Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
t ...ö
Ayşe hocam bizim için bir doktordan çok daha fazlası oldu. Detaylı açıklamaları , çözüme odaklı yaklaşımları,samimiyeti... İyi ki tanıdık. Onun vesilesiyle pandas hastalığı tedavisine kapı araladık. Sürekli süreci takip etmesi,diğer doktorlarımızla iletişim halinde olması, canı gönülden dinlemesi. Herşeyi ile güven veriyor
Ayşe hocama 4 aydır 5 yaşındaki oğlum için gidiyoruz. Gerçekten o kadar kısa zamanda çocuğumun ihtiyaçlarını anladı ve sunduğu yöntemler o kadar hızlı cevap verdi ki bazen şaşırıyorum. En çok memnun olduğum hususlardan biri çocuğumun oyun terapisti ile de kontakta olması ve süreci paralel yürütmesi. Gerçekten son derece işini seven, sıcak, samimi ve profesyonel biri ki iyi ki kesişti yolumuz
hü...
Kızım kolay kolay kendini anlatmaya biri olmasına rağmen Dr. Görüşmesi son derece olumlu geçti. Kendini çok rahat hissediyordu.
bi...ı
Merhaba Ayşe hanıma tavsiye üzerine gittim ve çok memnun kaldım.Çocuğumun üzerinde olumlu gelişmeler sağlıycağına inanıyorum.Ayşe hanım bizimle 1 saat görüşme sağladı ve görüşmenin nasıl geçtiğini anlamadık.Kendisine yaklaşımı ve samimiyeti için çok teşekkür ederim
Kızım yaklaşık 18 aydır Ayşe Hocamın danışanı. Ayşe Hanım son derece bilgili, tecrübeli, samimi, güler yüzlü, çözüm odaklı, hem danışanları hem de aileleri tecrübeleri ile yönlendiren muhteşem bir doktor. Her zaman ulaşılabilir olması ve uzaktan desteklerini de söylemeden geçemeyeceğim. İyi ki yollarımız kesişmiş ve kızımızı ona emanet etmişiz. 1,5 yılda çok yol aldık ve devam ediyoruz. Umarım daha çok çocuk ve gence ışık olmaya devam edersiniz Sevgili Ayşe Hocam
es...i
Nereden başlasam bilemiyorum. Sıcaklığı, bilgisi, deneyimi, her şeyiyle dört dörtlük bir insan. Kizim Ayse hanimla çok yol kat etti, adim adim her gecen gun ona guvendi ve sevdi. Yolculugumuz devam ediyor, ve sonuna kadar Ayse hanimla devam edicez.
Çocuğumuzun psikiyatrist desteği almasına karar verdiğimizde İzmir’deki tüm doktorların yorumlarını okuyup karar vermiştim Ayşe Hanım’dan yardım almaya. Tam da yorumlardaki gibi son derece memnunuz ve benim gördüğüm çoğu ebeveynin de yazdığı gibi çocuğumuzu kendi çocuğu gibi bir taraftan çok içten bir taraftan da güvenilir hekim kimliğini her anlamda kanıtlayarak ele alması ve tedavi sürecine başlamasıydı. Muayenehane randevu sistemi be düzenin de gayet memnunuz. Biz çocuğumuzun emin ellerde olduğuna güveniyoruz sonuç olarak.
Hasta
Kızımın ergenliği ile ilgili sorun yaşamaya başlamıştık. Daha ilk görüşmeden uygulamamız gereken davranışları belirleyip bizi yönlendirdi. Şimdiden fayda görmeye başladık. Çok pozitif çok tatlı. Kızıma iyi geleceğine çok eminim. Teşekkür ederim.
y.....
İlk görüşmeden itibaren kızımda pozitif değişiklikler hissetmeye başladım. Daha aktif , daha güler yüzlü olmayı başarttı doktorumuz
h....c
Ayşe hocam tecrübesi ve yaklasimi ile bize ışık oldu tesekkurederiz.. çok ilgili ve çözüm odaklı yaklaşması benim için çok önemliydi. Ve her detayla ayrintili bi şekilde analiz yaptı. İlgisi için çok tesekkurederim gönül rahatlıyla kizim ona emanet
Ayşe Kutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Kutlu, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Ayşe Kutlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çocuk Gelişim Testi, Oyun Terapisi, Bireysel Terapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi.
Ayşe Kutlu adresi nerede?Ayşe Kutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür mah 1407 Sk. No:4 Çınar Apt Kat:1 Daire:2 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Kutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Kutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Kutlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Kutlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşe Kutlu hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Kutlu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Kutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Kutlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Kutlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Ayşe Kutlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Kutlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Kutlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.