Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Frankfurter Dikkat Testi
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
Ayşe İmamoğlu
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Zihin Performans Testi
Çocuk Gelişim Testi
a...
Ayşe Hoca'ya disleksi sebebiyle başvurduk. Ayşe Hoca bizim tanıdığımız en iyi eğitimcilerden birisi. Hakkıyla emek veren, sonuna kadar çocukla ilgilenen ve çocuk için en iyisini yapmaya çalışan bir kişidir. İyi ki yollarımız kesişmiş.
ş...
Kızım için başvuru yaptım. Daha hızlı, dikkatli çalışmalara katılması ve odaklanması için başvuru yaptık. Sürecimizdeki desteği için çok mutluyuz. Çok hızlı bir gelişim tablosu sergiledi. Kesinlikle tavsiye ederim.
f....)
Çocuğumda gelişim geriliği vardı. Tavsiye üzerine kendisine başvurduk. 1 yıldır gidiyoruz. Haftada 2 gün iki saat seans alıyoruz. Farklı uzmanlardan seanslarda alıyoruz. Ayşe Hanım'ın seanslarıyla çocuğum ilerlemiş gözüküyor. İyi bir uzman. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Çocuğumun gelişimini takip ediyor. Kendisini bu konudan geliştiriyor. Biz şimdiye kadar memnunuz.
Ayşe hoca ile tanıştıktan sonra çocuğumda zihinsel performans açısından çok önemli ve umut verici farklılıklara şahit olmak bizlerin de gelecekle ilgili kaygılarımızı giderdi. Ayrıca çocuklara aileleri kadar değer vermesi ve sahiplenmesi de bizler için çok kıymetli. İyi ki bizi hayat karşılaştırdı hocamızla.
b....)
Kızım için başvurduk. Dikkat dağınıklığı vardı. Tavsiye üzerine gittik. 1 yıldır oldu birlikte devam edeli. Seansların faydasını görmeye başladık. Verim alıyoruz. Ayşe Hanım işinde uzman. Umutlarımız ile oynamıyor. Net birisi. Empati yeteneği yüksek bir uzman. Kızım seanslarına severek gidiyor. Biz memnunuz kendisinden.
r....)
Oğluma disleksi tanısı konuldu. Tavsiye üzerine başvurdum. 1 yıl seans aldık. Depremden dolayı ara verdik. Seanslar sayesinde çocuğumda değişiklikler oldu. 3. ayda verim almaya başladık. Ayşe Hanım'ı herkese tavsiye ediyorum. Oğlumun devam etmesini istiyorum ama ergenlik döneminde olduğu için reddediyor. Diğer uzmanlara göre Ayşe Hanım'ın kıymetini daha iyi anladım.
e...
Ayşe Hocam'ız bizim her şeyimiz, gerçekten eğitim sistemi olsun, oğluma olan anlayışı ve sevgisi o kadar içten ki, beni çok mutlu ediyor. İyi ki tanıdık, oğlum hocamız sayesinde birçok şeyi aştı, kendine olan özgüveni arttı. Kendisinin oğluma kazandırdıkları sayesinde akademik olarak da çok güzel faydaları oldu. Biz, güzel ve anlayışlı hocamızı iyi ki tanıdık, oğlumu toparladı.
d...
Uzmanımıza oğlumdaki gecikmiş konuşmaya bağlı gelişimsel eksikliklerini tamamlamak adına başvurduk. Eğitim sürecimiz hala devam etmekte, Ayşe Hanım'ın sayesinde çok güzel ilerlemeler elde ettik. Mantık, muhakeme ve hafıza gibi çalıştığı birçok alanda çok güzel yol aldık. Ayşe Hanım'ın çocuklara yaklaşımı ve ilgisi, seansların daha da verimli geçmesini sağlıyor. Umarım en güzel şekilde eğitimimizi tamamlarız.
y....s
Ayşe hanımla bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştık, 2-3 sene önce seans sürecimiz oldu. Oğlumda geç kalınmış bir disleksi durumu var. Ayşe hanımın prp destekli programı ile bu süreçte baya bir ilerleme kaydettik.Kendisinin gerek uzman olarak, gerek manevi olarak desteğini hiçbir zaman unutamam, dostluğu ve insanlığı ile bambaşka bir insan olduğunu söyleyebilirim, bu anlamda kendisine teşekkür ediyorum.
f....s
Ayşe hanım benim için mükemmel bir insan, son derece mütevazi ve hanımefendi biri olduğunu düşünüyorum. Daha önce çocuğumun dikkat dağınıklığı üzerine kendisinden destek almıştık, deprem nedeniyle seans sürecimiz sonlandı ama onun öncesinde seansların çok faydası oldu, yüzde yüz fayda gördüğümüzü söyleyebilirim, çocuğum o dönem birinci sınıftaydı ve derslerinde sonuncuydu, ders aldıktan sonra daha başarılı bir hale geldi, bu anlamda çok faydalı bir süreç geçirdik.
Ayşe İmamoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe İmamoğlu, Çocuk Gelişimi. Size Ayşe İmamoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Aile Danışmanlığı, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Gessell Gelişim Testi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Ayşe İmamoğlu adresi nerede?Ayşe İmamoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe İmamoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşe İmamoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşe İmamoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe İmamoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşe İmamoğlu hangi dilleri konuşuyor?Ayşe İmamoğlu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe İmamoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe İmamoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe İmamoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Ayşe İmamoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe İmamoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe İmamoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.