fa...ç
Kendisi harika biri hem konuşmaşı hem davranışarı örnek olunacak bir insan çok sıcakkanlı ve işini severek yapıyor sivilce tedavisi görüyorum ve geçmeye başladı❤️
mu...1
alanında çok iyi tehşisleri olan tedavi süresince çok iyi takip eden çare bulan yol gösteren bir hoca çok değerli bir insan
tu...n
Meslek bilgisi süper kendini iyi yetiştirmiş kaliteli hekim insan ilişkisi mükemmel insancıl alçak gönüllü Allah razı olsun ondan Allah yolunu açık etsin
me...n
10 üzerinden 10. Çok nazik ve tedavisi de %100 olumlu. İnsani yönünü kaybetmemiş bir doktor olması bakımından da numune
me...n
Akne tedavisinin çok olumlu sonuçlanması yanısıra, sıcak samimi ve içten yaklaşımları ve nezaketi ile parlayan bir hekim.
Ayşe İdil Baş Balkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe İdil Baş Balkan, Dermatoloji.
Ayşe İdil Baş Balkan adresi nerede?Ayşe İdil Baş Balkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Derebahçe Mah. Bahçıvan Sok.No:14 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe İdil Baş Balkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe İdil Baş Balkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe İdil Baş Balkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe İdil Baş Balkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe İdil Baş Balkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe İdil Baş Balkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ayşe İdil Baş Balkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Dermatologlar
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Dermatologlar
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Dermatologlar
İlkadım bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Dermatologlar
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Dermatologlar
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Dermatologlar