ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Davranış Bozuklukları
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Doğum Psikoloğu
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Bireysel Terapi ve Kişisel Gelişim
Ergen | Yetişkin Terapi
Moxo Dikkat Testi
do...t
Değerli Ayşe Su Hanım, sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmelerden çok memnun kaldım. İçtenliğiniz, profesyonelliğiniz ve gösterdiğiniz anlayış, kendimi rahatça ifade etmemi sağladı. Sizinle çalışmak, hem kendi içsel yolculuğumda ilerlemem hem de kendime dair yeni bakış açıları kazanmam açısından çok değerli oldu. Beni anladığınızı hissetmek ve yönlendirmelerinizle daha güçlü hissetmek gerçekten benim için büyük bir şans.
Çok güzel bir deneyimdi hayatımda çok güzel gelişmeler oldu Su hoca sayesinde artık hayatımda yerinde gitmeyen ve düzeltmeyeceğimi düşündüğüm bir çok sorunum onun sayesinde düzeldi çok iyi gelen bir terapiydi ilerledikçe çok daha iyi geleceğine inanıyorum herkese tavsiye ediyorum
yu...k
Psikolojik destek almak istediğim dönemde tesadüfen tanıştığım bi insan. İşinde çok başarılı, güler yüzlü fazlasıyla güven veren bir danışma. İyi bir gözlemci ve çözümleyici olarak yaşadığım sıkıntılardan kurtulmamı sağladı. Hayat bakış açıma farkındalık kattı.
t.....
Terapiye başlama sürecinde içimde birçok tereddüt vardı, ancak Su hanımla çalışmak bu süreci beklediğimden çok daha olumlu hale getirdi. Onun sayesinde duygularımı daha net anlayabiliyor ve zorlandığım anlarda bile kendimi güvende hissediyorum. Her seans, farkındalığımı bir adım daha ileri taşıyor. Özellikle beni en çok etkileyen şey, bana düşüncelerimi sorgulatma ve kendimi anlama konusunda sağladığı yol göstericilik oldu. Hayatımda köklü değişiklikler yapabileceğime inanmadığım bir dönemde, onun desteğiyle bunu başarabildiğimi fark ettim. Su Hanımın içten ve profesyonel yaklaşımı, ona olan güvenimi her geçen gün pekiştiriyor. İyileşme ve kendini bulma yolunda rehber arayan herkesin doğru adresi.
y....g
Terapi süreci boyunca kendimi daha yakından tanımaya ve duygularımı anlamlandırmaya başladım. Ayşe Hanımın içtenliği, güven verici yaklaşımı ve anlayışı bu yolculuğu benim için oldukça kolaylaştırdı. Ayşe hanımın rehberliğiyle her geçen gün daha güçlü ve daha iyimser hissediyorum. Hiç farkında olmadığım birçok durumu fark etmeme yardımcı oldu. Duygularımı daha sağlıklı yönetmeyi, düzeltemem dediğim pek çok şeyi iyileştirmeyi başardım. Terapi seanslarında bu kadar aydınlandığım anlar yaşayacağımı asla tahmin edemezdim. Düşüncelerimi yakalayıp doğru sorularla yönlendirmesi işini ne kadar profesyonel yaptığını gösteriyor. İyileşmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim tek isim.
su...e
Su Hanım’la her seansta kendimi daha iyi tanıma fırsatı buluyorum. İletişim şekli o kadar samimi ve sıcak ki, kendimi hiç yargılanmadan ifade edebiliyorum. Sorularıyla içimde sakladığım duyguları keşfetmemi sağladı ve bu süreçte bana güven verdi. İyi ki yollarımız kesişmiş, onunla çalışmak kendim için verdiğim en iyi kararlardan biri!
d.....
Ayşe hocamla seanslarımız hayatımda gerçekten büyük bir fark yarattı. Hem profesyonelliği hem de samimiyeti sayesinde kendimi çok daha güçlü ve farkında hissediyorum. Her seansta bir adım daha ileri gitmemi sağlıyor. Ayşe hanıma minnettarım onunla yol almak gerçekten çok değerli. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
ha...t
Su hanım ile tanıştığım ilk günden beri bana gösterdiği ilgi ve anlayış için ne kadar minnettar olduğumu kelimelerle ifade etmek gerçekten zor. Onunla yaptığımız her seans, kendimi daha iyi tanımama ve hayatımda farkındalık kazanmama vesile oldu. Duygularımı ve düşüncelerimi derinlemesine anlama konusunda bana sunduğu destek ve rehberlik, kendime olan güvenimi yeniden inşa etmeme büyük katkı sağladı. Her seferinde sabırla ve içtenlikle dinleyip, çözüm odaklı bir şekilde yaklaştığı için kendimi gerçekten değerli ve anlaşılmış hissettim. Onun sayesinde geçmişte takılı kaldığım, beni engelleyen düşünce ve duygularla yüzleşebilme cesaretini buldum. Seanslarımızın her birinde farkındalığım arttı ve hayatıma yeni bir bakış açısı kazandırdım. Onunla tanışmış olmak ve bu süreçte onun desteğini almak benim için gerçekten büyük bir şans. Hayatınızdaki değişim ve gelişim yolculuğunda böylesine bir profesyonelden destek almak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim.
az...n
Çok iyi bi insan. Gayet ilgili bir görüşmeydi. İki senedir geliyorum benimle çok ilgilendi. Hayatıma farklı bakış açıları katmamda büyük yeri oldu. Üniversite çalışma hayatimda bana çok yardımcı oldu.onun sayesinde artık hayata pozitif bakıyorum.Çok akıcı diksiyonu sayesinde seanslar hızlı ve güzel geçiyor
i̇....
Su Hanım beni sonuca en hızlı ulaştıran psikolog oldu. Gerek yöntemi olsun her şeyiyle bana cok iyi geldi gerçekten. Gittiğim herhangi bir psikolog gibi süre biter bitmez lafı gecistirip bitirmedi, benimle çok güzel ilgilendi. Randevularimiza asla geç kalmadı hep zamanında geldi. uzun süredir danışanıyım hayatıma bakış açımı değiştirdi.
Ayşe Su Solmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Su Solmaz, Psikoloji. Size Ayşe Su Solmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Ayşe Su Solmaz adresi nerede?Ayşe Su Solmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Toros, 78140. Sk. No: 4/A Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Su Solmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşe Su Solmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşe Su Solmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Su Solmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşe Su Solmaz hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Su Solmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Su Solmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Su Solmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Su Solmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Ayşe Su Solmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Su Solmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Su Solmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikologlar