asla tavsiye etmiyorum, ilgili bir doktor değil. hızlı cevaplar veriyor ve sakince süreci anlatmıyor sanki zorla anlattırıyormuşum gibi hissediyordum. doğumda da cocuguma 3 kere kordon dolandı ve cıkamadığı icin cocugum vakumla çekildi. tamamıyla kötü bir deneyimdi, umarım faydalı olur bu yorumum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ya...a
Doğum sürecim boyunca Güler yüzlü hizmeti, canayakınlığı ve sakinliği ile hamilelik stresimi yönetmeme yardımcı olduğu için Ayşe hocamıza ve ekibine çok teşekkürlerDoğumun korkulacak ve endişe verecek bir yanının olmadığını her anımızda eşimde bende hissettik ve evladımıza en güzel şekilde kavuştuk.Mutlu hekim mutlu anne,mutlu anne mutlu bebek ve mutlu bebek güzel yarınlar iyi ki iyiki sizsiniz.Allah emek yağlığı versin
Ayşe Gönül Altuncu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Gönül Altuncu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ayşe Gönül Altuncu adresi nerede?Ayşe Gönül Altuncu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanayi Mahallesi Altın Sokak No:16 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Gönül Altuncu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Gönül Altuncu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Gönül Altuncu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Gönül Altuncu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Gönül Altuncu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Gönül Altuncu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ayşe Gönül Altuncu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.