Neorama İş Merkezi, Yaşam Caddesi, Adalet Sok. 13/A, Kat: 10, Daire No: 49, Sögütözü, Ankara
Batık Tırnak Tedavisi
Saç Ekimi
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
m....k
Oğlumun ayak altındaki ben takibi için aralıklarla hocamıza gidiyoruz.ayrintili anlatımı ve güven veren sözleri sayesinde içimiz rahat ayrılıyoruz.ayrica makat bölgesinde ara ara kizariklarin oldugundan bahsettiğim de titizlikle hemen kontrol etmişti.ama o anda belirgin birdurum yoktu aynı şehirde olmadığımız için fotoğraf çekerek söylediği tedaviyi uyguluyoruz bıkmadan belli aralıklarla fotoğraf göndererek kontrol ediyor.inanilmaz mutlu oldum göstermiş olduğu tutum için.hocam binlerce yıldızı hakediyor.gonul rahatlığıyla çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.
eb...m
Oğlumun basinda yakaladigimiz melonom rahatsizligi nedeniyle duzenli araliklarla ben muayenesini titizlikle yapan isine hakim sonuna kadar guvendigimiz cok sevgili doktorumuz.. iyi ki varsiniz..
ha...a
Çok uzun zamandır ayak tırnaklarımda mantar vardı. Her türlü tedavi ve bakımı yaptığım halde bir türlü geçmemişti. Tülin hocamın tedavi ve bakım önerileri sayesinde artık sağlıklı tırnaklarım var. Göstermiş olduğu özen ve sabır için teşekkür ederim.
ay...n
Kızımda dev konjenital nevus vardı.Bu hastalıkla ilgili birçok hocaya gitmemize rağmen tatmin edici bir açıklama duyamiyorduk.Tavsiye üzerine hocamıza gittik.İyiki de gitmişiz.O kadar güzel ilgilendi ki kesinlikle süreyle ilgili bir kaygısı olmuyor.Hep karsilastigimiz o acelecilik hocamizda yoktu sindire sindire muayenesini yapti.Allah razı olsun çok kıymetli kendisi.Gonul rahatlığıyla hocamıza başvurabilirsiniz.
h....s
Hocamıza alın bölgesinde çıkan döküntü ve şişlik sebebiyle başvurduk, doğru teşhis ile tedaviye başladı. Tülin Hoca hem mesleğinde çok başarılı hem de insani yönü çok kuvvetli, zarif, özenli, ilgili muhteşem bir doktor. Hastalarına sahip çıkan, takibini yapan, onlara kulak veren kaygılarını önemseyen nadir doktorlardan. Kendisi bütün endişelerimizi giderecek şekilde bizi bilgilendirip, yönlendirmiş her sorumuza özenle geri dönüş yapmıştır. Kendisine teşekkür eder, mesleğindeki başarılarının devamını dilerim çok değerli hocamızın.
Ayşe Tülin Güleç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Tülin Güleç, Dermatoloji. Size Ayşe Tülin Güleç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mezoterapi, PRP, Batık Tırnak Tedavisi, Yüz Dolgusu, Dudak Dolgusu, Dolgu, Yüz Gençleştirme, Randevu, Fue Yöntemiyle Saç Ekimi, Botoks.
Ayşe Tülin Güleç adresi nerede?Ayşe Tülin Güleç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Neorama İş Merkezi, Yaşam Caddesi, Adalet Sok. 13/A, Kat: 10, Daire No: 49, Sögütözü Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Tülin Güleç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Tülin Güleç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Tülin Güleç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Tülin Güleç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşe Tülin Güleç hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Tülin Güleç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Tülin Güleç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Tülin Güleç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Tülin Güleç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Tülin Güleç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ayşe Tülin Güleç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar