Online Randevu Takvimi
etkin değil
Görüşler içerisinde ara
na...n
Ayşe Hocam ile annemin pankreas kanseri tedavisi sebebiyle tanıştık. her şeyden önce mükemmel bir insan ve mükemmel bir doktor. alçak gönüllü, mütevazi ve insancıl tavırlarıyla hep yanımızda oldu. kendisi hastalarını ve yakınlarını sabırla ve dikkatle dinleyen, onların derdine samimiyetle çare bulmaya çalışan ve mesai saatleri içinde veya dışında hiçbir hastasını geri çevirmeyen, titiz ve düzenli bir doktor. hastalarına tedavinin yanı sıra moral ve destek olarak da sürekli hastalarının yanında olması onu diğer meslektaşlarından ayırıyor. kendisine başarılarının devamını diliyor onu ve ekibini çok sevdiğimi belirtmek istiyorum.
Ayşe Medetoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Medetoğlu, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon.
Ayşe Medetoğlu adresi nerede?Ayşe Medetoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmet Paşa Mahallesi İzmit Karayolu 3.Km Çiftlikköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Medetoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Medetoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Medetoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Medetoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Medetoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Medetoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayşe Medetoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.