ilk öğretimimi Çankaya İlkokulu, orta ve lise öğrenimimi TED Ankara Koleji'nde tamamladım. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1991 yılında mezun oldum. 1992-1997 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde Deri ve Zührevi Hastalıklar ihtisasımı yaptım. Hemen ardından 1997 yılında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde uzman doktor olarak çalışmaya başladım. Aynı fakültede 1999 yılında Yardımcı doçent, 2003 yılında Doçent ve 2010 yılında Profesör ünvanlarını aldım. 2016-2020 yılları arasında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanlığını yaptım. Ağustos 2020'de bu görevimden kendi isteğimle ayrıldım, Ekim 2020 itibariyle kendi dermatoloji kliniğimde hastalarıma hizmet vermeye devam edeceğim.

Prof. Dr. A. Tülin Güleç Muayenehanesi/Deri ve Zührevi Hastalıklar
Neorama İş Merkezi, Yaşam Caddesi, Adalet Sok. 13/A, Kat: 10, Daire No: 49, Sögütözü, Ankara

Batık Tırnak Tedavisi

Botoks +14 daha fazla

Cilt Yenileme

Diyabetik Ayak Tedavileri

Dolgu

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Prof. Dr. A. Tülin Güleç Muayenehanesi/Deri ve Zührevi Hastalıklar Normal Randevu

Oğlumun ayak altındaki ben takibi için aralıklarla hocamıza gidiyoruz.ayrintili anlatımı ve güven veren sözleri sayesinde içimiz rahat ayrılıyoruz.ayrica makat bölgesinde ara ara kizariklarin oldugundan bahsettiğim de titizlikle hemen kontrol etmişti.ama o anda belirgin birdurum yoktu aynı şehirde olmadığımız için fotoğraf çekerek söylediği tedaviyi uyguluyoruz bıkmadan belli aralıklarla fotoğraf göndererek kontrol ediyor.inanilmaz mutlu oldum göstermiş olduğu tutum için.hocam binlerce yıldızı hakediyor.gonul rahatlığıyla çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Prof. Dr. A. Tülin Güleç Muayenehanesi/Deri ve Zührevi Hastalıklar Kontrol Randevusu

Oğlumun basinda yakaladigimiz melonom rahatsizligi nedeniyle duzenli araliklarla ben muayenesini titizlikle yapan isine hakim sonuna kadar guvendigimiz cok sevgili doktorumuz.. iyi ki varsiniz..

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Prof. Dr. A. Tülin Güleç Muayenehanesi/Deri ve Zührevi Hastalıklar Randevu

Çok uzun zamandır ayak tırnaklarımda mantar vardı. Her türlü tedavi ve bakımı yaptığım halde bir türlü geçmemişti. Tülin hocamın tedavi ve bakım önerileri sayesinde artık sağlıklı tırnaklarım var. Göstermiş olduğu özen ve sabır için teşekkür ederim.

Prof. Dr. Ayşe Tülin Güleç

Rica ederim, çok geçmiş olsun.

Telefon numarası doğrulandı

Kızımda dev konjenital nevus vardı.Bu hastalıkla ilgili birçok hocaya gitmemize rağmen tatmin edici bir açıklama duyamiyorduk.Tavsiye üzerine hocamıza gittik.İyiki de gitmişiz.O kadar güzel ilgilendi ki kesinlikle süreyle ilgili bir kaygısı olmuyor.Hep karsilastigimiz o acelecilik hocamizda yoktu sindire sindire muayenesini yapti.Allah razı olsun çok kıymetli kendisi.Gonul rahatlığıyla hocamıza başvurabilirsiniz.

Prof. Dr. Ayşe Tülin Güleç

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Hocamıza alın bölgesinde çıkan döküntü ve şişlik sebebiyle başvurduk, doğru teşhis ile tedaviye başladı. Tülin Hoca hem mesleğinde çok başarılı hem de insani yönü çok kuvvetli, zarif, özenli, ilgili muhteşem bir doktor. Hastalarına sahip çıkan, takibini yapan, onlara kulak veren kaygılarını önemseyen nadir doktorlardan. Kendisi bütün endişelerimizi giderecek şekilde bizi bilgilendirip, yönlendirmiş her sorumuza özenle geri dönüş yapmıştır. Kendisine teşekkür eder, mesleğindeki başarılarının devamını dilerim çok değerli hocamızın.

Prof. Dr. Ayşe Tülin Güleç

Ne kadar naziksiniz, güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.