el...r
merhaba ılac alerjısınden dolayı sıstıgını dusunen tum hastaların dıkkatıne , 6 senedır ılac alerjım oldugu soylenerek gereksız ılac ve kortızona maruz kaldım . gıttım bır suru unlu prof.lerden hastalıgım hakkında olumlu bır sonuca ulasamadım daha dogrusu beyaz tenlı oldugum ıcın hep ya ten rengıme yada sınırsele bagladılar .6 sene sonra acıle gıttıgım bır gunde Ayse hanımla tanıstım .Hastalıgımın ılac alerjısı degıl Herediter anjıodem oldugunu tespıt ettı ve ılac kullanmaya basladım 2 ay 2 gundur sısmıyorum .Ayse hanımı tanıdıgım ıcın kendımı cok sanslı hıssedıyorum .hıkayemdende goruldugu gıbı prof.olmak degıl onemlı olan hastaya bakıs acısı .Ayse hanıma cok tesekkur edıyorum.Çalışma hayatında basarılarının devamını dılıyorum .herkezede gonul rahatlıgıyla tavsıye edıyorum .
Ayşe Ferzan Aytuğ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Ferzan Aytuğ, Dermatoloji.
Ayşe Ferzan Aytuğ adresi nerede?Ayşe Ferzan Aytuğ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Caddesi No:82 Yeşilköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Ferzan Aytuğ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Ferzan Aytuğ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Ferzan Aytuğ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Ferzan Aytuğ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Ferzan Aytuğ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Ferzan Aytuğ hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayşe Ferzan Aytuğ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar