Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli
ka....
Ben kolon kanseri teşhisi konularak onkoloji bölümüne sevk edildim. Kesim teşhis Rektum kanseri,onkoloji bölümünde dr.Ayşe hoca'nun nezaretinde ışın ve kemoterapi tedavisine başladım ilk günden itibaren pozitif ve guler yüzlü hastalara yaklaşımı her safhada soru ve sıkıntılarımıza yakın ilgisi bana hem moral hemde hızlı veolumlu güzel sonuçlar almamı sağladı.benim için en güzeli tedavi sonunda ki sevinci ni görmekti.bir kanser hastasınin tedavisinin olumlu sonucu her hastayı tedavi eden doktorun en güzel ödülü olsa gerek.Benim tedavime hekim bilgi ve beceri katkısı yanında ilgi ve alakası yanında insani katkı ve yaklaşımlarından dolayıda kendisine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunar,uzun yıllar daha nice hastaları tedavi edebilmesini temenni ederim.teşekkürler doktorum.
es...a
Doktor hasta ılıskısı mukemmel bızımle gayet ıyı ılgılenıyo guler yuzlu sordugumuz her soruya ayrıntıı eksıksız cevaplar verıyor.Bu tedavi için onun gıbı bırıyle tanıstıgım ıcın çok memnunum.
Ayşe Kutluhan Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Kutluhan Doğan, Radyasyon Onkolojisi.
Ayşe Kutluhan Doğan adresi nerede?Ayşe Kutluhan Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Kutluhan Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Kutluhan Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Kutluhan Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Kutluhan Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşe Kutluhan Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Kutluhan Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Kutluhan Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Kutluhan Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ayşe Kutluhan Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Radyasyon Onkologları
Zeytinburnu Radyasyon Onkologları