Mimar Sinan Mah. Şair Eşref Blv. No:68/A, Konak
mu...i
öncelikle çok bilgili ve güleryüzlü bir diş hekimi.diş ağrısıyla gittiğimde ,sağolsun Sümeyye hocam en ince ayrıntısına kadar bilgilendirme yaptı. ve oluşabilecek komplikasyonlar hakkında bilgilendirdi beni. ve aynı gün içinde tedavimi tamamlayarak ayrıldım oradan. çok teşşekür ediyorum . iyi ki varsınız Sümeyye hocam.
Ayşe Sümeyye Demirel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Sümeyye Demirel, Diş Hekimi.
Ayşe Sümeyye Demirel adresi nerede?Ayşe Sümeyye Demirel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mah. Şair Eşref Blv. No:68/A Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Sümeyye Demirel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Sümeyye Demirel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Sümeyye Demirel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Sümeyye Demirel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Sümeyye Demirel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Sümeyye Demirel hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayşe Sümeyye Demirel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri