Anne Baba Ayrılığı
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Şema Terapi
f.....
Kızımın korkuları ve evde tek başına başka odaya bile gitmemesi nedeniyle Ayşe Hocayla görüşmeye başladık. Kendisi çok sıcak, samimi, güven veren bir uzman. Ayşe hanımla dördüncü seansımızı gerçekleştirdik ve kızımla olan iletişimi, yaklaşımı anlayışı çok profesyonel. Bizleri bu sürecin içinde tutarak tüm aileyi gözlemlemesi bizim için çok büyük bir artı.
Bilişsel terapi sürecini tamamladığımızı ve bir süre oyun terapisiyle devam edeceğimiz kısma geldik. Çocuklarla olan iletişimi ne kadar başarılı olduğunu zaten belli ediyor. Çok yakında kızımın korkularını aşacağına eminim. İyi ki yollarımız kesişmiş. Bir danışmana ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.
ka...
Ayşe hanımla boşanma sürecimiz üzerine oğlum ile birlikte danışmanlık alıyoruz süreci daha rahat yönetmemize ve daha az hasarla atlatmamızda ki etkisi çok büyük
vo....
Ayşe Hoca ile görüştüğünüz zaman şunu hissediyorsunuz; Karşısına kim gelirse gelsin herkese aynı özveri ve özen ile yaklaşmakta. Tamamen sorunu çözmeye odaklı ve işine çok hakim . Bizim ailemize çok dokunuşları var. Kendisine minnettarızBaşımız sıkıştığında, sorunlarımızda, başvurduğumuz tek psikolog. Onu seviyoruz.
g…....
Yaklaşık 8 aydır oğlum için kendisinin danışanıyız. Sürecin oldukça olumlu ilerlediğini, gözle görülür değişiklikler olduğunu belirtebilirim.
Hem oğlumun hem de bizim süreçle nasıl mücadele edeceğimizi öğretti,herşey daha kolay artık
Çocuğum ile ilgili gitmiştim. Kendim de bireysel danışanıyım. Tavsiye üzerine gittim. Yaklaşımı çok güzel ve çok faydasını gördüm. Almış olduğum desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum
f ...ç
İlgili anlayışlı ve donanımlı biri. Oyun terapisi alıyoruz. Tespitleri doğru ve yönlendirmeleri işe yarıyor. Kesinlikle tavsiye ederim
Arkadaşımızın tavsiyesi ile Ayşe hanımla tanıştık. Oğlumuzun öğretmeni nedeni ile sorun yaşamıştık. Ayşe hanım oğlumuz ile bir kaç kere oyun terapisi yaptı ve herşey çorap söküğü gibi çözümlenip yoluna girdi. Bize sağladığı güven sayesinde ben de kendisinden terapi almak istediğimi söyledim. Yaşadığım öfke nöbetleri, kendimi suçlamalarım, ev içi düzenimiz, çocukların eğitimi, kök aile ilişkileri... hepsi benim için büyük sorun iken Ayşe hanım sayesinde artık üstesinden geldiğim küçük meselelere dönüştü. Daha önce deneyimlediğim psikolog görüşmeleri nedeni ile bu tür görüşmelere umutsuz bakıyordum ama Ayşe hanımın uyguladığı EMDR yöntemi , üstün deneyimi, güler yüzü, empatisi benim önyargımı kırdı. İyiki Ayşe hanım diyorum ve kendisi ile yolumuz kesiştiği için kendimi çok şanslı hissediyorum.
a....m
Ayşe Hanımla yollarımız kısa zaman önce kesişti.8 yaşındaki oğlumuz için desteğe ihtiyacımız vardı .Ayşe Hanım empatik,sevecen ,güven veren ,kendinizi emin elleride hissettiğiniz bir uzaman.Kısa süre içinde oğlumuzdaki olumlu değişim bizi çok mutlu etti.İyi ki Ayşe hanımı tanımışız
es...
3 yaşında oğlum için oyun terapisi desteği alıyoruz. Öngörüşme ve sonrasında ilgisi yaklaşımı mükemmeldi. 4 seans aldık hala devam ediyoruz. Günlük yaşantımızda olan sorunların çoğu çözüldü diyebilirim. Takıntı ve doğum travması üzerine çalışıyoruz. Hayatımda aldım en doğru kararlardan biri bu sürece Ayşe hanımla başlamaktı. Zaman kaybetmeden çözüm odaklı ilerliyoruz.
Doğumdan önceki sürecimde yaşadığım tedirginlik, endişe, stres kontrolünü sağlamak konusunda büyük desteklerini gördüm. Çok teşekkürlerimi sunuyorum.
Ayşe Koçhan Tunç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Koçhan Tunç, Psikoloji. Size Ayşe Koçhan Tunç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Ayşe Koçhan Tunç adresi nerede?Ayşe Koçhan Tunç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konutkent mahallesi Dumlupınar bulvarı 381b/82 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Koçhan Tunç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşe Koçhan Tunç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşe Koçhan Tunç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Koçhan Tunç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşe Koçhan Tunç hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Koçhan Tunç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Koçhan Tunç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Koçhan Tunç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Koçhan Tunç hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Ayşe Koçhan Tunç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Koçhan Tunç hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Koçhan Tunç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ziraat Sigorta, Ziraat Hayat Ve Emeklilik Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar