Cinsel Terapi
Dinamik Psikoterapiler
Normal randevu
görüş psikolojik danışma &aile danışma merkezi
-Mesleki özgeçmiş; Lisans eğitimimi 1995 yılında Ankara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nde tamamladım. 1998 yılında Uludağ Üniversitesinde “Anne-Baba İlişkilerine Bağlı Olarak Ergenlerde Kimlik Gelişimi” konulu tezim ile hocam Doç. Dr. Nermin ÇELEN danışmanlığında Yüksek Lisans Programını bitirdim. 2013-2016 yılları arasında İstanbul Esenyurt Üniversitesinde Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını Prof.Dr. B.Mert SAVRUN danışmanlığında “Sigara içen ve içmeyen bireylerin bağlanma stillerinin karşılaştırılması” ile tamamladım.
“Aile ve Çift Terapisi” eğitimimi; Nevin DÖLEK ve Neylan ÖZDEMİR önderliğindeki BAKIŞ Eğitim ve Psikolojik Danışma Merkezi ile ortak çalışma yapan İsrail’deki Toplum Stres Önleme Merkezi -(Community Stress Prevention Center - CSPC)- ile yapılan ortak programa katılarak tamamladım. . Eğitim , İsrail Aile ve Evlilik Terapisi ve Aile Yaşamı Eğitimi Derneği’nin (Israeli Association for Marital and Family Therapy and Family Life Education) programına uygun olarak belirlenmiş ve uluslararası uygulaması olan bir programdır.
Ayrıca *1995- Hacettepe Üniversitesi - Madde Bağımlılığı ve Destek Eğitimi Projesi - 1997-/ *Ankara Üniversitesi - Cinsel Kimlik Gelişimi -1998- /*Psikologlar Derneği- Ankara -işe alma ve mülakat- İnsan Kaynakları - 2000- /*Uludağ Üniversitesi ile Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü ANA-BABA OKULU - 2001 -/ *Nilüfer Rehberlik -Araştırma Merkezi - 7-11 yaş Temel Kabiliyetler Testi / *12- 14 yaş Temel Yetenekler Testi - 2002-/ *Unicef - Psiko- Eğitim Bilgilenme Ve Uygulamaları - 2003- /*Milli Eğitim - Psikolojik Bilgilendirme ve Anlamlandırma - 2004- /*Nilüfer Rehberlik -Araştırma Merkezi Atılganlık Eğitimi - 2004- /*Psikiyatrist Dr. Cengiz ALBAYRAK - Çocuklarda Dikkat Dağınıklığı Ve Hiperaktivite - 2005 - /*İstanbul Bahçeşehir Koleji- Kariyer Kazanımları - 2006- 2007 - /*Çağdaş Drama Derneği - Yaratıcı Drama Liderlik Eğitimi 2 düzey tamamlandı - 2007-/* 9.Rehbrlik Sempozyumu - Çocuklarda Oyun Terapisi - 2007 - *** 2008 Mart ayında GÖRÜŞ PSİKOLOJİK DANIŞMA&AİLE DANIŞMANLIĞI VE EĞİTİM MERKEZİNİ açtım.
www.goruspsikoloji.com
ze...t
Öncelikle teşekkür ederek başlamak istiyorum. Hayatta en çok zorlandığım anda verdiği destekle sıradan bir olaymışçasına o kadar rahat bir şekilde atlattım ki sizlere anlatamam ve dahası farkındalık evet farkındalık hayatımın içerisinden olayları sanki cımbızla çekip açık sözlülükle bana sunması ayrı bir olay. 5 yılın ardından tekrardan hatta eskisinden dahada özgür bıraktı beni. Hayatımdaki prangayı söküp attı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hatta şiddetle tavsiye ediyorum.
si...l
BİRİNİN KALBİNE İYİ GELİN ❣ İşte Ayşe hanım bu kelimenin tam karşılığıdır benim için.Kendisi ile yaşadığım fiziksel bir rahatsızlık sonucu nöroloji doktorumun yönlendirmesi ile tanıştım. 2017 Aralık ayında çok şiddetli bir baş donmesi yaşadım ambulans hastane vs benim için ölümün artık beni bulduğu idi. Sonra bu bir kaç kere daha tekrar edince ben kimlerle ne konuşmalıyım kimlere söz vermiş ve tutmamıstım hatta hemen helalleşmem gerekiyor gibi düşüncelere girip notlar aldım çünkü artık ölecektim. Aşırı derece kaygı bozukluğu yaşadım artık dışarı çıkamaz, çıkmak zorunda kaldım ise bu bir yakınımla olabilecek kadar çok dipte olduğum zamanlardı. Hayatta sadece kendimin mutsuz ve hasta olduğunu benim dışımda herkesin çok mutlu ve huzurlu olduğunu sanırdım. AYŞE hanım bana minik bir çocuğun ilk adımlarını öğrenmesi gibi yeni hayatıma doğru yürüyebilmemi sağladı. Yeni farkındalıklar kazanıp kendi değerimi görmemi kendimi sevmeyi öğretti. Meğer ne çok unutmuşum kendimi, nasılda unutmuşum benimde bir insan olduğumu şimdi bir kaç ay öncesine bakıyorum da hala inanamıyorum geldiğim noktaya. Çok uzun yazdığımın farkındayım ama biliyorumki buraya gelecek kişinin yardıma empatiye hatta tabiri caizse damdan düşenlere kendi penceresinden bakmaya ihtiyacı vardır. İşte bende onlardan biriyim nolur o etrafta sürekli duyduğunuz yada sürekli düşüncelerinde boğulduğunuz "amannnn bana ne faydası olabilir herşey benim elimde" gibi serzenişlere kulak asmayın. Evett elbetteki bizlerin elinde ama o eli her halimizden anlayan sıcacık sarıp sarmalayan biri ile aşmak yürümek en güzel ve kalıcı olanı.BEN BİR DENİZ YİLDIZIYDIM VE SAHİLE VURMUŞTUM BENİ ORDAN ALIP TEKRAR AİT OLDUĞUM YERE SEVGİYLE BIRAKANDA O .. Ben böyle çok seviyorum işte. Umarım azda olsa sizlere yardımım dokunabilmiştir. Ben hala gitmeye devam ediyorum. Allah hepimize bedensel ve ruhsal sağlık versin.. Bol Bol Dua ve her şartta şükretmeyi içinde gizlenmiş hediyeleri görmeyi unutmayın derim. Sevgiyle! Herşey için çok teşekkür ederim sevgili Ayşe Hanım
c...
İnternetten araştırmalarım sonucunda ulaştım. Çok canayakın ve her hastasıyla özel olarak ilgileniyor. Her gittiğimde bir önceki seansdan devam eder gibi hissettiriyor. Özellikle hatırlatmak durumunda kalmıyorum. Panik bozukluk ve yaygın anksiyete den dolayı gitmiştim. İlk günden itibaren iyileşme sürecine girdim. Yakın arkadaşlarıma da tavsiye ettim ve onlardanda olumlu geri dönüşler aldım.
İnternetten araştırmalarım sonucunda ulaştım. Yorumlarını okuyarak gitmeye karar verdim. Gittiğimde de çok memnun kaldım. Gerçekten işinin erbabı oldugunu düşünüyorum. Hastalıgımın en yoğun olduğu dönemde ilaç aldıgım dönemde gittim ve ilaca gerek duymadım. Ayrıca İstediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz.Ulaşamazsanız bile mutlaka geri dönüş yapıyor.
Yakınlarımın tavsiyesiyle gitmiştim. Bir arkadaşım memnun kaldıgından dolayı tercih ettim. Yön verici özelliği var Hocam'ın. Danışman olarak gitmiştim ve doğru yöne gittiğime inanıyorum. Terapisinden ve ilgisinden dolayı yakınlarıma tavsiye ediyorum.
c....t
Bir arkadaş Tavsiyesiyle ulaştım.Çok nazik ilgili ve bilgili bir psikolog. Bakışaçıları beni mutlu Gayet olumlu geçiyor görüşmelerimiz. Gitmeye başladıkdan sonra bakışaçım değişti diyebilirim. Bende bir yakınımın tavsiyesiyle gitmiştim ve herkese tavsiye ediyorum.
Tavsiye üzerine gitmiştim. İlgi ve alaka konusunda çok iyi. Sorunlarımı çözecek şekilde yaklaşımı var. Tedavim çok olumlu sonuç verdi. İnsanların zaman zaman hayatta bunaldığı zamanlar olur ve hayata bağlanmaları için destek almaları şarttır. Bu konuda mutlaka gitmeleri gereken bir Hocadır Ayşe Hanım.
Tavsiye üzerine tercih ettim. Çok içten yaklaştıgını hisettim sorunlarıma. Kendi problemlerimden dolayı gitmiştim. Kişisel problemlerimden ve evliliğimden dolayı sorunlarım vardı ve çözüme ulaştırdım. Sürecim gayet olumlu olarak ilerledi. Hiç sorunum olmasa bile ayda bir gidip ziyaret ediyorum Hocam'ı
Bir hastane doktorunun tavsiyesiyle ulaşmıştım. sıcakkanlılıgı objektif değerlendirmesi. Çözümlemesini kendinizin yapmasını sağlaması çok güzel. Ayşe Hocam'a çocuk istememe ve işimi sevmemem den dolayı gitmiştim. Hem kariyerimde ilerledim hem de şuanda bir bebeğim var ve ikinciyi düşünüyorum. Hayatı akıl yoluyla yaşamayı öğretti bana. Mutlu olmanızı sağlıyor. Çok memnun kaldım.
Tanıdıklarımın tavsiyesiyle gitmiştim. Kendisi çok güleryüzlü birisi. Çok iyi karşılıyor ve çok güzel ilgileniyor. Hastasını ağırlaması mükemmel. Eşimle beraber aile terapisti olarak ve sonrasında da kendi şahsi sorunlarımdan dolayı gitmiştim. Gerçekten çok iyi geldi bana. Her fırsatta ziyaretine gidiyorum. Yakınlarım da gitti ve çok memnun kaldılar.
Ayşe Gavas Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Gavas Aslan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Ayşe Gavas Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dinamik Psikoterapiler, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Normal randevu, Randevu.
Ayşe Gavas Aslan adresi nerede?Ayşe Gavas Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mah. FSM Bulvarı Ümit 2 Apt.n.10 D:6 Nilüfer / BURSA Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Gavas Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Gavas Aslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Gavas Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Gavas Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ayşe Gavas Aslan hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Gavas Aslan ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Gavas Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Gavas Aslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Gavas Aslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Gavas Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ayşe Gavas Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.