Ayşe Kavak Muayenehanesi
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad. Nivo Ataköy No:12/12 K:3 D:21, Bakırköy, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

3 senedir hastalığıma teşhis konulamamıştı hayatımda büyük travmalar geçirdim Ayse Hocanın çok iyi bi doktor olması yanısıra insana güven veren hastalıkla ilgili psikolojik olarak telkin eden rahatlatan yanıda var hertürlü sorulara sıkılmadan cevap veriyor tanıdığım en mükemmel doktor Allah ondan razı olsun hep dua ediyorum şimdi liken planusu atlatmaya çalışıyorum hayat standartım yükseldi sayesinde .Teşekkürler Ayse Kavak Hocam

bende hastalığım için Dr hanımın yanına gittim içtenlikle sakin bir şekilde güler yüz göstererek beni baştan aşağı muayene etti bende çok memnun oldum hastaya yaklaşımı gerçekten çok çok iyi ve bilgili patoloğ teşhis olarak bazal hücreli karsinoma teşhisi koymuş v ayşe hocamda korkmamı tedavi edilebilir takip edeceğiz dedi bu beni rahatlattı böyle değerli insanlar hep var olmalı

slm. ben gördügüm. tedavi aşamasındaki ilaçların cildimde yaptıgı. yan etkilerdeden şikayetçi olarak sayın. AYŞE KAVAKLA. tanışmaya sahip oldumm.. gördügüm tedavide .. morale ve d.r gösterdigi güler yüz.ilgi ve içtenlik.. işte ben bunu sayın AYŞE KAVAKTA buldumm.. öyle içtenn öyle insalcıl yaklaşımı varki hastala .. bunları tarif edecek.. keilmeleri bulamıyorumm..hani derler ya 3. bir arada.. ama ayşe hanım 5. bir arada...iyiki varsınız ayşe hanımmmm.. iyiki sizi tanıma şansını buldum.. tşkk.. sermin şentürk.. saygılarımla

C

sayın doktoruma ılgılerınden dolayı teşekur ederım

HASTANEDE KALDIGIM SURE ZARFINDA KENDİSİNİN VE EKİBİNİN GULER YÜZLÜ BİR BİÇİMDE HASTALARA YAKLAŞIMINDAN DOLAYI ÇOK MEMNUN KALDIGIMI BELIRTIR SONSUZ TESEKKURLERİMİ SUNARIM SAYGILARIMLA.

Profili düzenle veya yönet