Uzm. Kl. Psk. Ayşe Şakı

Psikoloji

Şehitkamil 1 adres

Özel NCR International Hospital
Mücahitler Mh. Gazimuhtarpaşa Bul. No: 56, Şehitkamil

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Mücahitler Mh. Gazimuhtarpaşa Bul. No: 56, Şehitkamil

Özel NCR International Hospital

İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep'te tamamladım. Daha sonra lisans eğitimim için İstanbul'a gittim. Bahçeşehir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi/Psikoloji bölümünü ingilizce eğitim dili ile tamamladım. Üniversite eğitimim sırasında birçok dernek ve kuruluşta gönüllü psikolog olarak görev aldım. Lisans eğitimim bittikten sonra fizik tedavi ve özel eğitim merkezinde psikolog olarak göreve başladım. Bu dönemde fiziksel engeli olan bireylere ve ailelerine psikolojik destek ve yardım hizmeti sağladım. Daha sonrasında anadolu lisesinde eğitim gören lise öğrencilerinde sınav kaygısı, zaman yönetimi gibi konular başta olmak üzere bireysel ve grup terapileri yürüttüm. Ayrıca cinsel terapi, dikkat, zeka ve gelişim testleri, kişilik testleri, şema terapi, travma ile mücadele ve bilişsel davranışçı terapi eğitimlerine katıldım. Bu süre zarfında yüksek lisansımı klinik psikoloji dalında tamamlayarak uzman klinik psikolog ünvanı almaya hak kazandım. Master eğitimim sonrasında çocuk,ergen ve yetişkin gruplarla bireysel terapilere devam ettim. Halen çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarıma psikolog desteği vermekteyim.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Kl. Psk. Ayşe Şakı adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle