Doç. Dr.
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları,
İç Hastalıkları
Seyhan 1 adres
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti)
Diyabet tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Normal randevu
Alkali Diyet
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Özel Adana Hastanesi
Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti)
Diyabet tedavisi
Özel Adana Hastanesi
Guatr ve diğer tiroid hastalıkları (hipotiroidi, hipertiroidi , gebelikte guatr ve diğer tiroid hastalıkları)
Kişiye Özel Beslenme Programları
Metabolik Kemik Hastalıkları
Özel Adana Hastanesi
Obezite ayırıcı tanı ve tedavisi
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Özel Adana Hastanesi
Tiroid ince iğne aspirasyon biyopsisi
Tiroid Kan Testleri
Tiroid ultrasonografisi
d....
Gebeliğimin 26.haftasında gebelik şekerim çıktı. Ayşenur hanım süreç içerisinde şeker ölçümlerimi ve insülin dozu ayarlamalarımı mesajlarla kontrol etti ve beni yönlendirdi. Gerekli açıklamalarla beni bilgilendirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum
se...r
3 yıl süren ama bir türlü sonuç ve net bir tanı konulamamıştı rahatsızlığıma beni aydinlatip ve medline hastahanesinde yapilan tahlilden sonra güzel ve müjdeli haberi bizat ke disinin arayıp haber vermesi beni ve ailemi mutlu etti işinde başarılarının devsmini delerim .Hemşerim♀️
se...8
Kendisi ile bugun tanistik ve cok memnun olduk simdiye kadar gittigimiz en iyi ic hastaliklari uzmani ! guleryuzlu ilgili ve aciklayici bize sanki hic bilgimiz yok gibi bastan sona herseyi en ince ayrintisina kadar anlatti aileden biri gibi sanki cok sevdik bu arada asistanida cok sempatik
ez...t
Haşimato rahatsızlığım için gittiğim doktorumdan çok memnun kaldım. Kendisi güleryüzlü olup detaylı anlatımıyla yeteri kadar açıklayıcıydı. Tiroidime ultrasonla bakması süreci tamamen kısaltmış bulunmakatadır.
re...l
Öncelikle güler yüzü, ilgi alakası ve diğer birçok hekimde olmayan sabrı için kendisine sonsuz teşekkürler... Takip gerektiren bir hastalığa sahip olduğumdan, sonunda doktorumu bulabildiğim için hem çok şanslı, hemde çok mutlu ve umutluyum. Alanında gerçekten çok iyi ve en önemlisi de çok ikna edici Ayşe Nur Hanım. Şimdiden kendimi çok daha iyi hissediyorum.kendisine minnettarım...
nu...e
Annemin doktoru kısaca annemin laflarıyla özetleyeyim bundan önce gittiklerim doktor değildi heralde. Tabi Kadıncağız bu kadar sıkı bi kontrol ve ilgi alakayı ilk defa Görüyor.
di...s
Uzmanlık alanının en iyisi diyebilirim. Teşhis aşamasında yaptığı detaylı inceleme akademisyen oluşunun farkını ortaya koymakta. Yapacağı tedaviyi en ince detayına kadar uygulamalı olarak hastasına anlatması bulunmaz bir hekimlik davranışı. Takiplerim sırasında gösterdiği yakın alaka ve hizmetten dolayı kendisine bir kez daha hayran kaldım. Kendisine gelene kadar şeker seviyemle ilgili hiç umudum yoktu, yaptığı detaylı tarama sayesinde mevcut daha başka sağlık problemlerim olduğunu da öğrendim.Onu diğer uzmanlardan ayıran en büyük özelliği, Ayşenur Hocanın dünyadaki bütün yeni sağlık araştırmalarını takip etmesi ve tedavi uygulamasında değişikliklere başvurabilmesi.Modern tıp, yenilikçilik,akademisyenlik ve en önemlisi herkese eşit ilgi ve alakada davranan bi hekim istiyorsanız kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim.Kendisine sonsuz minnettarım.
Ayşe Nur İzol Torun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Nur İzol Torun, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları. Size Ayşe Nur İzol Torun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, Tiroid ince iğne aspirasyon biyopsisi, Tiroid ultrasonografisi, Diyabet tedavisi, Obezite ayırıcı tanı ve tedavisi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Tiroid Kan Testleri, Randevu, Alkali Diyet.
Ayşe Nur İzol Torun adresi nerede?Ayşe Nur İzol Torun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Caddesi Büyükşehir Belediyesi Karşısı No:23 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Nur İzol Torun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Nur İzol Torun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Nur İzol Torun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Nur İzol Torun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ayşe Nur İzol Torun hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Nur İzol Torun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Nur İzol Torun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Nur İzol Torun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Nur İzol Torun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Nur İzol Torun hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ayşe Nur İzol Torun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.