1974 yılında İzmit'te doğdum. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmit'te okudum. Üniversite eğitimimi 1991-1997 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde aldım. Üniversitede fakültenin tiyatro topluluğunda yer aldım. Mezuniyet sonrası kurduğumuz Sağlık Eğitimi ve Drama Derneği'nde sağlık eğitimi için tiyatro çalışmalarına devam ettim.
Uzmanlık eğitimine 2000 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri AD da başladım ve 2005 yılında tamamladım.
Uzmanlik eğitimi sırasında Prof Dr M.Zihni Sungur'un "Kognitif Davranışçı Terapiler" eğitimlerine katıldım.
Kocaeli Üniversitesinde çalıştığım süre boyunca Kronik Psikotik Hastalar için kurulan "Gündüz
Hastanesi" nde uzun süre görev aldım ve hasta ve aileleri için düzenlenen "Sosyal Beceri Eğitimi"
terapilerinde Prof Dr Mustafa Yıldız'ın yanında koterapist olarak yer aldım, ardından iki yıl süre ile kendi gruplarımı yönettim. Kocaeli Bizim Bahçe Şizofreni Yakınları Derneği'nin kurucu üyesiyim.
Deprem sonrası geldiğim Kocaeli'de Prof Dr Bülent Coskun ile birlikte KOU TORSAB (Toplum Ruh Sağlığı Birimi) bünyesinde çadırkent ve prefabriklerde çalışmalara katıldım. Uzmanlık Tezim de TravmaSonrası Stres Bozukluğu alanındaydı.
2005 yılında uzmanlık eğitimim bittikten sonra İzmit'te özel bir poliklinikte çalışmaya başladım, aynı zamanda muayenehanemde hastalarımı görmeye başladım. 2 yıl sonra İstanbul'a geri döndüm.
2007-2009 yılları arasında Hisar İntercontinental Hastanesinde,
2009-2010 yılları arasında Memorial Ataşehir Hastanesinde ve
2010-2018 yılları arasında Özel Erdem Hastanesinde çalıştım.
2018 Haziran ayından beri kendi ofisimde çalışıyorum ve aynı zamanda Üsküdar Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde Yrd. Doc. olarak görev almaktayım.
2012 yılında CETAD dan aldığım "Cinsellik ve Cinsel Tedaviler" eğitimini tamamladım.
İstanbul Psikanaliz Derneği tarafından verilen Psikanalitik Formasyon Eğitimine devam etmekteyim. Bireysel analizim sürmekte ve derneğin psikanalist adayları arasındayım.
Uzmanlık eğitimi süresince ve sonrasında aldığım diğer sertifikalanmış eğitimlerden bazıları;
Şizofrenide Psikososyal Tedaviler (PAREM 2001)
Bedensel Hastalıklar ve Depresyon (TPD Ekim 2002)
Uygulamalı Temel Hipnoz Kursu (TPD Aralık2012)
Psikiyatri'de Hipnoterapi (TPD Ocak 2012)
Bağımlılıkta Yaklaşım Teknikleri; Kısa müdahaleler (TPD Kasım 2015)
Bağımlılıkta Tıbbi Yaklaşımlar (TPD Kasım 2015)
İlgi alanlarım;
Yas
Doğum Sonrası Depresyon
Psikotik Bozukluklar
ve Psikanaliz.
Bunların yanı sıra; mezuniyetimden itibaren sağlık eğitimi, sağlığın geliştirilmesi ve kişilerin sağaltımında görsel sanatların kullanıldığı çalışmalarda yer aldım. Bu kapsamda hekimlik eğitimim ile birlikte tiyatro, sinema ve fotoğraf üzerine çalışmalara katıldım. Üniversite tiyatrosu ile yurt içi ve yurt dışında gösterimlerde bulundum. İFSAK bünyesinde Yalçın Savuran ile birlikte sinema okumaları ve fotoğraf atölyelerinde yer aldım. Buradaki çalışmalarımız Hatay (ALİKEV'e teşekkürlerimle), Osmaneli (Osmaneli belediya başkanlığına teşekkürlerimle) ve İFSAK sergilerinde yer aldı. Koşmayı ve dans etmeyi severim.
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Psikanalitik Psikoterapi
Psikotik Bozukluk Tedavileri
Yas Terapisi
o.....
Gülşah Hanım’ın iki senedir hastasıyım. Gerek görüşmeler sırasında gerek kötü hissettiğimde telefonla ulaştığımda beni özenle dinleyip, sorunlarıma gerçekten ilgili bir şekilde yaklaştığı için çok teşekkür ederim. İşini hakkıyla yapan bir psikiyatrist, gönül rahatlığıyla kendisinden destek alabilirsiniz.
Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı, Psikiyatri. Size Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Anksiyete Bozukluğu Tedavisi, Bipolar Bozukluk Tedavisi, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi, Destekleyici Psikoterapi, Madde Bağımlılığı, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi, Panik Bozukluğu Tedavisi.
Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı adresi nerede?Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat cad. Beyaz Akasya Sokak Desen Apt. No: 4/8 Caddebostan/Kadıköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayşe Gülşah Yüksel Kırımlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler