öm...r
bence alanında uzman ve geleceği parlak bir diş hekimine benziyor.başka tanıdıklara tavsiye ederdim.banada yakınlarım tavsiye etti.uzaktan akrabalarımızdan birisi diş hekimi ona kanal tedavisi yaptırdım ama gerekli aletlerinden zannedersem röntgen aleti eksikti daha geç ve bence daha sağlıksız yaptı.çünkü çok uzun bir zamanda yaptı.dişlerim hassas ve önceleri düzenli fırçalamadığım için çürük sayısı çoktu ama gittiğim diş hekimi sizin dışınızda örneğin kanal tedavisi yaptı.tam olarak kanallardan bazısını bulamıyorum diye zorlandı.hatta ağrı yoksa böyle kalsın dedi.bende doğal olarak bilmediğim için o şekilde kanal tedavisini doldurdu.sonra başka zamanda kaplama yaptı.sizce böyle yapılan tedavi ve tedaviler doğru mu? hoşçakalın ...
Ayşe Nazlı Ensari isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Nazlı Ensari, Diş Hekimi.
Ayşe Nazlı Ensari adresi nerede?Ayşe Nazlı Ensari şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Özel Akdeniz Adsm Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Nazlı Ensari isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Nazlı Ensari online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Nazlı Ensari isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Nazlı Ensari bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Nazlı Ensari ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Nazlı Ensari hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayşe Nazlı Ensari hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 4 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.