Uzm. Kl. Psk.
Ayşe Gül Danacı
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Psikoloji
İstanbul 1 adres
EMDR I.Düzey Eğitimi (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) – Davranış Bilimleri Enstitüsü. Emre Konuk&Asena Yurtsever
Çocuk ve Ergenlerle EMDR I. Düzey - Prof. Dr. Ümran Korkmazlar.
EMDR ve Hikaye Tekniği Eğitimi - Prof. Dr. Ümran Korkmazlar
Theraplay Oyun Terapisi ve Marschak Etkileşim Metodu Eğitimi – Aslı Candan Kodalak
Grup Theraplay Eğitimi – Aslı Candan Kodalak
Çocuk ve Ergenlerde EMDR Uygulamaları Workshop-LEİGH POVİA
Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi(80 saat)- Doç. Dr. Nusret SOYLU
Deneyimsel Oyun Terapisi I. Düzey- Dr. Byron Norton & Nilüfer Devecigil.
Oyun Terapisi Eğitimi 1 Modül (50 saat) -Klinik Psikolog Birgül EMİROĞLU BAKAY
Oyun Terapisi Eğitimi Temel Aşama (30 saat) – Filiz ÇETİN
Somatik deneyimlemenin temel kavramları – Didem Çaylak Van Zuıjlan
Çocuklarda Sosyal Duygusal Gelişim: Esnek Dayanıklılık Yol Haritası Modeli – Maggie Kline.
Çocuk Çizimlerinin Projektif Değerlendirilmesi Eğitimi - Funda Akkapulu Aydın.
Çocuk Psikopatalojisi Eğitimi-Neslim Güvendeğer DOKSAT
Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi- Doç. Dr. Başaran GENÇDOĞAN
Terapötik Kartlar eğitimi- Doç. Dr. Durmuş ÜMMET
Bütün Beyinli Çocuk: Çocuğunuzun Zihnini Besleyecek 12 Strateji – Dr. Daniel J. Siegel.
0-24 ay Bebekleri Sakinleştirme-Nilüfer DEVECİGİL
Pozitif Disiplin 1/2/3/4- Pınar Mermer
PROJELER
Kızlar Okulu Bırakmayacak Avrupa Birliği Projesi /2 yıl Sorumlu Öğrenci
Benim Oyunum Benim Terapim Projesi (Avcılar Milli Eğitim)/1,5 yıl
Lisans eğitimimi 2012 yılında Atatürk Üniversitesi PDR(psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) Bölümün’de tamamladım. Eğitimim süresince çeşitli sivil toplum kuruluşları ve Avrupa Birliği Projelerinde “çocuk hakları, çocuklarda zorbalık ve önleme çalışmaları, kız çocuklarının okullaşma oranının artırılması” konularında çalıştım ve eğitimler aldım.
Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını 2016 yılında “Ortaokul Öğrencilerinin Oyun Bağımlılığı ile Ana-Baba Tutumları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” konulu çalışma ile tamamladım.
Anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde okul psikolojik danışmanı; çeşitli psikolojik danışmanlık merkezlerinde oyun terapisi, çocuk ve ergen psikolojik danışmanlığı, gelişimsel takip ve değerlendirme alanlarında çalışma hayatıma devam etmekteyim.
Bir çocuk annesiyim.
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Kl. Psk. Ayşe Gül Danacı Muayenehanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Theraplay Oyun Terapisi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Kl. Psk. Ayşe Gül Danacı Muayenehanesi
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Ayşe Gül Hanım'la görüşme sağladım. Kendisinden çok memnun kaldım. 5 seans görüşme sağladık ve şu aralar görüşmelerimize ara verdim. Görüşmelerimizden sonra bakış açımı değiştirerek daha farklı bakmamı sağladı. Ayşe Gül Hanım güleryüzlü, çok içten ve güven duyduğum bir uzman. Öncesinde farklı bir uzmandan danışmanlık hizmeti almıştım ama kendisinin verdiği güven hissi daha fazla oldu.
Ayşe Gül Hanım'dan genel olarak memnunum. Kendisiyle güzel bir süreç geçirdik. 10 seans görüşme sağladım. Kendimi iyi hissettiğim ve olumlu sonuç aldığımız için seanslarımızı sonlandırdık. Kendisini herkese tavsiye ediyorum. Birazcık kaygılarım vardı, onunla ilgili olarak görüşme sağlamak istedim. Ayşe Gül Hanım'a internetten baktığımda bana yakın olduğu için denemek, görüşme sağlamak istedim. Görüşmelerimizden sonra şu anda bu durumu yaşadığımda daha iyi kontrol edebiliyorum. Sakin kalıp çözüm üretmeye başladım. Seans öncesinde bu süreci yönetmek çok daha zor oluyordu, bu anlamda bana çok iyi geldi. Ayşe Gül Hanım çok iyi bir dinleyici, her şekilde kabul ettiğini, onay aldığımı ve güvende olduğumu hissettiren, işini etik çerçeveler içerisinde yapan bir uzman. Kendisiyle herşeyimi paylaştığım için güven duymam çok önemliydi ve bizim bu güveni çok güzel sağladığımızı düşünüyorum.
d....
Ayşe Gül Hanım'dan çok memnun kaldım. Kendisiyle arkadaşımın arkadaşının tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. 3 seans danışmanlık hizmeti aldım. Şu anda belirli nedenlerden dolayı devam edemiyorum ama tekrar görüşme sağlamayı düşünüyorum. Ayşe Gül Hanım'la görüşmelerimizin beni pozitif yönde etkilediğini düşünüyorum. Kendimin depresyonda olduğunu düşünüyordum, çok daha kötü olduğumu düşünüyordum ama öyle olmadığımı fark etmeye başladım. Daha mutlu olmamı ve pozitif bakmamı sağladı. Ben görüşme sağlamadan önce yorumları mutlaka okurum. Ayşe Gül Hanım'la görüşme sağlamak isteyen danışanlar okuyup da faydalanacağını düşünüyorsa umarım tercih ederler.
f.....
Ayşe Gül Hanım'la kız kardeşimin gece ağlamaları ve kabusları olduğundan dolayı görüşme sağaldık. Kendisi sonrasındaki süreçle alakalı olarak anne ve babama güzel geri bildirimler yaptı. Kardeşimle güzel ilgilendi. Sosyal ilişkiler yaşadığına dair geri dönüşler verdi, onunla alakalı olarak çalışmalar yaptık. Daha da iyi oldu. Ayşe Gül Hanım'la ara ara görüşmelerine devam ediyorlar. Kendisinin çalışmalarını biliyorum ve bizzat gördüğüm için güvenerek danışma sağladık. Aldığımız danışmanlık hizmetinden memnun kaldık.
f....
Ayşe Gül Hanım'dan çok memnun kaldık. Kendisi çok iyi bir çocuk terapisti. Kendisi bütün bu sürecimizde bize eşlik ederek, bizi çok iyi anladığını hissettirdi. Kendisiyle araştırma üzerine çocuğum için görüşme sağladım. 6-7 ay kadar danışmanlık hizmeti aldık ve sürecimizi tamamladık. Görüşmelerimizden sonra başvuru sebebimiz olan durum tamamen ortadan kalktı, o kısımları aştık. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.
Ayşe Gül Hanım'la verimli bir süreç geçirdim. Kendisi gayet ilgili ve sabırlı bir şekilde beni dinledi. Ayşe Gül Hanım'a danışma öncesinde ve sonrasında hayatımda olumlu değişiklikler olduğunu hissettim.Bu durum benim için güzel birşey oldu. Kendisiyle tanıdığımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. 2-3 seans danışmanlık hizmeti aldım. Şu an kendimi iyi hissettiğim için seanslarımı sonlandırdım. Kendisi sağ olsun beni zorlamadı, ben her zaman buradayım tarzında yaklaştı. Ayşe Gül Hanım'dan aldığım seanslardan memnun kaldım. Danışmanlık hizmeti almayı düşünenler için kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.
i ...k
Daha önce kaygı bozukluklarım nedeniyle bir terapiste gitmiştim okb denmişti ardından tedaviye devam etmedim bazı şeylerin düzeldiğini zannettim fakat düzelmemişti daha sonra ayşe gül hanımı buldum, yorumlar görüşler azdı ama biraz incelediğimde nedense güvenebilecekmişim gibi hissettim ve hislerim doğruymuş kendisi ilk görüşmede güven sağlayan çok samimi biri bence. Sizi anlayan, dinleyen, gerçekten birşeylerin farkında olan, rahatlatan, umut veren, enerjisinin bile farkı olan biri. :) Ben de onun sayesinde tedavi sürecinden umutluyum :) gidişata göre tekrar yorum yapacağım :) Teşekkürler Ayşe gül hanım
Ayşe Gül Hanım çok iyi, tatlı, işini severek yapan, işinde profesyonel bir psikolog. Kendisiyle tavsiye üzerine görüşme sağladım. 9-10 seans danışmanlık hizmeti aldım. Şu an yeterli olduğu için sonlandırdım ama tekrar devam etmeyi düşünüyorum. Benim için faydalı olduğunu düşünüyorum. Kendimi önceki zamanlara göre daha iyi hissediyorum. Kendimi daha anlaşabilir, kabul edilebilir görüyorum. Ayşe Gül Hanım'dan aldığım seanslardan memnunum.
me...
Aysegul hanim işinde yetkin bir terapist olarak benim kendi süreçlerimi görmemi ve anlamamı sağladı. Onun seanslarından çıktığımda hafiflemiş ve farkındalıgım artmış bir şekilde hayatıma yön verebilen bir birey olarak devam ettim. Online aldığım bu terapi sürecinde bana gösterdiği anlayıs degerlilik duygusu için de kendisine teşekkür ediyorum.
Çocuğumla ilgili otizm belirtileri olduğunu söyledi anaokuluna başlayınca öğretmeni, Ayşe Gül hanımla yaptığımız görüşme ve değerlendirmelerle bunun sanal otizm olduğunu ifade etti hala devam eden bir sürecimiz var. Theraplay dediği bir yöntem ile oğlumda olumlu değişimleri hem biz hem öğretmeni fark ediyor. Açıkçası ben de çok kaygılanmıştım fakat bana da o kadar iyi geldi ki iyi ki denk geldik.
Ayşe Gül Danacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Gül Danacı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Psikoloji. Size Ayşe Gül Danacı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Ayşe Gül Danacı adresi nerede?Ayşe Gül Danacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Mahallesi Mehmetçik Caddesi Ginza Lavinya Park İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Gül Danacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşe Gül Danacı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşe Gül Danacı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Gül Danacı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşe Gül Danacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Gül Danacı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Gül Danacı hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Ayşe Gül Danacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Gül Danacı hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Gül Danacı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.