Eğitimi süresince Citeb bünyesinde verilen evlilik ve çift terapisi, boşanma terapisi eğitimlerini ve süpervizyonlarını tamamlamıştır.Tpd ve Yeniden Sağlık Eğitim Derneği bünyesinde çocuk değerlendirme alt testleri ve oyun terapisi sertifikalarını almıştır.
Eğitim hayatı sonrasında çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde ve anaokullarında çalışan Psikolog Ayşe Mermertaş İstanbul Bakırköy'de çocuk,ergen,yetişkin alanlarında psikoterapi çalışmalarını sürdürmektedir.Seanslarında bilişsel davranışçı terapi ağırlıklı olmak üzere mindfullness ve öz-şefkat tekniklerinden yararlanmaktadır.
Suadiye, Bağdat Cd. No:483/9, İstanbul
Cattell 2a Zeka Testi
Cattell 3a Zeka Testi
D2 Dikkat Testi
Psikohome Bakırköy
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Terapisi
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Psikohome Bakırköy
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
WISC-4 Zeka Testi
Şefkat Odaklı Terapi
ad...m
Ayşe Hocama bağımlılık ve endişe kaygı şikayetleriyle gelmiştim. Kendisinden aylardır terapi alıyorum. Bu süreçte ilk başta birer birer şikayetlerimi dinledi ve time line oluşturdu. Sırasıyla bütün şikayetlerime çözüm aradık. Duygularımı anlamamda ve yönetmemde çok katkı sağladı. Endişelerimden ve kaygılarımdan zaman yönetimiyle ve ertelememeyi öğreterek kurtardı. Notlarını her zaman düzenli kullanıp kendi unuttuğum şeylerde bile düzeltmelerde bulundu. Bana süreklilik ve özgüven kattı. Bundan sonraki hayatımda umarım bu şekil devam edeceğim. Saygılar.
öz...z
Ayşe Hocam sayesinde terapi süreci boyunca kendime kattığım çok şey oldu.Olumsuz düşüncelerden kurtulmak bir şeyler yapabilmek için adım atmak benim için kolaylaştı.Bakış açım değişti ve hayatımada bunu uygulamaya çalışıyorum.Ailemle ilişkim düzeldi.Bunlar söyleyebileceğim şeylerden sadece birkaçı.Uzun bir süre oldu ve bu süreçteki desteği,yaklaşımı iyiydi.İşini gerçekten çok iyi yapan biri.
i....ö
Birçok kez yardım almaya çalıştığım ve psikoloğa başvurduğum ama yenemediğim artık dayanılmaz hale gelen takıntılarım yani obsesyonlarım için Ayşe Hanım’a başvurmuştum.Geçmiş olumsuz psikolog deneyimlerim ve olumsuz sonuçlar karşısında ön yargılarım varken psikolog bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine ona ulaştım.Takıntılara farklı yaklaşımı,ödevler verip zorlaması yerine bunların anlamlarını bulup farkındalığı oluşturması,her ne tepki gösterirsem koşulsuz kabulü ve sıcak yaklaşımları ile onları yenmeme yardımcı oldu.
ya...r
Anksiyete-Kaygı Bozukluğu ile doğru baş etmeyi öğreten Ayşe Hanım’a minnettarım.Kendime güvenim huzurum arttı.Artık hayata daha pozitif bakabiliyorum.İyi ki yolumuz kesişti.
y.....
Kızımın üniversite hazırlık sürecinde sınav kaygısı ile ilgili Ayşe Hanım ile görüşme sağladık.Yoğun kaygıdan dolayı sınavlarda mide bulantısı yaşıyordu.Sınavlara girmek istemiyordu.Ayşe Hanım sayesinde kısa sürede bu sorunun üstesinden geldik.
e....h
1 senedir ayşe hanımlayım ve kendimi çok daha iyi hissediyorum
ha...a
En zor dönemlerini kendisiyle aştım bana kendimi tanıttı güler yüzü profesyonelliği ve desteği çok iyi sürekli aktif ve sizinle bunu size hissettiriyor kesinlikle tavsiye ederim
y.....
Sürekli stres,gelecek kaygısı,ilişkilerimde sorunlar yaşıyordum.Bu süreç de beni depresyona itiyordu çok mutsuzdum.İlk gittiğim için endişelerim vardı hiç mutlu olmayacağımı düşünüyordum ama kendisi hepsini giderdi.Ayşe Hanım ile seanslara başladıktan sonra hayatımın dönüm noktası oldu diyebilirim.
a....s
Ayşe hanımdan terapi almaya yeni başladım yeni başlamamıza rağmen kendimde bişeyler değiştiğinin farkındayım güler yüzlü olması dikkatli dinlemesi ve her seferinde ufak ufak bilgilendirme ile bilinçlenmenizi sağlıyor kesinlikle tavsiye ederim
ba...u
Ayşe Hanıma bir tanıdığımın tavsiyesi ile ulaştım.Geçmişte yaşadığım ağlama krizlerim tekrar başladı.Buna çözüm bulmak için başvurdum.Ayşe Hanımla çok güzel bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Görüşmelerimizi online olarak ilerletiyoruz bu sebeple başta nasıl olur diye tedirgindim. Sonrasında kendisinin güven vermesi sayesinde sürecimiz olumlu ilerledi.Öncelikle yaptığımız 15 dakikalık ön görüşmede süreci iyi yönettiğini düşünüyorum.Böylelikle iletişimimizi daha düzgün kurduk.Kendisini samimi buluyorum bana çok iyi geliyor.
Ayşe Mermertaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Mermertaş, Psikoloji. Size Ayşe Mermertaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi.
Ayşe Mermertaş adresi nerede?Ayşe Mermertaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba Mah. Şükran Çiftliği Sk. No: 49/3 İstanbul
- Suadiye, Bağdat Cd. No:483/9 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Mermertaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Mermertaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Mermertaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Mermertaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ayşe Mermertaş hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Mermertaş ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Mermertaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Mermertaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Mermertaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Mermertaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Ayşe Mermertaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Mermertaş hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Mermertaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu