Kulak Burun Boğaz Randevusu
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Op. Dr. Ayşe Karakaya
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Yüz Gerdirme
Yüze Yağ Enjeksiyonu
Çene Estetiği
pı...
Ayşe hocama burun estetiği ameliyatı oldum. istediğim şekilde ve ameliyat sürecim çok rahat konforlu geçti.
b....g
Burun Ameliyatımın 9.günü bugün kemerli ve burun ucu düşük bir burnum vardı nefes sıkıntım vardı ben ayşe hocamı seçerek en iyi kararı verdiğimi düşünüyorum güler yüzlülüğü ilgisi ve gerçekten ameliyatta başarısıyla mükemmel bir doktor doğal herkezin isteğine ve yüzüne göre olacak burunları söylüyor ben memnun kaldım kimseyi araştırmadan direk ayşe hanımı gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz iyi ki seçmişim
s....k
8 yıldır korkudan ertelediğim rinoplasti ameliyatımı Ayşe Hanım yaptı. Ameliyat öncesi sonrası her daim hep ilgiliydi. Harika bir insan naif, kibar, güler yüzlü huzur dolu bir kadın iyi ki tanımışım... Gözünüz kapalı güvenilirsiniz Tanrı kadını yarattı Ayşe Hanım harika bir burun yaptı bayıldım ve herkes burnuma hayran
ha...r
Çok iyi bir amaliyat sürecim oldu tam olarak istediğim bir buruna sahip oldum
ca....
Burun dolgusu ve gözaltı mezoterapi işlemleri için Ayşe Hocama başvurdum. Tüm sorularımı ve endişelerimi sabırla dinleyip cevapladı. Uygulanan işlemlerden de olumlu sonuçlar aldım. Aklıma takılan en ufak bir konuda bile rahatça iletişim kurabiliyor olmak beni ayrıca rahatlattı. Kendisinin nazik yaklaşımı ve anlayışından çok memnun kaldım ve gönülden tavsiye ediyorum.
di...
Ayşe hocamı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sosyal medyadan takibe aldım yaptığı başarılı ameliyatları gördüm ve görüsmeye gittim gerek kendisi gerek asistanı Döne hanım çok ilgili ve güleryüzlü ve sıcakkanlıydı daha öncede kemik eğriliği sebebi ile ameliyat olmuştum hiç faydasını görmemiş nefes almakta zorlanıyordum 11 gün önce Ayşe hanım rinoplasti ameliyatımı yaptı ameliyat öncesi ve sonrası her daim ilgili ve şefkat doluydu hem estetik açıdan hemde nefes alma açısından muhteşem bir işçilik çıkardı eline emeğine sağlık Allah razı olsun kesinlikle tereddüt etmeden gitmenizi tavsiye ederim.
c....g
Dr.Ayşe Karakaya'yla ilk görüştüğüm andan itibaren iyi bir çıkaracağını biliyordum. İşini şevkle yapan başarılı bir hekim. Rinoplasti operasyonum ve sonrası çok güzel geçti.
Uzun süredir nefes alma konusunda problemlerim vardı ve de burnumun şekli yaşamımı etkiliyordu. Rinoplasti ameliyat sonrası zorlukları benim gözümü korkutsa da Ayşe Hanım’a muayene olduktan sonra verdiği güven ve pozitiflik,işindeki profesyonelliği beni ameliyat olmaya ikna etti ve Ayşe Hanım’a bir an tereddüt etmeden ameliyat olmaya karar verdim.Hayatımda aldığım en doğru kararlardan olabilir çünkü ameliyat sonrası hiçbir şekilde burnumda ağrı ve benzeri olaylar yaşamadım işinin ehli olduğunu hep düşünürdüm ama hiçbir zorluk yaşamamam ve normal hayatıma devam edebilecek kadar kendimi iyi hissetmem Ayşe Hanımın başarısını kanıtlıyor.Ameliyat öncesi motivasyonumu yükseltmesi ameliyat sonrası nasıl olduğumu kontrol etmesi ve de sürekli hasta durumunun takibini yapması beni çok iyi hissettirdi ve iyileşme sürecimi hızlandırdı.Rinoplasti ameliyatını düşünenler ve de ameliyat korkusu olanlar, Ayşe Hanımla görüşme sağladıktan sonra fikirlerinin değişeceğine eminim
h....ç
Dolgu ve botoks için Eskişehir’de tüm doktorları araştırdıktan sonra kendisini tercih ettim. İyi ki etmişim keşke daha önce tanısaydım Ayşe hocamı, harika bir insan, iletişim becerileri çok güçlü, hayatımda gördüğüm en naif sağlık çalışanı. Genel olarak hastayla iletişim, iş ahlakı, kullanılan malzemeler, muayehane ortamı, asistan yönlendirmeleri hepsi yerinde ve olması gerektiği gibi. Çok memnun kaldım, teşekkürler..
e....e
Ayşe Hanımın hem oldukça ilgili hem de işinin ehli olmasıyla kesinlikle tercih edilmesi gereken bir doktor olduğunu düşünüyorum. Kendisine rinoplasti ameliyatı oldum. Süreç boyunca bütün sorularımı cevaplayıp beni rahatlattı ve sonuçtan çok memnun kaldım.
Ayşe Karakaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Karakaya, Kulak Burun Boğaz. Size Ayşe Karakaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Iv, Konka Cerrahisi, Dudak Dolgusu, Kırışıklık Tedavisi.
Ayşe Karakaya adresi nerede?Ayşe Karakaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenibağlar mah. İsmet İnönü-1 cad. No:140-12 Tepebaşı Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Karakaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Karakaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Karakaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Karakaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ayşe Karakaya hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Karakaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Karakaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Karakaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Karakaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Karakaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 92 hasta / danışan, Ayşe Karakaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Karakaya hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Karakaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları