Ben Klinik Psikolog Ayşe İrem Yeğin. 2021 yılında KTO Karatay Üniversitesinden "Üniversite Öğrencilerinde Algılanan Helikopter Ebeveyn Tutumları ile Duygusal Zekanın İncelenmesi" başlıklı lisans bitirme teziyle 3.3 ortalama ile mezun oldum. Ardından 2023 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisan programına başladım ve "Bir Kaktüs Resmi Çiz Aracığıyla 18-25 yaş Arasındaki Öğrencilerin Saldırganlık Düzeylerinin İncelenmesi" başlıklı proje ile 3.85 ortalama ile mezun oldum. Şu anda İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi bölümüne devam etmekteyim. Lisans eğitimim süresince Konya Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi ve Konya Şehir Hastanesi'nde stajyer olarak görev aldım. Ardından Yeşilay Danışmanlık Merkezi'nde psikolog olarak çalışmaya başladım. Şu anda Konya Kızılay Hastanesi'nde Klinik Psikolog olarak görev yapmaktayım.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Kl. Psk. Ayşe İrem Bekdik Yeğin adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ayşe İrem Bekdik Yeğin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe İrem Bekdik Yeğin, Psikoloji. Size Ayşe İrem Bekdik Yeğin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi.
Ayşe İrem Bekdik Yeğin adresi nerede?Ayşe İrem Bekdik Yeğin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sahibiata, Taşkapu Medrese Sokak No:15, 42200 Meram/Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe İrem Bekdik Yeğin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe İrem Bekdik Yeğin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe İrem Bekdik Yeğin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe İrem Bekdik Yeğin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşe İrem Bekdik Yeğin hangi dilleri konuşuyor?Ayşe İrem Bekdik Yeğin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe İrem Bekdik Yeğin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe İrem Bekdik Yeğin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe İrem Bekdik Yeğin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar