiyorum.Allah razı olsun yaptığınız iş için verdiğiniz destek için iyi ki varsınız ! inşAllah 2-3 sene sonra yine dogumhanede görüşürüz)))
bi...r
Kendi alanında fazla uzman ve çok dikkatli başarılı bir hekim.biz yeni evli çift olarak çok memnun kaldık.gorusleri ve önerileri gayet mantıklı ve dogrucaydi kendisine teşekkür ederiz .herşeyden önce işini hakkıyla yaptığı için sonsuz teşekkürler.ve ben düşük tehlikesiyle gittim ve düşük oldu ama sonraki süreçleri bana sabırla ve özveriyle anlattı kendisi.saglikli bir gebelik süreci yaşamama yardımcı oldular.
se....
11 haftalık hamileyim bundan önceki gittiğim doktor rahimimde sıkıntı olduğunu ve düşük yada erken doğum riskim olduğunu söylemişti çok üzüldük Ayşe hanımı bir arkadaşımızın önerisiyle tercih ettik iyiki etmisiz o kadar naif ki herseyi tek tek anlattı gösterdi iyiki tanıdık sizi hamile olduğumu öğrendiğimden beri ilk defa mutlu bir şekilde ayrıldık Allah izin verirse tüm hamilelik ve doğum surecimi Ayşe hanimla geçireceğim
ö.....
Ayşe hoca mı internette gördüm. İlk hamileliğim. Tedirginliğim vardı. Özellikle normal doğum istediğimi söyledim. Kendisinin de uygun gördüğü buymuş. Çok anlayışlı naif ve herşeyi açıklıyor. Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bi doktor.
ay...
Gayet açıklayıcı bir üslupla bilgi veren detayına anlatan saygılı güler yüzlü bir hekim. İlk cocuk ve suan ikinci için ona gidiyorum çok memnunum her zaman ki gibi
Ayşe Erol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Erol, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ayşe Erol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Üçlü Tarama Testi.
Ayşe Erol adresi nerede?Ayşe Erol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- BEŞEVLER MAH. İZMİR YOLU CAD. KOMKURT PLAZA NO:103 D:2 NİLÜFER / BURSA Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Erol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Erol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Erol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Erol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşe Erol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Erol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Erol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Erol hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Ayşe Erol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Erol hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Erol tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları