Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Tümünü gösterHizmetler
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Uzm. Dr. Ayşe Sibel Tuğral Muayenehanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Egzema
Çocukta gelişimi izleme
b....b
Ayşe Hanım, adım adım kızımızla ilgili her konuda bizi detaylı bilgilendirme ve gelişimini takip etme konusunda son derece başarılı. Kendisine işlerinde kolaylıklar dilerim.
Güleryüzlü, ulaşışabilir ve detaylı açıklamalarıyla insanı rahatlatıyor. Lohusalık sürecimde beni rahatlatarak,bebeğimin beslenmesi üzerine uzun uzun açıklamalar yaparak sütümün gelmesini bile sağladı diyebilirim. İyiki tanıdık
Kizim kabızlık rahatsızlıgi için Ayşe Sibel hanıma muayene oldu. Hiç bir detayı kacirmadan,titizlikle çalıştığını sorduğu sorularla gösterdi. Bize bilgilendirici konuşmaları da çok faydalı oldu. Kabızlık sorununu bütüncül yaklasimiyla çözeceğini düşünüyorum
si...
İlk randevumda yenidogan bebeğimle ilgili ne sorsam cevap buldum. Açıklamalarını ve ilgisini çok beğendim
öz...
Sibel hanım gördüğüm çocuk doktorları arasında en doğru adım adım ilerleyebildiğim sağlıklı iletişim kurabildiğim çok özenli bir doktor hastalığımızla ilgili tanıyı çok hızlı koyduğu için kötü senaryolar yaşamadan müdahale edebiliyoruz bizim alerjik bir durumumuz var ve doktorumuzu dinlediğimiz takdirde her şey yolunda gidiyor
ha...a
Kızım doğduğunda tanıştık Ayşe Sibel hanımla. 2 çocugum var biri 8 biri 2 yaşında. Ayşe hanım mükemmel bir doktordur. İşini severek yapan, çocuklara kendi evladıymış gibi yaklaşan bir doktordur bence herşeyden önemlisi bu. 2 çocuğumda alerjik ve gerçekten alerjik çocuk büyütmek çok zordur. Gerek teşhisleri gerekse tedavileri herşey nokta atışıdır Ayşe Hanımın. Oğlumun alerjisini tek bir testle teşhis etmiş ve resmen hayatımızı kurtarmıştır kendisi. Nerde olursanız olun sorularınızı sabırla yanıtlar. Her zaman yanınızda olduğunu hissedersiniz. Evladınızı sizin kadar düşünür. Aklınızda soru işareti bırakmaz. Güler yüzlü, dünyalar tatlısı bir doktordur. İyiki varsınız hep var olun…
g....y
Oğlumun doğduğu günden beri doktoru Ayşe Sibel hanım.Tüm rutin kontrolleri ve hastalık durumlarında ona emanetiz. Kendisi; ilgi ve alakası, mesleki bilgi ve deneyimi, çocuklara yaklaşımıyla bizim için vazgeçilmez.
z.....
Sibel hanımın 8 yıldır hastasıyız. yaptığı tüm teşhis ve tedaviler nokta atışı ve hızlıca iyileşme garantili olduğunu söyleyebiliriz. her kontrol ve hastalıkta Sakarya'dan gidiyoruz. bölgenin en iyi doktoru bizim için. iyi ki var.
ba...a
Yenidoğan bebeğimizin kolik sorunu için arayıştaydık, yakın arkadaşların önerisi ile dr. Ayşe sibel hanıma gittik. Her konuda bizi ve bebeğimizi rahatlattı. Yaklaşım iyi, bebeklere dokunur dokunmaz rahatlatıyor, biz anne babayı yeterince bilgilendiriyor, içimizi rahatlatıyor, ofisi güzel ve kalabalık değil,
c....t
Ayşe Sibel hocam oglumuzun 7.ayinda tanıştığımız ve o sürece kadar keşke karşımıza ciksaymis dediğimiz doktorumuz. İlk doğduğu günden beri sürekli huzursuz bir bebeğimiz vardı çoklu gıda alerjisi olduğu anlaşıldı. İzmit dahil farklı şehirlerde alerji uzmanlarına gittik her geçen gün belirtiler şiddetle artti.Tavsiye üzerine Sibel hanımla tanıştık ve hayatımızda verdiğimiz en doğru kararlardan birisi buydu. Alerji surecimizde her daim destekcimiz oldu doğru yönlendirmeleri ile 1 yaşına geldiginde rahatlama sağladık. Bu süreçte rota,krup gibi zor hastaliklar yaşadık Sibel hanım hep bir telefon uzagimizdaydi. Nokta atışı tedavileri, bilgisi, yönlendirmeleri ile biz bu süreçleri hep kolay atlattık. Çocuğumuzun sadece rutin kontrollerini yapıp birakmiyor, ruhsal gelişimlerini konusunda da yönlendirmeler yapıyor tavsiyelerde bulunuyor. İyiki yollarımız kesismis oğlum şimdi 19 aylık ve hiç tereddütsüz herkese tavsiye edebilirim.
Ayşe Sibel Tuğral isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Sibel Tuğral, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ayşe Sibel Tuğral tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Normal Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Ayşe Sibel Tuğral adresi nerede?Ayşe Sibel Tuğral şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahya Kaptan mh Şehit Ali İhsan Çakmak sk No:10 D:6 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Sibel Tuğral isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Sibel Tuğral online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Sibel Tuğral isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Sibel Tuğral, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ayşe Sibel Tuğral hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Sibel Tuğral ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Sibel Tuğral isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Sibel Tuğral tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Sibel Tuğral hakkında ne düşünüyor?Toplam 74 hasta / danışan, Ayşe Sibel Tuğral hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Sibel Tuğral hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Sibel Tuğral, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ayşe Sibel Tuğral ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla