İvedik Cad.Aşık Çelebi Sok. Yenimahalle Semt Polikliniği, Yenimahalle , Ankara
i̇...z
Doktor hanım işinde gerçekten ehil birisi. Konuya çok hakim. Hastalara da çok insanca davranan bir kişilik. ÇİM de bir kez kendisi ile birlikte bir vaka üzerine beraber çalıştık bravo doğrusu. Av. İlhan Tüysüz
hi...k
Ben Polis Memuruyum. toplumsal olaylarda yaralandığım için rapor alma üzere Kendisine muayene oldum. Hakikaten insani yapısıı çok düzgün. diğer doktorlar gibi davranmıyor. insanı adam yerine koyuyor. açıklamalr yapıyor. allah razı olsun. teşekkür edrim kendisine
ke...k
Bu doktor hanım çok iyi bir insan öncelikle...Hastaya insan gibi davranıyor. bu çok güzel. olayı anlatıyor, açıklıyor, yansız..kendisine teşekkür ederiz
Ayşe Uğurlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Uğurlu, Adli Tıp.
Ayşe Uğurlu adresi nerede?Ayşe Uğurlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şükriye Mahallesi Ulucanlar Caddesi No:89 Altındağ
- İvedik Cad.Aşık Çelebi Sok. Yenimahalle Semt Polikliniği Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Uğurlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Uğurlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Uğurlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Uğurlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Uğurlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Uğurlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ayşe Uğurlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.