Cumhuriyet Mah. 1. Ören Sokak No:19, Uşak Merkez, Uşak
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
ay...n
Ayşe Selin hocayı iyiki tanisimiz oğlumun harfleri kesme ve cümle kurma problemi vardı Ayşe Selin hocamız sayesinde okadar iyi oldu ki çok anlayisli güler yüzlü oğlumda bende kendisini çok seviyoruz çocuğunuz herşeyiyle ilgilenen detaylı anlatan çok çok iyi bir hoca tskrler selin hoca emeğiniz desteğiniz herşey için iyiki siz
Ayşe Selin Öğretmen çocuğumla çok güzel ilgilendi ve biz çok memnun kaldık. Bize çok faydalı oldu. Kekemelik problemimiz vardı 1-2 ay görüşme sağladık hala daha görüşüyoruz. Kendisi mükemmel bir öğretmen. Seanslardan sonra çocuğumun kekemeliği Allah'a şükür düzeldi. Kekelemeye başladığı zaman Ayşe Selin Öğretmen nasıl davranmamız gerektiğine dair bilgilendirdiği için onun dediği yolda ilerledik ve başardık. Ayşe Selin Hanım güler yüzlü, sakin bir uzman. Çocuğum kendisiyle konuşurken rahatlıyor. Okulda aşamadığımız bir şey olup danıştığımızda kendisi yardımcı oluyor.
s....
Ayşe Selin Hanım'ın ilgisi, çocuğa desteği çok fazla oldu. Kendisiyle birkay aydır görüşme sağlıyoruz ve konuşmasında bayağı fark var konuşması anlaşılır duruma geldi. Kendisinin ilgisi gayet güzel. Kızım anasıfına giditordu konuşması düzelmeyince öğretmeni ders alması gerektiğini söyledi kurum üzerinden Ayşe Selin Hanım'la tanışmış oluk. Çocuğumun konuşması anlaşılmıyordu ama seanslardan sonra gayet iyi anlaşılır duruma geldi. Birkaç harf sıkıntımız var henüz o harflere geçmedik ama gayet iyi durumdayız. Okulda öğretmenleri, arkadaşlarından olumlu sonuçlar alıyoruz, anlaşılır duruma geldiğini söylüyorlar. Ayşe Selin Hanım'dan aldığım seanslardan çok memnunum. Kendisinin ders sonrasında açıklamaları, anlatımlarında memnunuz. Ayşe Selin Hanım'ın anlatımlarından ne kadar uğraştığını fark ediyoruz.
m…...…
Oğlum yaşıtlarına göre konuşma geriliği yaşıyordu biz kurum sayesinde tanıştık ayşe selin hocamla iyikide tanışmışız oğlumda sessiz harflerin nerdeyse tamamı yoktu anlaşılırlığı çok azdı sayesinde kısa sürede çok çok ilerledik şimdi çevremizdeki insanlarda oğlumun konuşmalarını anlıyor oğlum henüz 4 yaşında olmamasına rağmen r harfleri bile neredeyse çıkmaya başladı derslere koşarak gidiyoruz her şey için teşekkür ederiz
a....k
Merhabalar benim oğlum 4bucuk yaşındayken başladık biz ayşe selin hocamızı gelmeyi benim oglum cümle kuramazdı arkadaslarıyla toplu oyun oynamazdi nesnelerin neler olduğunu nerde niçin kullanıldığını bilmezdi ayşe selin hocamız sayesin de cümle kurmayı öğrendik nesnelerin neler olduğunu nicin nerde kullanildıgını öğreniyoruz biz başlayalı 4 ay oldu belki yolun başındayız ama baya yol ilerlerdik sadece oğlumla degil bizimle de cok ilgili güler yüzlü derste neler oldugunu neler yaptiklarini tek tek anlatiyor biz ayşe selin hocamızı çok seviyoruz rabbime şükürler olsun sizi iyiki raslamışız iyi ki varsınız ayşe selin hocamız
e....y
4 yaşındaki oğlumuza 2 buçuk yıl önce otizm tanısı konuldu. Ayse Selin hocadan eğitim almaya başladıktan sonra taklit edemeyen oğlumuz taklit etmeye söylenen kelimeleri tekrar etmeye basladi. Yavaş yavaş 2 kelimeli cumleleri soylemeye basladi. Oyun becerileri daha iyi oldu. 2 yilda kat edemedigimiz yolu Ayse Selin Hocayla kısa sürede kat ettik. Terapiden sonra da bizimle bilgi alışverişi yaptığı için bizde nasıl bir yol izleyeceğimizi daha iyi biliyoruz. Emekleriniz için çok sağolun hocam.
di...
Merhaba 4 buçuk yaşındaki oğlumda konuşma geriliği var yaklaşık 6 aydır her hafta düzenli olarak Ayşe Selin hocamızdan terapi alıyoruz ve gercekten kısa zaman içinde baya yol kattettik. Şu an ikili üçlü cümlelere geçtik ve herşey istediğimiz gibi ilerliyor. Her terapi sonunda ayrıntılı bilgiler vererek bize de cok fazla yol gösteriyor gercekten çok şanslı ve çok memnunuz iyi ki sizinle yollarımız kesişti teşekkür ederiz
Ayşe Selin Açar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Selin Açar, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ayşe Selin Açar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Ayşe Selin Açar adresi nerede?Ayşe Selin Açar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. 1. Ören Sokak No:19 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Selin Açar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Selin Açar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Selin Açar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Selin Açar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşe Selin Açar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Selin Açar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Selin Açar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Selin Açar hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ayşe Selin Açar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Selin Açar hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Selin Açar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.