Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Ayşe Kaleli Akşit Muayenehanesi
Yeni Mah. İnönü Bulvarı Acun İşh.Kat:3, Burdur

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Burdur Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Polikliniği Diğer

Tam 19 yıl yıl önce beni doğurtan kadın, sadece ebelik yapıp geçmek yerine 'sen benim de kızımsın' diyerek her gördüğünde selam verir, durumumu merak edip annemi arar sorar. Çok mükemmel bir kadındır ve işinde de üstüne yoktur.

Z

doktorumdan çok memnumdum ama şu an erzincanda yaşıyorum doğum için ona gelecektim ama emekliye ayrıldığını duydum doğrumu beni bilgilendirin lütfen

Ayşe hanım Burdur için gerçek bir değerdir. Bu memleketin çıkardığı güleryüzlü, insana değer veren, işinii ve insanı seven nadir insanlardandır. Bir çok garibana, yoksula yaptığı iyilikler herkesçe bilinir. Allah ondan razı olsun. İyiki varsın Ayşe Kaleli...

İnsaniyeti ve cana yakınlığı çok güzeldir benim doktorumun.Zengin fakir ayrımı yapmaz,gariban anasıdır.Gereken ilgi ve alakayı ve bilgiyi sizin anlayacağınız dilde ifade etmesi insana rahatlık verir.Her zaman tavsiye edebileceğim güzel bir insandır.Oğlumu aldırmayı düşündüğümde bana dediği ablam yazık günah sözü ile ben kıyamadım ve oğlum şu an 7 yaşında.Sağolsun iyi ki kıymamışım yavruma tatlı ve yakışıklı bir oğlum var.Ama ne var ki tayin dolayısıyla ayrılmak zorunda kaldım.O Burdur'da ben Ankara'dayım şu an, ama olsun.İyi insanlar asla unutulmaz değil mi?Sağlık ve mutluluk onunla olsun hayatında sonsuz başarılar dilerim.Sizi seviyorum Ayşe hanımcığım.

P

güler yüzü ve verdiği moralle rahatlatan sevgi dolu mesleki bilgi ve becerisine çok güveniyorum ayrıca paragöz değil.

Ş

dr.ayşe kaleli ile ilk doğumumda tanıştım arkadaş tavsiyesiyle ikinci hamileliğimde de hiç düşünmeden ona gittim hastaya daha doğrusu insana gösterdiği özen ilgi ala başka en son kontrolümden hava sisli olduğu için bize dikkatli gitmemizi acele etmememizi söyledi bu ilgisi eşimle beni çok sevindirdi sanki onun ailesinden biriymişiz gibi hiç tereddütsüz istediğimiz satte arayabiliyoruz asla ters bir cevabı ve asık suratıyla karşılaşmadık allah gülen yüzünü ve başarısını hiç eksik etmesin tebrik ediyorum

Profili düzenle veya yönet