Tarçın Dil ve Konuşma Merkezi
Tacettin Veli Mahallesi Lalezade Caddesi Büyükpatır İş Merkezi, D:35/1, Melikgazi , Kayseri

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Dil Terapisi

Gecikmiş Konuşma Terapisi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Tarçın Dil ve Konuşma Merkezi

Konum: Uzm. Dr. Hatice Polat Psikoterapi ve Danışmanlık Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

4,5 yaşında kızım için başvurduk. Çıkaramadığı harfler vardı. 2 aydır gidiyoruz. Ayşe hanımla seanlarda çalışmak istiyor. Harfler dışında artık ikili üçlü cümle kurmaya başladı. Sadece dil terapisi olarak değil psikolojik olarak da ilgileniyor. Bu bizim için büyük bir etki. Her zaman detaylı açıklamalar yapıyor. Ayşe hanım başarılı, dikkatli ve sonuç odaklı bir uzman. Memnunuz kendisinden.

Konum: Tarçın Dil ve Konuşma Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

3.5 yaşında Otizm tanısı alan ve hiç konuşması olmayan erkek çocuğumuz için, yaklaşık 1.5 yıldır Ayşe Yakut hanımdan dil ve konuşma desteği alıyoruz. Bu süre zarfında çocuğumuz epey ilerleme kaydetti. Ayşe hanım hem ahlaki açıdan hem eğitimci vasfıyla çok değerli birisi. Çocukları gerçekten seviyor ve bu sevgiyle eğitiyor. Anlayışlı ve tecrübeli bir eğitimci. Bazı zamanlarda binadan içeri girmek istemeyen çocuğumuz için bina dışına kadar gelip onu ikna ederek derse götürmesi bizleri çok memnun etti. Ayrıca, çocuğun gelişimi için günlük yaşantımızda çocukla olan iletişimimizin nasıl devam etmesi gerektiği hususunda bizi de eğitti. Hakkını ödeyemeyiz.

K

Oğlum otizmli ve konuşma gecikmesi var. Yaklaşık 3 aydır Ayşe hocama devam ediyoruz. Tavsiye üzerine başvurduk. Sözcüklerimiz gelmeye başladı. Ayşe hanım herşeyi bizlere detaylı olarak anlatıyor. Bu kısa sürede yaşadığımız olumlu gelişmelerden dolayı memnunuz.

K
Konum: Tarçın Dil ve Konuşma Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Ayşe hanıma kızımın çıkaramadığı harfleri için başvurduk. Her hafta düzeli olarak çalıştık. Bize ödevlendirmeler yaptı, evden videolarla bizi takip etti ve çok güzel bir ilerleme kaydettik. Ayşe hanımdan çok memnun kaldık.

Konum: Tarçın Dil ve Konuşma Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Çocuğumun kekemelik şikayeti vardı. Takılmaları gün geçtikçe artıyordu. Endişelerimizi kontrol altına almakta çok başarılı bir uzman. Hem bizi ebeveyn olarak bilgilendirdi hem de çocuğuma doğru müdahalelerde bulundu. Emekleri çok fazla. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

C
Konum: Tarçın Dil ve Konuşma Merkezi Gecikmiş Konuşma Terapisi

Çocuğum konuşamadığı, göz teması kurmadığı kendi halinde oynaması üzerine kendisine başvurduk. Bizi bir çocuk psikiyatristine yönlendirdi. Orada otizm tanısı aldık. Biraz süreç içinde endişeliydik. Ne yapacağımızı nasıl bir yol izleyeceğimizi bilmiyorduk. Ergoterapi, özel eğitim ve dil konuşma desteği ile çok yol katettik. Her hafta düzenli olarak derslere katıldık. Ayşe hanım seanslara beni de alıyordu. Evde nasıl yapacağımızı büyük bir özenle anlatıyor ve bizim için daha verimli geçiyor. Kendisi ile iyi ki tanışmışız..

Konum: Tarçın Dil ve Konuşma Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Çocuk psikiyatristinin yönlendirmesi ile Ayşe hocaya ulaştık. Çocuğum 4 yaşında ve konuşamıyordu. Sadece anne baba diyordu. Terapilere düzenli olarak devam ettik. Seans çıkışlarında bize detaylı bilgi veriyor ve evde yapacaklarımızı büyük bir sabırla anlatıyordu. Güzel gelişmeler gösterdik. İlgisi ve alakasından dolayı çok mutluyuz.

Konum: Tarçın Dil ve Konuşma Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Beyin kanaması sonucu yaşadığımız konuşma bozukluğundan dolayı kendisinin uygulamış olduğu dil ve konuşma terapisini siz tarafından aldığımız için kendimizi şanslı hissediyoruz. İyi ki Ayşe hanımla bu süreci yönettik. Şimdi konuşmaları daha anlaşılır hale geldi.

Konum: Tarçın Dil ve Konuşma Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Duygularımı mi anlatsam düşüncelerimi mi yoksa tecrübelerimi mi pek bilemedim ama net bı şekilde anlatacağım tek şey psikolik olarak yapranmis bir babanin caresizligine umut olan güzel insanı tanımak çok güzel.5 yaşındaki oğlumun sonradan başlayan kekemeligi üzere Ayşe hocama gittik. 1 yılı geçkin sürede yaptığı terapilerle gösterdiği ilgi alakayla çocuğum çok ilerleme kaydetti. Çok şükür önce Allah'ın sonra Ayşe hocamın sayesinde çocuğum düzeldi iyiki varsın Ayşe hocam

Konum: başka bir yer Diğer

Ayşe hanımla tanıştığımızda oğlumun henüz tek kelimesi yoktu. Ne zaman konuşacağına dair Bi karamsarlık içindeydik. Güleryüzlü yaklaşımlarıyla sabırla ilgili eğlenceli dersleri ile kısa sürede kelimeler çıkarmaya başladık ve kendisiyle derslere devam ederek daha iyi yerlere geleceğiz inşallah.