Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Hormonlu Spiral (Mirena)
Hpv Testi
Hrt(Hormon Replasman Tedavisi)
Ayşe Gül Sofuoğlu Muayenehanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Kanser Ameliyatı
Laparoskopik Myomektomi
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi
Laserasyon Onarımı
Ayşe Gül Sofuoğlu Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menopoz Tedavisi
Myomektomi
Normal Doğum
Over Kist Ameliyatı
Pelvik Muayene Ve Pap Smear
Preoperatif Değerlendirme
Ayşe Gül Sofuoğlu Muayenehanesi
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Rahim Içi Araç(Spiral)
Robotik Cerrahi
Servikal Koni Biyopsisi
Servikal Konizasyon
Ayşe Gül Sofuoğlu Muayenehanesi
Servikal Koterizasyon (Rahim Ağzı Yara Yakma)
Sezeryan Doğum
Sezeryan Sonrası Normal Doğum
Sistosel Ve Rektosel Onarımı
Smear Testi
Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi)
Total Laparoskopik Histerektomi
Ayşe Gül Sofuoğlu Muayenehanesi
Tubal Reanastamoz (Bağlı Tüplerin Yeniden Açılması)
Yüksek Riskli Gebelik Takibi
Çoğul Gebelik Takibi
Ürojinekolojik Ameliyatlar
İdrar Kaçırma Ameliyatı
Ayşe Gül Sofuoğlu Muayenehanesi
Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasını Süleymaniye Doğumevinde 1998 yılında tamamladı.Psikolojiye olan ilgisi nedeniyle 2016-2019 döneminde Darıca Psikoterapi Enstitüsünde değerli Dr.Tahir Özakkaş hocanın gözetiminde Bütüncül Psikoterapi Eğitimi aldı.1998-2021 yılları arasında 23 yıl Fatih Medicalpark Hastanesinde görev yaptı.2021 Mayıs ayından itibaren hastalarını Şişli’de muayenehanesinde kabul etmektedir.
se...ş
Uzun süredir regl olamıyordum, bunun için gittiğimde ekstradan Hashimoto’mun da olduğunu öğrendim. Tedavim çok iyi bir şekilde başladı ve sorunsuz şekilde devam ediyor.
n ...g
Kendisi çok ilgili ve sıcak bir doktor. Bilgisi ve tecrübesinin yanı sıra sevecen tavrıyla doğum gibi zorlu bir süreci kolaylaştırıyor. Birlikte
tamamladığımız 2 doğumdan sonra 3. doğumumuzu da beraber tamamlamak üzereyiz inşallah.
k.....
Tek kelime ile sıcacık mükemmel bir doktor tecrübeleri ve bilgisi ile sizi rahatlatıyor ,aydınlatıyor .3.dogumum için kendisi ile inş olacak,şifalı elleri daim olsun inş
pe...ı
5 sene önce, Ayşegül hanımı çok istedim ama yoğundu randevu bulamadım diğer doktorda devam ettim. Doğum zamanı doktorum izindeydi ve çok üzülmüştüm, ilk doğumum ve tedirgindim ama şansıma Ayşegül hanım nöbetçiydi :) doğuma 5 dk kala doğumhanede hızlıca namazını kılıp geldi beni doğurtmaya. O kadar tatlı ki, annecim diye hitap etmesi annesi bin km uzakta olan biri için o an çok rahatlatıcıydı ve sesi de o kadar güzel kii türkü söyleyerek doğurttu beni :) Kızımın göbek bağını keserken göbek adı düşündün mü Ayşegül olsun mu dedi, olsun tabi dedim :) Biz çok şanslıydık su gibi bir doğum oldu bize de çok güzel bir anı kaldı
gü...a
Kendisi güleryüzlü tecrübeli bir insandir doktordan çok fazlası herzaman yol gösterir.yaklasik 11 yıl önce doğumumu kendisi yapmıştır. Sezeyanin ilk günü misafirlerimi kapıda karşıladım o kadar eli hafif tir.sagligina duacıyım.iyiki varsınız sevgili hocam.şimdi yeni yerinde hizmet veriyor..siz nereye biz oraya sevgili hocam
de...
Çok eskiden beri çocuklarımın doğum sürecinde bana desteğini esirgemeyen menopoz sürecimin başlangıcında da profesyonelliğini ve duygusal zekasını konuşturan canım doktorum ,ablam sana çok teşekkür ediyorum bugün ve herşey için
c.....
Gebelik kontrolü için gittim gayet memnunum cok iyi bir hoca ilgili tatlı dilli ve sevecen olduğu için cok memnunum
z.....
Ayşegül hanımla 18 yıl önce kızıma hamilelik dönemimde yollarımız kesişti o günden bu yana kendisine geliyorum hem uzmanlığı hem de hastaya olan yaklaşımı ile kesinlikle tavsiye ederim
Doktorumuzu arkadaş vasıtasıyla tanıdım. Doğum için baş vurdum. Mükemmel bir doktor. Hastalarıyla çok ilgili çok güler yüzlü işini severek yapan ,işinde on numara bir doktor .en beğendiğim özelliği doğumu dua ederek yaptırması, hastalarına kendi evladıymış gibi bakması çok hoşuma gidiyor. Ayşegül Sofuoğlu bizim ailemizden biri biz bir aileyiz ve herkese tavsiye ederim
Dr Ayşe Gül Sofuoğlu benim için çok kıymetli özel bir insandır bir tanıdık vasıtası ile 17 yıl önce tanıştım ilk gebeliğinde ve daha sonraki iki çocuğumun doğum sürecinde de devam ettik mesleğinde çok başarılı ayrıca ailesinden biri gibi hastasıyla ilgilenen çok özel bir doktordur gebelik sürecinde büyük sıkıntılar yaşadım ve bu süreci çok rahat geçirmemi sağladı iyiki yollarımız kesişti kadın doğum alanında çok tecrübeli bir doktordur
Ayşe Gül Sofuoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Gül Sofuoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ayşe Gül Sofuoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Ayşe Gül Sofuoğlu adresi nerede?Ayşe Gül Sofuoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 19 Mayıs, 19 Mayıs Cd. No:1,kat:5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Gül Sofuoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Gül Sofuoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Gül Sofuoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Gül Sofuoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ayşe Gül Sofuoğlu hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Gül Sofuoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Gül Sofuoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Gül Sofuoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Gül Sofuoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Ayşe Gül Sofuoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Gül Sofuoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Gül Sofuoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları