Uzm.Dr.Ayşe Nihal Eraslan Muayenehanesi
Beytepe Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı 18A/2, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

1988 yılında Ankara’ da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’ da tamamladı. 2005 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Düzce Tıp Fakültesi’nde başladığı altı yıllık tıp eğitimini 2011 yılında birincilik derecesiyle bitirdi. 2012 yılında başladığı Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi eğitimini Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde tamamlayarak 2016 yılında uzman doktor unvanını aldı. 2016 yılında devlet hizmet yükümlülüğünü yerine getirmek için Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ ne atandı. 2018 yılında Hacettepe Üniversitesi Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi Tezsiz Yüksek Lisans Programı’ nda bir dönem özel öğrenci statüsünde eğitim aldı. 2019 yılında Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Çocuk Gelişimi Anabilim Dalı Doktora programına kabul edilerek ikinci doktora eğitimine başladı. 2021 yılına kadar Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde görev yapmaya devam etti. 2021 yılında devlet hastanesindeki görevinden ayrıldı ve akademik çalışmalarını yürütmeye devam etti. 2023 yılı kasım ayından itibaren özel muayenehanesinde hizmet vermeye devam etmektedir. Uluslararası ve ulusal dergilerde yayınlanmış çok sayıda bilimsel makalesi bulunmaktadır. İleri düzeyde İngilizce, iyi düzeyde İspanyolca, başlangıç düzeyde Almanca bilmektedir. Hobi olarak piyano çalmaktadır. Evli ve bir çocuk annesidir.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dr. Ayşe Nihal Eraslan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle