Kulak Burun Boğaz Randevusu
Mansuroğlu mahallesi islam kerimov caddesi lider centrio b blok kat:8 d:85, İzmir
Adenoidektomi
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Robot Destekli Cerrahi
Op.Dr Ayşe Öznur Akidil Klinik
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Op.Dr Ayşe Öznur Akidil Klinik
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Op.Dr Ayşe Öznur Akidil Klinik
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
Yüz Gerdirme
Yüze Yağ Enjeksiyonu
ha...k
Ozon tedavisi için geldiğimde çok ilgiliydiler ve anlayişliydilar kendilerine teşekkür ederim
dr...
Başka bir doktor tarafından yapılan total tiroidektomi işlemi sonrasında annemde çift taraflı ses teli felci komplikasyonu gelişti. Annem nefes almıyor, uyuyamıyor, konuşamıyordu. Çok panik halde ve kötü durumda gittik. Bize yaklaşımı bilgilendirmesi, doğru yönlendirmesi sayesinde hayatı kurtuldu diyebilirim.
Kendisine çok minnettarız. Profesyonel, işinde titiz, hasta takibi olan, hastasını sahiplenen, güven veren, insan ilişkileri, iletişim becerileri çok iyi bir doktor.
a....u
Doktor hanım ve asistanı çok güler yüzlü ve çokta güzel karşıladılar.. operasyona başlarken biraz korktum ama o kadar eğlenceli geçti ki hiçbir şey hissetmedim bile.Kendisine Gamze estetiği oldum daha ilk günümdeyim ama şimdiden çok güzel görünüyor ellerinize sağlık
el...n
Dr. Öznur hanım'a çocuklarım eşim ve ben KBB hastalıkları için ailece gidiyoruz ve çok memnunuz. Hastasının dilinden anlayan çok ilgili bir hekim. Aynı zamanda botoks için düzenli gidiyorum işlemlerden çok memnunum. Yakında eşim burun ameliyatı olacak ve yine tercihimiz koşulsuz Dr Öznur Akidil...Şiddetle tavsiye ediyorum.
Hasta
Öznur hanımın KBB uzmanı ve baş boyun cerrahisi uzmanı olması, yüz gibi hassas bir bölgeye botoksu yaptırırken öncelikli olarak tercih etme sebebim oldu. Bir sağlık çalışanı olarak tereddüt etmeden söyleyebilirim ki hem hekimliği hem de insani ilişkiler konusunda müthiş bir ekip. Kendisinin çalışma alanları konusunda başka alternatif düşünmeden kendisine başvurulabilir.
k.....
Elinin değdiği her şeyi güzelleştiren şirin doktorum kaş kaldırma operasyonum mükemmel oldu çok teşekkür ederim gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebilirsiniz Handeciğim güler yüzün nazekatli ilgin için sana da çok teşekkür ederim
ta...z
Yüzümde rahatsız olduğum benlerimi aldırmak için Öznur hocamıza başvurdum. Çok güler yüzlü. Çok ilgili . Çok başarılı bir hocamız. Operasyondan çok memnun kaldım. Herkese hocamızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok eğlenceli geçen ameliyat için de teşekkürlerlerimi borç bilirim :)
fü...y
Oğlumun ses tellerindeki problem için randevu aldım. Son derece detaylı bir muayenenin ardından problemin neden oluştuğu,tedavi sürecinin nasıl olacağı hakkında da tatminkar bir bilgilendirme yaptı. Bilgi ve tecrübesi tartışılmaz gerçekten. Kendisine ve ilgi,alakasından dolayı asistanına çok teşekkür ederim.
e....ç
Öznur Hanım tüm merak ettiğimiz konularda bizi çok açıklayıcı bir şekilde bilgilendirdi.Ablamla Hydra facial yüz bakımı ,sonrasında mezoterapi ve botoks uygulaması yaptırdık ve çok memnun kaldık.Ben daha önce kendisine iple kaş kaldırtma da yaptırmıştım sene başında çok memnun kaldım.Göz altı mezoterapisi de yaptırmıştım. Faydasını çok gördüm. Kendisi ve asistanı çok ilgililer.Çok teşekkür ederiz.
ni...n
Doktor hanım ve asistanı çok tatlı insanlardı. Çok güzel ilgilendiler. Bir çok arkadaşıma tavsiye edeceğim. Botoks işlemi için gitmiştim. Hiç bir ağrım acım olmadı. Kontrol seansına çok önem veriyorlar. Başka işlemler için de kesinlikle gönül rahatlığıyla gidebileceğim bir klinik
Ayşe Öznur Akidil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Öznur Akidil, Kulak Burun Boğaz. Size Ayşe Öznur Akidil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Rinoplasti, Yüz Gerdirme, Yüze Yağ Enjeksiyonu, Göz Kapağı Estetiği, Dolgu, Botoks.
Ayşe Öznur Akidil adresi nerede?Ayşe Öznur Akidil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu mahallesi islam kerimov caddesi lider centrio b blok kat:8 d:85 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Öznur Akidil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Öznur Akidil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Öznur Akidil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Öznur Akidil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşe Öznur Akidil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Öznur Akidil tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Öznur Akidil hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Ayşe Öznur Akidil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Öznur Akidil hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Öznur Akidil tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları