Aile İçi İletişim Sorunları
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Alin Psikoloji
Ayşepelin hanımla iki aydır terapiye devam ediyorum, kendi başıma zorlandığım birsürü sorunu çözebilmemde çok etkili oldu, geçmişe yönelik travmalar ile alakalı uyguladığı mdr tekniği ilede hem geçmiş hem bugündeki sorunları çözüyor olmak bana çok iyi geldi , devam ediyor olacağım kendimi çok iyi hissedene kadar, tavsiye ediyorum alanında çok başarılı
h....e
Ergenlik dönemindeki kızım için Pelin Hanım’a başvurduk. Pelin Hanım’ın ilgisi ve anlatılan her konuyu dikkatle işleyişi çok önemliydi. Kızım ile ayrı ilgilenip ebeveyni olarak bizimle de ayrı ilgilendi. Bu da bizim için ekstra bir artıydı. Biz kızımız için başvurmuştuk ama bize de çok büyük destek sağladı kızımızın yanında. Kızım da kendisinden çok memnun, kendisini güvende ve rahat hissediyor. Biz de aynı şekilde. Kızımız ile ayrı bir süreç yürütüp bizimle de ayrı bir süreç yürttü resmen. Kızım da bunu fark ettiği için çok rahat olabildi. Kendisi alanında gerçekten uzman bir isim.
m....b
Tavsiye üzerine Bursa’dan Ayşe Pelin Hoca’ya başvurdum ve çok memnunum. Nezaketle en hassas konuları bile işleyişi bana çok fayda sağladı. Kendisi ilk seanstan bana güven verdi ve rahatlamama yardımcı oldu. Çocukluk travmalarım benim hayatımdaki bir kara bulut gibiydi ve kendi içimde yaşadığım sıkıntılar artık evliliğimi bile olumsuz etkilerken Ayşe Pelin hoca’ya başvurmuş olmak çok iyi geldi. Kendisi hem bana çok iyi geldi hem de bana iyi gelmesiyle birlikte evliliğimize de olumlu yansımaları oldu. Aldığım bu desteğin hayatıma katkısı çok büyük
h ...d
Yaşadıklarıma olan yaklaşımı ve fikirleri tam isabet oluyor. İşinin ehli olduğunu ilk seanstan itibaren anlıyorsunuz. Çevremdeki herkese öneriyorum ve gidenler de memnun. Ben yaklaşık bir yıldır kendisi ile görüşmekteyim ve kendimdeki olumlu değişim tüm hayatımı güzelleştirdi. Kaygılarım ve öfke patlamalarım çok çok azaldı. İyiki kendisi ile tanışmışım.
c....d
Sürekli çabaladığım ama bir türlü aşamadığım sorunlarımı içtenlikle dinledi ve ilk seanstan itibaren her geçen seansta daha fazla yol kattetiğimi düşünüyorum. Emdr tekniği ile uzun bir süredir çalışmaktayız ve başta çok etkili olacağına inanmasam da sonrasında çok fazla faydasını gördüm. Her seanstan çıktığımda kendimi kuş kadar hafif ve özgürleşmiş hissetmem de ekstra bir artısı.
Kendisi ile yaklaşık 5 aydır çalışmaktayız. Sosyal olarak ve kendi iç dünyamda çok daha iyi hissediyorum çevremdeki herkes de bendeki bu olumlu değişimi takdir ediyor. Yoğun yaşadığım kaygı problemleri ve yer yer hissettiğim depresifliğim artık çok azaldı. Özellikle de kendimi bulmamı ve anlamamı sağladığı için.
Sosyal fobi ile küçüklüğümden beri başetmeye çalışıyordum, hayatımı çok fazla bir şekilde olumsuz etkiliyordu. Küçüklüğümden beri de birçok farklı destek aldım ama İyiki İnegöl’de Ayşe Pelin Hanım ile yollarımız kesişmiş. Aldığım destek sonucunda sosyal fobi artık benim için bir sorun değil. Bu sonuca ulaşmamızda Ayşe Pelin Hanım’ın kuşkusuz büyük bir emeği, titiz ve detaycı çalışma prensibi etkili oldu. Ayrıca seanslarda Emdr tekniği ve bilişsel davranışçı terapi tekniğini kullandık. Aslında yaşadığım sosyal fobinin de geçmişte yaşadığım bazı olumsuz süreçlerden kaynaklandığını fark ettim. Hem kendimi fark ettiğim ve tanıdığım bir süreç oldu hem de yıllardır başetmeye çalıştığım sosyal fobi’ye veda etmemi sağladı. Tüm süreçten fazlasıyla memnun kaldım.
ö....d
Pelin Hanım ile 1 yıldır görüşmekteyim. İnegöl’deki en büyük destekçim oldu, hayata ve geçmişe bakışım tekrardan şekillendi. Mesleğinde hem etik kurallara fazlasıyla önem veren hem de çok iyi bir dinleyicidir kendisi. Ayrıca alanında uzman olduğu da daha ilk seanstan belli oluyor, kendisi akademik olarak da çok güçlü bir özgeçmişe sahip. Zaten kendisini uzun uğraşmaşlarım ve detaylı araştırmalarım sonucunda bulmuştum. İyiki de bulmuşum ve yollarımız kesişmiş. Kendisine minnettarım, kendime yaptığım en büyük iyilik Pelin Hanım’dan profesyonel bir destek almak oldu diyebilirim.
z.....
Her şey o kadar güzel ki kendimi daha iiyi hissetmemi sağlıyor kendimle barışmamı sağlıyor kendisi
s....
Terapistimle olan seanslarımızdan gerçekten fayda sağladım kendimi daha iyi hissediyorum ve yaşadığım zorluklarla baş etme konusunda daha güçlü hissediyorum.Terapistimle çalışmak benim için çok değerli bir deneyim oldu, kendimi daha iyi anlamama ve gelişmeme yardımcı oldu.
Ayşe Pelin Erol Demircioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Pelin Erol Demircioğlu, Psikoloji. Size Ayşe Pelin Erol Demircioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Kanserde Psikolojik Destek, Evlilik Terapisi, Koçluk Hizmetleri.
Ayşe Pelin Erol Demircioğlu adresi nerede?Ayşe Pelin Erol Demircioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmaniye Mahallesi, Şebboy Caddesi, No:73/2 İnegöl Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Pelin Erol Demircioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşe Pelin Erol Demircioğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşe Pelin Erol Demircioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Pelin Erol Demircioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ayşe Pelin Erol Demircioğlu hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Pelin Erol Demircioğlu ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Pelin Erol Demircioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Pelin Erol Demircioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Pelin Erol Demircioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Ayşe Pelin Erol Demircioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar