Psk. Ayşe Nur Telliel

Özüm Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Altıntaş, Nazilli, Aydın

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Dafne Psikoloji

Merhaba, ben Psikolog Ayşe Nur Telliel. İstanbul Bilim Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum.
Eğitim hayatım boyunca; çeşitli okul, hastane ve kliniklerde yaptığım stajlarda gözlemler yaptım, çocuk-ergen ve yetişkinler üzerinde deneyim kazandım.
Mezun olduktan sonra alana dair; Kln. Psk. Mehmet Teber’den Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Prof. Dr. Hakan Türkçapar’dan Bilişsel Davranışçı Terapi, Prof. Dr. Vahdet Görmez’den Çocuk ve Ergen Bilişsel Davranışçı Terapi, MOXO Türkiye’den MOXO Dikkat Testi, Uzm. Dr. Hülya Bingöl Çağlayan’dan Attentioner ile Dikkatimi Topluyorum Programı, Psikoloji Akademisi’nden Çocuk Değerlendirme Testleri, Kln. Psk Bahar Çakır ve Nadis Danışmanlık’tan Okul Öncesi Kurumlarda Çalışma Eğitimleri ve Ola Oyun Ekolü ve Danışmanlık Merkezi’den Gelişimsel Oyun Atölyeleri’ne dair çeşitli eğitimler aldım.
Çalışma hayatımda çeşitli danışmanlık merkezleri ve oyun atölyelerinde 0-48 ay çocukların gelişimsel takibini yaptım, çeşitli oyun grupları ve atölyeler düzenledim, 2-10 yaş arası çocuklar ve ebeveynlerine Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve bireysel terapi hizmeti verdim. Şu an Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Aile Eğitimi ve Danışmanlığı alanında yüksek lisans yapmaktayım.

Konum: başka bir yer Diğer

Kızımın alt ıslatma ve diğer sorunlarıyla ilgili danışmıştık oyun terapisi sürecimizi sağlıklı bir şekilde tamamladık artık alt ıslatma gibi bir sorunumuz kalmadı kendisinden çok memnun kaldık.