2014 yılı Trakya Üniversitesi mezunuyum. 2 yıldır Yalova Aktif Hastanesinde çalışmakta olup 12 yıldır Yalova da yaşıyorum. 2016 yılında GAPS "GUT and PSYCHOLGY SYNDROME - BAĞIRSAK VE PSİKOLOJİ SENDROMU " egitimi alıp GAPS Practioner olarak kariyerime devam etmekteyim. (GAPS Diyeti; otizm, hiperaktivite ve dikkat eksikliği, disleksi, dispraksi, depresyon, şizofreni, bipolar bozukluk, obsesif-kompulsif bozukluk, epilepsi gibi psikiyatrik hastalıklar ve yeme bozuklukları, öğrenme güçlüğü gibi sorunların tedavisinde uygulanan özel beslenme programıdır. GAPS Diyetinin amacı, bu hastalıklara ve sorunlara neden olan hasarlı bağırsak duvarını ve bozuk florayı tedavi etmektir.) Mesleki gelişimleri takip etmekle birlikte yaşam koçluğu, düşünce teknikleri, nefes terapisi gibi alanlarda da eğitim aldım. sağlıklı bir yaşam için sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye ne dersiniz...
Fevzi Çakmak, Şht. Ömer Faydalı Cd. NO:82, 77100 Yalova Merkez/Yalova, Çiftlikköy
Alkali Diyet
Parenteral Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
de...e
Ayşe hanımla ilgili ne söylesem az gelir.. O iyiki var..moyivasyonumu öyle bir yükseltti ki. İlk defa hayatımda sağlıklı besleniyorum..bana '' yeni bir ruh doğurucaz senden" dedi ve bu doğum süreci sancılı olucak biraz dayanacaksın dedi.. Ve zayıflama konusunda bana güvendiğini söyledi ilk defa biri bana bu konuda güvendi. . Ne zaman kek börek le imtihan olsam bu sözleri geliyor aklıma vazgeçiyorum anlık mutluluktan.. O bana kalıcı mutluluk vaadetti ve bende sözünden çıkmıyorum.ve Bende ona güveniyorum..
ya...7
Güzel bir gündü .gayet verimli ve başarılı geçti gorüşmemiz.motivasyonum yükseldi.gayet sağlıklı bir şekilde yoluma devam ediyorum çok mutluyum.ayşe Sinem hanımcığıma desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.
to...a
Sinem hanim son derece pozitif bir doktor, her kontrolum cok olumlu ve eglenceli geciyor. Danısanlarınin durumunu takip ediyor. Verdigi beslenme listelerini cok rahat gunluk hayatimda uygulayabiliyorum. Onunla birlikte yahatim yeniden degisiyor.
tc...t
Onu anlatmaya kelimeler yetmez. İyiki'nin en iyiki halidir.Eksildiklerimle kendime olan güvenimi geri kazandıran yegane insan. Başarısı,güler yüzlülüğü,samimetliği ile hayatımı değiştirdi. İyiki sizi tanımışım❤️ Gönül rahatlığı ile tavsiyemdir
fa...5
Doktorum Sinem Hanım saygılı, güleryüzlü, ilgili ve sevecen bir insan. Doktorumun beni dinlemesi, söylediklerimi dikkate alması benim için çok önemli, Sinem Hanım da bu özelliklere sahip bir doktor. Ayrıca tavsiyeleri de zayıflamamı sağladı bu da beni mutlu ediyor. Kendisine teşekkür ediyorum.
ad...u
Sizi tanıdım hayatım değişti siz mükemmel bir insansınız keşke daha önce tanısaymışım.gulen yuzunuz hiç ama hiç solmasın başarılarınızın daim olsun.
ce...3
Harika bir doktor kendisi iyiki var. Güler yüzlü sabırlı işini severek yapan bir insan.. iyiki benim diyetisyenim
Ayşe Sinem Çığır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Sinem Çığır, Diyetisyen. Size Ayşe Sinem Çığır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Randevu.
Ayşe Sinem Çığır adresi nerede?Ayşe Sinem Çığır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak, Şht. Ömer Faydalı Cd. NO:82, 77100 Yalova Merkez/Yalova Çiftlikköy
- Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Sinem Çığır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Sinem Çığır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Sinem Çığır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Sinem Çığır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşe Sinem Çığır hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Sinem Çığır ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Sinem Çığır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Sinem Çığır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Sinem Çığır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Sinem Çığır hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ayşe Sinem Çığır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.