Uzm. Dr.
Ozon Terapi Randevusu
Botoks
Kontrol Randevusu
pe...k
Açıklayıcı yaklaşımı, samimiyeti, ilgisi ile doktor hanım ile iyi ki tanışmışım dedim. Geçen yılı hastalıklardan kurtulamadan geçirmiştim, bu yıl ozon tedavisi sayesinde hiçbir gribal semptom yaşamadan yılı geçirmekteyim. Sağlıklı bir yaşam herkesin hakkı ve gönül rahatlığıyla Ayşe Hanım ile bu imkanlardan yararlanmalarını öneririm. Sırada hacamat var.
r....s
Eşim yıllardır botoks yaptırır,ben yeni başladım.cok memnunum,yapılan işlemlerin hepsi çok orjinal ve dogal görünuyor.
Eşim" bunca senedir botoks yaptırırım bu kadar güzel,kaliteli bir işlem görmedim,bundan sonra başka kimseye gitmem" dedi.
Gözaltı ışık dolgusu ve botoks yaptırmak için kendisine ulaştım. Gözaltı hassasbir bölge olduğu ve medyada birçok olumsuz sonuç görüp duyduğum için işlemi yapacak kişinin hekim olması benim için çok önemliydi, tereddütlerim vardı. Kendisi çok güler yüzlü, işlem öncesinde bana uzun uzun açıklamada bulundu. Gözaltı ışık dolgusunun bana göre olmadığını belirtti. Birlikte gözaltı mezoterapisine karar verdik. İlk seansta gözaltlarımdaki morluk ve yüzümdeki yorgun ifade kayboldu. Ortam çok hijyenik ve Ayşe Hanım çok profesyonel. Niye bu kadar beklemişim dedim. Üstelik işlem sonucu yüzümde herhangibir morluk oluşmadı. Bu tarz işlemler için hekim arayışındaysanız kendisini şiddetle tavsiye ederim.
fi...i
Hacamat yaptırdım. Çok memnun kaldım. Diğer işlemlerle ilgili de çok güzel bilgiler aldım. Doktor hanım da hemşiresi de çok canayakın. Teşekkür ederim
be...ç
Ayşe hanıma biyolojik lifting, göz altı mezoterapisi ve masseter botox yaptırdım çok memnun kaldım. Teşekkürler Ayşe Hanım
Hasta
Kök hücre ve mozeterapi tedavisi alıyorum.Ayşe hanımın tedavi sürecindeki bilgilendirmesi ,ilgisi ve güleryüzlülüğünden çok memnunum.
Ben doktor hanıma bölgesel zayıflama için gittim. Yaptığı işlemlerden memnunum.2006 da ozon aldım bana verdiği beklentiyi bildiğim için bu konu da bilgim var. Mezoterapi, enjeksiyon yaptırıyorum ozon tedavisi ödem atma aleti var onları alıyorum seanslar da sonuç almaya başladım. Kendisi son derece iyi bir insan hasta yaklaşımı çok iyi elinden geleni doğru olan neyse onu yapıyor.
Hem kullandığı cihazlar kaliteli hem de ilgi alakasından ötürü çok memnunum. Ben kilolu bir bayanım yıllar önce ozon aldım o makine orada olduğundan dolayı tercih ettim yağ kızdırma ve ozon tedavisine gidiyorum haftanın 3 günü çok temiz hijyenik ortam ilgileri çok güzel çok tatlı bayan hizmetine odaklı o yüzden memnunum ve herkese tavsiye ederim.
Ayşe Tokdemir Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Tokdemir Doğan, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon, Mezoterapi, Ozon Terapi. Size Ayşe Tokdemir Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu, Randevu, Botoks, Kontrol Randevusu, Ozon Terapi Randevusu.
Ayşe Tokdemir Doğan adresi nerede?Ayşe Tokdemir Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizevleri Mah Alaçam Cad K:2 D:8 temaofis Samsun
- Yenimahalle Mh, Şehit Mesut Birinci Cad. No:85 Canik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Tokdemir Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Tokdemir Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Tokdemir Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Tokdemir Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşe Tokdemir Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Tokdemir Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Tokdemir Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Tokdemir Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ayşe Tokdemir Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Tokdemir Doğan hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Tokdemir Doğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde SGK kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Samsun bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar