Koşuyolu Mahallesi Muhittin Üstündağ Caddesi No:31, Kadıköy, İstanbul

Cinsel Terapi

Doğum Kontrol

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Koşuyolu Sağlık

Kadın doğum ve tüp bebek tedavilerinde yılların getirdiği deneyimle, hastalarıma en güncel ve etkili tedavi yöntemlerini sunuyorum. Özellikle yüksek başarı oranlarıyla bilinen tüp bebek tedavilerinde, bireyselleştirilmiş tedavi planlarıyla hastalarıma en uygun ve başarılı çözümleri sunmaktayım. Ayrıca, gebelik takibi, doğum ve doğum sonrası bakım konularında da kapsamlı hizmetler sunarak, anne adaylarının ve bebeklerin sağlığını en üst düzeyde korumaya özen gösteriyorum
Tüp Bebek (IVF) Tedavisi: aModern tıbbın sunduğu en ileri teknolojilerle, tüp bebek tedavilerinde yüksek başarı oranları yakalıyoruz. Bireysel ihtiyaçlara göre özelleştirilmiş tedavi planları sunarak, her çiftin ebeveyn olma hayalini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.
Hastalarımla güçlü ve güvene dayalı bir iletişim kurmak, tedavi sürecinin en önemli aşamalarından biridir. Her hastamı birey olarak görüp, onların ihtiyaçlarına ve endişelerine kulak vererek, en iyi tedavi ve bakım hizmetini sunmaya çalışırım. Hastalarımın memnuniyeti ve sağlıkları, benim için her şeyden önce gelir.

Sizleri de kliniğimize bekliyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

2019 yılında tanıştım Ayşe hanımla. Aynı yıl kendisinin takibinde başlayan gebeliğim maalesef 8. haftada kalp durması sonucu sonlandı. Kürtaj sonrası 3 aylık takiple tekrar gebelik oldu. Gece gündüz sabırla hem yüz yüze hem telefon ile her şeye dönüş yaptı. Özellikle gebelik şekeri ve bebekte oluşan taşikardi sebebiyle çok sık bir takip yaptı son haftalar. Doğumuma da kendisi girdi yine. Kendisi bu mesleği yaptığı sürece başka bir hekime ihtiyaç duymayacağım. Benim için çok kıymetlidir.

Konum: başka bir yer Diğer

Sevgili dokturumla 39.haftada tanıştık iyi ki de tanışmışız son haftam olmasına rağmen hiçbir olumsuz bir tutumla karşılaşmadım ve aksine çok ilgili bir doktor işinde tam olarak profesyonel teşekkürler doktorumuz..

Konum: başka bir yer Diğer

İlk gebeliğim boş kese gebelikti bu süreçte Dr. Ayşe Kavasoğlu ile süreci en az zararla atlattım. Tekrar sağlıklı bir gebelik planlamak için kendisine gittim. Verdiği vitaminler ve ovülasyon takibiyle ilk denememizde sağlıklı bir gebelik yaşamaya başladım çok teşekkür ederim iyi ki bu süreci doktor hanımla yaşadım

Konum: başka bir yer Diğer

Çamlıca medipol-hastanesi Dr Ayşe Kavasoğlu gebeliğimde ortaya çıkan ,nokta atışı teşhis ve tedavileri ile hayat kalitemi arttırdı.desteğiyle ilgisiyle empatisi ile bana çok güzel bir doğum yaşattı.onun sayesinde doğum korkularım gitti. Şimdi ne zaman doğum sürecim gelse aklıma içimi onun o güzel enerjisi ve desteği kaplıyor. İyiki varsın canım doktorum Ayşe kavasoğlu

Hiçbir zaman gülümsemesi eksik olmadı,her şeyde eksiksiz yardımıcı olan biricik doktorum...