ha...a
Zor bir normal doğum yaptım doktorumuz Ayşegül hanımdı guleryuzlu ve motive ediciydi ebeler yemek saati geldi siz gidin biz hallederiz dese de beni bırakıp gitmedi. Yavrumi sağlıkla kucağıma aldım. Minnettarım
fe...a
çok ilgili alakalı güleryüzlü bir doktor.. 5 yıldır ayşegül hanıma gidiyorum.. hertürlü şikayetimi dikkatle dinleyip sorularıma aydınlatıcı cevaplar verdiği için teşekkür ederim
gü...ç
ben 8 haftalık gebeyim ilk defa ayşe gül hanıma muayene olmak için gittim ve çok çok memnun kaldım güler yüzlü ve hastalara davranış şekli çok hoşuma gitti inşallah bebişimizin doğumu da ayşe gül hanımın elinden olacak :))
Ayşe Gül Besler Dikmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Gül Besler Dikmen, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ayşe Gül Besler Dikmen adresi nerede?Ayşe Gül Besler Dikmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Anadolu Cad.1595 Sok.No:382 İmbatlı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Gül Besler Dikmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Gül Besler Dikmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Gül Besler Dikmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Gül Besler Dikmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Gül Besler Dikmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Gül Besler Dikmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ayşe Gül Besler Dikmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları